Különleges villamos gépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gut. Besser. Presser.

Tetsuo
Aszittem még egy paratopig. (Tesla-gépek v ilyesmi..)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

lekjopp 😄
Rafaelo
4-es 6-os

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

aztat mgé nem tom pontosan 😛 tudod addig még sok viz lefolyik a dunán 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Tuvok
Ha esetleg leszûkíted, hogy pontosan mi is kell, akkor minden bizonnyal kevesebb lesz ,)

5cdnyi? azsitem azért nem ennyi van, nah ako mind1 majd privizek akkor inkább ha kell 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Tuvok
Ok, mondj egy olyan tárhelyet, ahova felfér 5 CD-nyi anyag 😉

azért modnom inkáb nyomd fel valami free helyre mindet és küld el cimet privibe 😉

Tuvok
Ok, ha lesz még akkor SG, és én is itt leszek (1 %), akkor írj majd privit <#vigyor3>

minden, nekem még per pill nem kell oylan nagyon de 1-2 éven belül fog kelleni 😄

Lacc
Én a vonalzót meg a jegyzetet nem szoktam egy mondatban emliteni 😄
Tuvok
Vonalzót vágod ? ,)

Tuvok
Van egy adag, írd meg mi kell

Nam vagyok tanár... 😊

Lacc
Hát meg kell mondjam ez nagyon hejre kis jegyzet, szép egyenes sorok, gyöngybetûk, nyilegyenes vonalak az ábrákon... Ha én ilyet tudnék 😄
fifi
más témában is vannak doksiaid elektrotechnikán belül?
ha igen a többit priviben...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ez érdekes, ott nem adnak sem jegyzetet, se könyvet??
Vagy a tanár nem tartja meg az órát ???
<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Miért? Úgy gondolod, hogy az egyik tanítványod az...?? 😄D

Megkérdezhetem, hogy hová jársz suliba?

Tuvok
Hát nekem van egy adag jegyzetem errõl, remélem segít :

klikk

Sephi
Van egy olyan sarga gep is ami mind megy oda vissza foleg 1 es 6-os!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PyRex
😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

N1ggA
nem ott van? 😊

Spread De Love!

Lacc
Ezt a Tudományos forumba kellett volna.
Segítséget szeretnék kérni tõlletek, nemsokára vizsgázok és sehol se találom azzt a tételrészt : Különleges villamos gépek :
- ismertesse a soros kommutátoros motorok szerkezeti felépítését, mûködési elvét és alkalmazási területét!
-térjen ki az indukció szabályzók, egyenáramú szervómotorok, kefe nélküli egyenáramú motorok mûködésére, alkalmazási területére!
Elõre is köszi elég kérdésenkén olyan 5-6 mondat 😄