Küzdősportok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"
ezt tudom tanácsolni.
sztem a kempo jó dolog (habár nem kempozok rendszeresen).
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Mit szóltok Kótai Misi meccséhez szerintem elég gáz(nagyon szar)volt!!!
Nem egy világbajnokhoz méltóan boxolt.
www.big-boxing.hu | Boxing & BMW 4ever!!!
\"Real Madrid es el MEYOr club del mundo!\"iHALA MADRID!
Régen: judo, karate, atlétika, úszás.
bal oldali innensõ=én
amúgy jövõ héten is lesz versenyem, azután meg kickbox ob, szal lehet még szurkolni... ; )
nagyon jó eredmény ám : )
K-1 világbajnokság!
Új kick-box edzéslehetõség: III.ker.Bogdáni út 1-3.
Idõpont: kedd-csütörtök 19.30-21.30-ig
Érdeklõdni lehet a 06/20 3540-117-es telefonszámon.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
minap gondoltam megnezem mar milyen topikok leteznek sg-n (eddig nem nagyon tettem), azt minden normalis topikban ott virit a neved 😊)
btw kuzdosport helyett harcmuveszet rulzabb 😊 (/me kungfuzik)
és nemhogy könyvbõl, de alapok nélkül még videorol se
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Láttam pár küzdõsportnak van külön topicja de ugygondoltam milenne ha az összes KÜZDÕSPORTNAK lenne egy NAGY TOPICJA is!
Remélem ti se látjátok baromságnak.. 😊
Bírkozás, K-1, Karate, Ketrecharc, Kick-Box, Kung-Fu, Thai box, Francia box, Judo, Ökölvívás ... stb
1.Nem tud valaki olyan oldalt,linket ahonnan sima box vagy kickboxhoz találok olyan leírásokat amivel otthon saját magam vagy mással megtanulhatom + pontos leírásokat arról a küzdõsportról.. fogások,ütések,rugások: minek mi a neve ,stb
2.Box,kickbox videók ingyen?