Különleges villamos gépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gut. Besser. Presser.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ha igen a többit priviben...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Vagy a tanár nem tartja meg az órát ???
<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- ismertesse a soros kommutátoros motorok szerkezeti felépítését, mûködési elvét és alkalmazási területét!
-térjen ki az indukció szabályzók, egyenáramú szervómotorok, kefe nélküli egyenáramú motorok mûködésére, alkalmazási területére!
Elõre is köszi elég kérdésenkén olyan 5-6 mondat 😄