Küzdősportok

← ElőzőOldal 15 / 15

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Budapesten a Városi Szamurájok dojoban (XI. ker. Villányi út 5-7. Szent Margit Gimnázium)

\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"

bens
hol kempozol?

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Köszönöm a válaszokat. Én is hasonlóan látom a dolgokat, mármint szerintem az a lényeg mindenkinek, hogy olyan harcmûvészetet válasszon, ami nagyon tetszik neki (és ez lehet akár a kungfutól a sumoig, teljesen mindegy, hogy mi), nem nyûg hanem öröm edzésekre járni. Én ezt megtaláltam a kempoban. Örülök, hogy sokan látják így.

<#worship>

Ahhoj
<#eljen>

Aki más sportágat fikázik, az nem igazi sportoló, mert ha az lenne tiszteletben tartaná a többi sportot.

bens
alapból ne foglalkozz az olyanokkal, akik más stílust fikáznak.
ezt tudom tanácsolni.
sztem a kempo jó dolog (habár nem kempozok rendszeresen).

Lehet, hogy szétoffolom a témát és nem is küzdõsportról írok, hanem harcmûvészetrõl, de azért leírnám kérdéseimet és véleményemet. Sok helyütt hallottam, olvastam, hogy a jitsusok(mindegy, hogy brazil vagy tradicionális), a thai-boxosok eléggé lenézik a kemposokat. Namost ugye sokan mondják, hogy a hatékony harcmûvészethez kellenek ütések, rúgások, földharc, önvédelem, ugye ezek elengedhetetlenek. Mivel ezt a kempo mindet oktatja, ezért kérdezném egy hozzáértõtõl, hogy miért "fikázzák" ennyire a kempot az említett harcmûvészetek képviselõi? Még nem régóta kempozom, de nagyon tetszik és ezért is szeretném tök komolyan kérdezni...

Manapság annyit lehet hallani a bundákról...

Hatton
Hy all

Mit szóltok Kótai Misi meccséhez szerintem elég gáz(nagyon szar)volt!!!
Nem egy világbajnokhoz méltóan boxolt.

www.big-boxing.hu | Boxing & BMW 4ever!!!

bens
ez nem annyira küzdõsport : )

dankaa

\"Real Madrid es el MEYOr club del mundo!\"iHALA MADRID!

Már semmit...sajnos. Igen ritkán kondi terem vagy úszás.
Régen: judo, karate, atlétika, úszás.

bens
egyébként Te mit sportolsz?

Gondodlom 😊

bens
hát, ami azt illeti szükség esetén vissza is szolgátatta : )

Grat az éremhez. Aki nyert, jó nagy mokkát szerzett 😊

bens
http://www.freeweb.hu/wadokarate/hirek/Hirek0511f/Open.jpg

bal oldali innensõ=én

bens
WKC nem WKF. tudod, mint a boxban. két külön szervezet, szabályrendszer...

Most nézem, h nov 20ig lehet nevezni. Akkor hogy szereztél 3. helyezést?
Info

bens
köszi : )

amúgy jövõ héten is lesz versenyem, azután meg kickbox ob, szal lehet még szurkolni... ; )

Akkor grat!

bens
karate (WKC)

Miben?

bens
vasárnap 3. lettem hungary openen!!

nagyon jó eredmény ám : )

Ahhoj
😊

Nem sok fighter van itt 😞

NOVEMBER 19.
K-1 világbajnokság!

BlackShadow
Sziasztok!
Új kick-box edzéslehetõség: III.ker.Bogdáni út 1-3.
Idõpont: kedd-csütörtök 19.30-21.30-ig
Érdeklõdni lehet a 06/20 3540-117-es telefonszámon.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

LiPTON
jólbeszélsz<#nezze> ha maga tanulja könyvekbõl + videókból, a hibáit soha sem fogja észrevenni, s rosszul rögzülnek be, nagyon lehéz lesz újra(jól) megtanulni bármit(amit eddig rosszul tudott)

LiPTON
sztem sem sok értelme van partner nélkül edzeni-fõleg kezdõként. Tekazó, te TeakwonDo-zol??melyik klubban? én most kezdem újra 1 év kihagyás után a TKD-t

HD JOHNNIE
Az én véleményem: 5 évig kung-fu-tam (konkrétan: Wing Tsun) ebbõl 1 évig tanítottam, számos könyv és videó jelent meg róla, mozdulatok, nevek, formagyakorlatok stb. Meg lehet azonban tanulni õket otthon (bármit) csak az a nem mindegy hogy hogy. Te azt hiszed, hogy a könyv vagy videó szerint tuti jól csinálod és ha ne adj' isten alkalmaznod kellene, akkor az utcán jössz rá, hogy nem jó... mindenképp kell egy instruktor/edzõ a harcmûvészet elsajátításához, kell, hogy lásd a példát. Szerintem...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Roger6
Szerintem nincs semmi értelme egyedül elkezdened tanulni egy küzdôsportot. Nincs, aki hajtson, ezért nem leszel olyan kemény, mintha klubbnál tanulnád. És nincs olyan sem, hogy a többiekkel együtt kell csinálnod, ez szintén károsan hathat harci tudományodra... 😄D

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Adi
van már ilyen... vagy mi..

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

igen, természetesen én is így gondolom 😊 :egyetért:
egyetértek, de otthon gyakorolni csak azt tudod, amit elõtte már megtanultál edzésen

az edzésre járás mellett viszont nagyon is sokat segíthet az otthoni gyakorlás videó meg leírás mellett! (formagyakorlatoknál is sokat segít 😄)
Zeccc
hát akkor alapokról kéne valami videó + leírás,nem? 😄

Zeccc
jó nem épp arra gondoltam.. 😄

Ahhoj
te Cat, mondtam mar, nem is tudtam rolad erdekel keleti kultura? gondolok altalaban keleti kulturara, harcmuveszetekre, anime-re....
minap gondoltam megnezem mar milyen topikok leteznek sg-n (eddig nem nagyon tettem), azt minden normalis topikban ott virit a neved 😊)

btw kuzdosport helyett harcmuveszet rulzabb 😊 (/me kungfuzik)

rezsofiz
np .c

sazl : c

franco
azért megnézném ahogy otthon ketrecharcolnak 😄😄😄

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

te otthon saját magad a büdös életben nem fogsz megtanulni semmit
és nemhogy könyvbõl, de alapok nélkül még videorol se

Taranov
Én mindig félek, hogy valaki megsérül 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

gabber_saviola
azt hittem már ezt is Take-Zoo nyitotta 😄DDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zeccc
ej,sry 😄

ehhe, tekvandót kihagytad :o
Zeccc
Sziasztok!
Láttam pár küzdõsportnak van külön topicja de ugygondoltam milenne ha az összes KÜZDÕSPORTNAK lenne egy NAGY TOPICJA is!
Remélem ti se látjátok baromságnak.. 😊

Bírkozás, K-1, Karate, Ketrecharc, Kick-Box, Kung-Fu, Thai box, Francia box, Judo, Ökölvívás ... stb

1.Nem tud valaki olyan oldalt,linket ahonnan sima box vagy kickboxhoz találok olyan leírásokat amivel otthon saját magam vagy mással megtanulhatom + pontos leírásokat arról a küzdõsportról.. fogások,ütések,rugások: minek mi a neve ,stb
2.Box,kickbox videók ingyen?

← ElőzőOldal 15 / 15