SpeakBoard
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem ide tartozik, de nem tudtok valami olyasmirõl, hogy az MSN-es telefonálás (mikrofon, hangszóró, aztán halljuk egymást) mûködõképes e PDAn (PPC-n)? Hangszórója van, mikrofonja van, wlan integrálva munkahelyen nem lenne rossz dolog...
---------------------------- :-/
Sziasztaok!
Tudvalaki PDA-ra speakboard-ot
Tudvalaki PDA-ra speakboard-ot
A reg fájlokban lévõ évszámokat írd át (pl. 2007 -> 2009 és 2008 -> 20010)!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szevasztok!
Egy kis segitségre lenne szükségem...!
Feltelepitettem a SpeakBoard programot XP alatt, de a következo hiba miatt, még a program elindulása elott kilép a következo üzenet kiséretében..., "NEM SIKERÜLT A MICROSOFT SAPI INICIALIZÁLÁSA"!
A leirt módon végeztem el a program regisztrálását:
Speakboard iso-t bemountolod, és feltelepíted.Aztán rakd fel a
frissítést(SpeakBoard_1-0-0-10).Utána indítsátok el a speakboard-t,
majd lépjetek ki. - ez könnyen ment, mert nem is birt elindulni a program
Adjátok hozzá, elõbb a #1, majd a #2 regfájlt.
Indítsátok újra a speakboard-t.
Most 711 napnak kell a 14-nap helyén lennie.
Ha így van akkor,hogy ne kérdezzen rá mindig a regisztrációra
a speakboard fõkönyvtárában lévõ activate.exe-t nevezzétek át
activare.ex_ -re.
Aki tudja mi lehet a program futási hiba legyen szives világositson fel...!
Elore is köszönet a segitségért!!!
Üdv...
Egy kis segitségre lenne szükségem...!
Feltelepitettem a SpeakBoard programot XP alatt, de a következo hiba miatt, még a program elindulása elott kilép a következo üzenet kiséretében..., "NEM SIKERÜLT A MICROSOFT SAPI INICIALIZÁLÁSA"!
A leirt módon végeztem el a program regisztrálását:
Speakboard iso-t bemountolod, és feltelepíted.Aztán rakd fel a
frissítést(SpeakBoard_1-0-0-10).Utána indítsátok el a speakboard-t,
majd lépjetek ki. - ez könnyen ment, mert nem is birt elindulni a program
Adjátok hozzá, elõbb a #1, majd a #2 regfájlt.
Indítsátok újra a speakboard-t.
Most 711 napnak kell a 14-nap helyén lennie.
Ha így van akkor,hogy ne kérdezzen rá mindig a regisztrációra
a speakboard fõkönyvtárában lévõ activate.exe-t nevezzétek át
activare.ex_ -re.
Aki tudja mi lehet a program futási hiba legyen szives világositson fel...!
Elore is köszönet a segitségért!!!
Üdv...
Köszi mindenkinek...
re: bdani92-nek
Sajna még nem tudom feltölteni a Speakboardot igy nincs értelme.
Bocsi...
Sajna még nem tudom feltölteni a Speakboardot igy nincs értelme.
Bocsi...
Hi mindenkinek! Megvan a Speakboard 1.0.0.8 ill. a frissítés 10-re. De lejárt a felhasználási idõ kb 700 nap. Most mit tegyek? A 2 db reg fájl már nem koser. Ha van ötlet osszátok meg velem, kérlek.
Köszi!
Köszi!
vagy msnre felvehet akinek megvan [email protected]
valaki nemtudna adni 1 linket ahonnan letom tölteni a SpeakBoardot??
megköszönném
megköszönném
http://www.textic.com weblapba épithetõ felolvasó
NEKEM CSAK 1 GONDOM VAN NEM TALÁLOM AZOKAT A FÁJLOKAT AMIKBEN A MÓDOSÍTÁSOKAT VÉGRE KÉNE HAJTANI A LEÍRTAK SZERINT PLS HETP.......
Bocs sracok lehet hüjének fogok tünni de hol van az a registry cucc.
És afrisítést honnan szedjek?
És afrisítést honnan szedjek?
valami plusz hang nincs a programhoz mer jo ez a miklos de keves <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor3>#vigyor3>
Rakd fel a SpeakBoard-ot. Ezután rakd fel hozzá a frissítést (SpeakBoard_1-0-0-10.exe).
Ezután keressétek meg a registry-ben a következõ két bejegyzést:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{6C547B32-D6DF-4D51-A9EF-187BD459ED8F
Ehhez írd be ezt:
@="08-01-2007-08-01-2008"
"Install"="1.0.0.8"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{F9CE916E-21E8-4DF3-B048-A84D4131D495
Ehhez meg ezt:
"1.0.0.8"="08-01-2007-08-01-2008"
Ezután nevezd át a feltelepített kömyvtárában az "Activate.exe"-t "Activate.ex_"-re.
használd a progit! 😉 by {Bandi} Corporation
Ezután keressétek meg a registry-ben a következõ két bejegyzést:
Ehhez írd be ezt:
@="08-01-2007-08-01-2008"
"Install"="1.0.0.8"
Ehhez meg ezt:
"1.0.0.8"="08-01-2007-08-01-2008"
Ezután nevezd át a feltelepített kömyvtárában az "Activate.exe"-t "Activate.ex_"-re.
használd a progit! 😉 by {Bandi} Corporation
Elég ebben a topic-ban körülnézni, van letöltési link illetve a crack leírása is.
Ezt most kinek írtad?
Kosz a tippet. A demot meghalgatva tenyleg megeri azt a penzt.
Szerintem ha jobban körül néznél a neten találnál hozzá crack-ek!(DE ÉN NEM SZERETEK ILYEN ÜGYEKKEL FOGLALKOZNI,ezért nem adok linket se!)
Ez nagyon jó program lehet megvásárlom csak gyüjtök rá egy kis lóvét!
"A speakbord idokorlatozasanak megszuntetesere nincs semmi eguszerubb ut, mondjuk egy sima crack? "
Mondjuk megvásárlod a Media Markt-ban, vagy közvetlenül a gyártótól. Esetleg megkeresed filemegosztó hálózaton (DC++, Emule, Torrent).
Mondjuk megvásárlod a Media Markt-ban, vagy közvetlenül a gyártótól. Esetleg megkeresed filemegosztó hálózaton (DC++, Emule, Torrent).
Hello mindenkinek! A speakbord idokorlatozasanak megszuntetesere nincs semmi eguszerubb ut, mondjuk egy sima crack?
Koszi szepen.
Koszi szepen.
<#falbav>#falbav><#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
\"\"\"Deriválni a bolond is tud, integrálni még én sem\"\"\"
Talán, ha hiba nélkül irnád a jelszót, még mûködne is.
_veryfery_
A két alsó vonással együtt.
Lásd #24
_veryfery_
A két alsó vonással együtt.
Lásd #24
Áh, inkább hagyom...
Már a 3 karakteres ellenõrzés is 5 óra... és min. 6-7ig el kéne menni...
Már a 3 karakteres ellenõrzés is 5 óra... és min. 6-7ig el kéne menni...
Neked mûködik a "veryfiry" password?
Épp mostr fejtem vissza. Idõ kérdése.
Épp mostr fejtem vissza. Idõ kérdése.
_veryfery_ talan a pass, esetleg also vonas nelkul
De ezzal az a gond, mint egy már általam talált másik archivummal. Jelszavas. Gõzöm nincs, mi a pass.
NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/
A pofám leszakad. Köszönöm szépen!!!
NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/
Hello! Neked van SpeakBoard ISO-d? Mert nekem nincs. Nem adsz? 😊
1.
Keressétek meg a registry-ben a következõ két bejegyzést:
Ahol ilyen dátumformát láttok benne pl: 10-03-2005-10-03-2006, azt javítsátok ki a következõre: 08-01-2007-08-01-2008
...ill. tetszõlegesen bármi másra, értelemszerûen az aktuális dátumnál jóval nagyobbra.
Ha van kedvetek ellenõrizni, akkor az Activate.exe-t ideiglenesen állítsátok vissza (nevezzétek vissza Activate.exe -re) Ott ki fogja írni, hogy hány nap van még hátra.
2.
Nah szal ez egy olyan program, ami felolvassa neked a magyar szöveget, tökéletes magyar kiejtéssel. (Kötelezõ olvasmányoknál elengedhetetlen segédeszköz ) Továbbá van benne egy leírás, h hogyan kell crack-elni, ha a két regisztráviós bejegyzés nem mûködne. Szal a telepítési teendõk:
Speakboard iso-t bemountolod, és felrakod. Aztán rakd fel a frissítést, ami a rar fájlban van. Ha az is megvan, akkor indítsátok el a speakboard-t és állítsátok be ahogy akarjátok, majd lépjetek ki. Adjátok hozzá, elõbb a #1, majd a #2 fájlt. És indítsátok el újra a speakboard-t. Elvileg most 700 egynehány napnak kell a 14-nap helyén lennie, ha így van akkor a speakboard fõkönyvtárában lévõ activate.exe-t nevezzétek át mondjuk activare.ex_ -re.
És innentõl kezdve normálisan mûködik a progi, és nem lesz benne semmilyen nemû korlátozás.
Keressétek meg a registry-ben a következõ két bejegyzést:
Ahol ilyen dátumformát láttok benne pl: 10-03-2005-10-03-2006, azt javítsátok ki a következõre: 08-01-2007-08-01-2008
...ill. tetszõlegesen bármi másra, értelemszerûen az aktuális dátumnál jóval nagyobbra.
Ha van kedvetek ellenõrizni, akkor az Activate.exe-t ideiglenesen állítsátok vissza (nevezzétek vissza Activate.exe -re) Ott ki fogja írni, hogy hány nap van még hátra.
2.
Nah szal ez egy olyan program, ami felolvassa neked a magyar szöveget, tökéletes magyar kiejtéssel. (Kötelezõ olvasmányoknál elengedhetetlen segédeszköz ) Továbbá van benne egy leírás, h hogyan kell crack-elni, ha a két regisztráviós bejegyzés nem mûködne. Szal a telepítési teendõk:
Speakboard iso-t bemountolod, és felrakod. Aztán rakd fel a frissítést, ami a rar fájlban van. Ha az is megvan, akkor indítsátok el a speakboard-t és állítsátok be ahogy akarjátok, majd lépjetek ki. Adjátok hozzá, elõbb a #1, majd a #2 fájlt. És indítsátok el újra a speakboard-t. Elvileg most 700 egynehány napnak kell a 14-nap helyén lennie, ha így van akkor a speakboard fõkönyvtárában lévõ activate.exe-t nevezzétek át mondjuk activare.ex_ -re.
És innentõl kezdve normálisan mûködik a progi, és nem lesz benne semmilyen nemû korlátozás.
az idokorlatot, megprobalhatjkatok lekuzdeni a microbest cracklock nevu programmal, ami a kijelolt programok szamara megallitja az idot.
http://wblum.ifrance.com/en/products.htm
http://wblum.ifrance.com/en/products.htm
Hát sajnos az nem megy. Pedig én is néztem már azokat a reg értékeket, nagyon azokat piszkálja és a dátum is benne van, de ha már egyszer lejrát, azt sajnos valahol máshol is tárolja. Megnézek még pár reg key-t, megpróbálom teljesen kitisztítani, újrarakni meg minden, de ha nem megy, akkor nekiesek disassemblerrel, hátha...
Aszongyák ezeket a registry bejegyzéseket kell módosítani. Illetve ha a regisztráció már lejárt, újratelepítés elõtt törölni. - Én nem próbáltam ki.
Aszongyák ezeket a registry bejegyzéseket kell módosítani. Illetve ha a regisztráció már lejárt, újratelepítés elõtt törölni. - Én nem próbáltam ki.
Ezzel kapcsolatban végül van valami megoldás? Az az érdekes, hogy ha az ember elõre állítja a dátumot, hogy lejárva induljon el a progi, akkor a visszaállítás utáns se indul, tehát nem mondjuk fájldátumot néz, hanem valahol tárolja, hogy kóser-e még a dolog vagy nem. Elõkaptam egy file-monitort meg egy registry monitort és az összes aktivitást ledumpoltam a progi futása közben, akkor is, amikor még indul, akkor is, amikor elõször veszi észre, hogy lejárt és akkor is amikor már nem indul. Abban reménykedek, hogy sikerül megtalálnom az eltérést, de hátha már valaki megoldotta a dolgot és nem kell órákat szenvednem az adatok bogarászásával... <#vigyor2>#vigyor2>
Hello!
Köszönöm a választ. Megjegyzem, a Savaria Colonia jelenleg nekem sem jön be.
A Savaria Fórumát végiolvastam és néhány hozzászólást is írtam. Sajnos ugyanazok a tapasztalatok, amirõl te is írtál. A SpeakBoard jól védett program és az exe fájl buherálása csak a serial kérést lépi át, de a 15 napos demo marad.
Azért figyeltem fel a #10; #11 hozzászólásokra, mert ott patch fájlokról van szó.
Üdvözöllek:
erdeklodo
Köszönöm a választ. Megjegyzem, a Savaria Colonia jelenleg nekem sem jön be.
A Savaria Fórumát végiolvastam és néhány hozzászólást is írtam. Sajnos ugyanazok a tapasztalatok, amirõl te is írtál. A SpeakBoard jól védett program és az exe fájl buherálása csak a serial kérést lépi át, de a 15 napos demo marad.
Azért figyeltem fel a #10; #11 hozzászólásokra, mert ott patch fájlokról van szó.
Üdvözöllek:
erdeklodo
Üdvözlettel: gy?jt?
Helló!
15 napon túl nem használtam, csak az exe átírás után átlépte a regisztrációs részt. - Ebbõl gondoltam mûködik akármeddig. - Igy lehet hogy mégsem jó ez a megoldás :-(
Savaria fórumon témáznak róla - csak most Savaria valamiért nekem nem jön be - lehet hogy azt kellene végigolvasni. ( ha majd mûködik ?!?! )
15 napon túl nem használtam, csak az exe átírás után átlépte a regisztrációs részt. - Ebbõl gondoltam mûködik akármeddig. - Igy lehet hogy mégsem jó ez a megoldás :-(
Savaria fórumon témáznak róla - csak most Savaria valamiért nekem nem jön be - lehet hogy azt kellene végigolvasni. ( ha majd mûködik ?!?! )
Szervusz Lck!
Én megpróbáltam a programot (activate.exe fájlt csonkítottam), de 15 nap után megszûnt mûködni.
Neked milyen tapasztalatod van?
Hogyan tudtad feloldani az idõkorlátot?
# zsombor-m-tõl kérdezem, hol sikerült az 1.08-as patch fájlt levadászni?
Én megpróbáltam a programot (activate.exe fájlt csonkítottam), de 15 nap után megszûnt mûködni.
Neked milyen tapasztalatod van?
Hogyan tudtad feloldani az idõkorlátot?
# zsombor-m-tõl kérdezem, hol sikerült az 1.08-as patch fájlt levadászni?
Üdvözlettel: gy?jt?