Miskolci Egyetem Gépész kar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõs gépészmérnöki hallgató vagyok. Nem tudja valaki, hogy az órarendnél melyik jelzésnél találom az én órarendemet?
az én választásom azErstebanra esett így náluk nyitottam diákszámlát,náluk bankolok 😊
azthiszem most autót meg jogsit is lehet nyerni 😄
Bankszámla nyitás de hol?Úgytudom,hogy az ösztöndíj miatt kell.
Ti hol bankoltok?
Köszi
Látom már jó rég nem írt senki ... ! Gondoltam írok ide 😊 ! Felvettek ide a gépész szakra ! De olvasgattam már máshol is hogy eléggé kemény lesz és azért szeretnék egy kicsit belemelegedni a dolgokba, esetleg valaki tudna segíteni hogy rajz terén, hogy, vagy mibõl tudnék egy kicsit ráhangolódni, mert nem gépészként végeztem középiskolába igaz volt egy évem mikor mûszaki rajzot tanultunk de az csak ilyen bóvli szerûség volt ! ... A válaszotokat elõre is köszi ha válaszoltok és nem halt ki a fórum !
most hosszú hétvégére meg van 2 A3-as rajz plusz vagy 5 A4-es feladva nekik...😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ha valaki tud még 1-2 dolgot, hallgatom! 😉
Én idén fogok érettségizni, és valószínû Miskolcra megyek tovább! Szeretnék egy kis infót gyûjteni az egyetemrõl, tanárokról, stb. Fõleg a mechatronikai mérnöki szak érdekelne!
Aki tud nekem ebben segíteni, az legyen szíves írjon! 😊
Üdv.: Attis 😉
nincs valakinek tippje,mi lesz szerdán az elsõ analízis zh feladatsorában?:o
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Szeretettel várok mindenkit Megveretni címû topikomban!
Gyertek!! Gyertek!! <#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1222425652
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
hátha lesz itt valami élet is
Havi 18.000-20.000 Ft/fõ rezsivel 1 hó kauciót kérek.
Tel.: 06-70/311-6470, 06-46/591-380
Regisztráljatok, köszi 😊
Ezennel meghívok mindenkit a dec. 6-án tartandó Nagy Albert Tiszteletadó Szakestélyre!
Az érdeklõdõk a 0670-775-2681-es számon tudhatnak meg többet.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Ha már Itt vagyok:
Gépész az Isten! (bocsi mindenkitõl 😊 )
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Loogan: te milyen szakon vagy? Mert én gépészmérnökire jelenkeztem,erre a prgoramozó valamire,és aztmondták h nincs levelezõs :S
Glory, Glory Man. United!
Gagyi a kolesz, de legalább olcsó.
Glory, Glory Man. United!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
En is ide jarok 3. eves gepeszre.
EFOTT-on volt mar kozuletek vki? idén tervezzuk hogy lenezunk. Na
CSõváz majd benezek meg
utolsó feladat ( második DB s ) táblázatot néztem végig mindenkinél 1-2 pont lál.. pedig irtam csomót, és volt is hozzá közöm.
Resurrection!
Hallottam elég genya volt az 1-ik tétel DB-bõl.