Miskolci Egyetem Gépész kar

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én összehasonlítottam a kondíciókat, sok minden számít : pénzfelvétel, diákhitel, lekötés, stb, stb. A végén aztán az is döntött, hogy melyik banknak van a közelben bankfiókja, na meg persze melyik a legjobb fej bank: ) én végül az Erste Bank Szemeszter számláját választottam: http://erstediakszamla.hu , de mielõtt döntesz, szerintem nézz meg párat, menj be bankfiókba, ilyesmik.

Szerintem OTP vagy Erste Bank, most Ipadet lehet velük nyerni, meg asszem jogsit is…. Nekem a szüleim is az Ersténé bankolnak, így az sem utolsó dolog, hogy az átutalásnál azonnal ott van a havi zsebpénzem (pl. hétvégén a Szigeten kisegített nagyon, hogy anya utalt némi életmentõ cash-t), míg más banknál jó pár napot kell várnom.
Üdv!
Elsõs gépészmérnöki hallgató vagyok. Nem tudja valaki, hogy az órarendnél melyik jelzésnél találom az én órarendemet?
szia ramimano!

az én választásom azErstebanra esett így náluk nyitottam diákszámlát,náluk bankolok 😊
azthiszem most autót meg jogsit is lehet nyerni 😄
szeretnék én is egy kis segítséget kérni.
Bankszámla nyitás de hol?Úgytudom,hogy az ösztöndíj miatt kell.
Ti hol bankoltok?
Köszi
Sziasztok !
Látom már jó rég nem írt senki ... ! Gondoltam írok ide 😊 ! Felvettek ide a gépész szakra ! De olvasgattam már máshol is hogy eléggé kemény lesz és azért szeretnék egy kicsit belemelegedni a dolgokba, esetleg valaki tudna segíteni hogy rajz terén, hogy, vagy mibõl tudnék egy kicsit ráhangolódni, mert nem gépészként végeztem középiskolába igaz volt egy évem mikor mûszaki rajzot tanultunk de az csak ilyen bóvli szerûség volt ! ... A válaszotokat elõre is köszi ha válaszoltok és nem halt ki a fórum !
Sziasztok! Valószínûleg Miskolcra megyek továbbtanulni gépészmérnök szakra. Lécci mondjatok már valami infót mint diák a diáknak 😊

Hali! Érdeklõdnék, hogy valaki nem tudna e nekem elsõ féléves jegyzeteket küldeni e-mailben? Egyébként levelezõin járok! Ha valaki tudna az nagyon jó lenne! A cím: [email protected]
HTS s3rg1nh00
hát ezzel haver is így van,aztán mégis 4 karóval áll😄
most hosszú hétvégére meg van 2 A3-as rajz plusz vagy 5 A4-es feladva nekik...😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Köszi a biztatást! 😄 A rajz asszem egész jól megyeget... 😊
Ha valaki tud még 1-2 dolgot, hallgatom! 😉
HTS s3rg1nh00
röviden amit havertól tudok:szívás.remélem jól tudsz rajzolni😄

Sziasztok! 😊
Én idén fogok érettségizni, és valószínû Miskolcra megyek tovább! Szeretnék egy kis infót gyûjteni az egyetemrõl, tanárokról, stb. Fõleg a mechatronikai mérnöki szak érdekelne!
Aki tud nekem ebben segíteni, az legyen szíves írjon! 😊

Üdv.: Attis 😉
Skynet85
De rég is volt anal 1 zh😊 egyébként nézegessétek régi zh sorokat, ha még Tuzson viszi a tárgyat. Nem szokott meglepiket adni szóval ami eddig volt az lesz más számokkal...szvsz

HTS s3rg1nh00
leheljünk életet a topikba
nincs valakinek tippje,mi lesz szerdán az elsõ analízis zh feladatsorában?:o

nemtudja valaki, hogy a rocktoberfestre mennyi lesz a belépõ?
Sziasztok!
Szeretettel várok mindenkit Megveretni címû topikomban!
Gyertek!! Gyertek!! <#integet2><#integet2>
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1222425652
NEOreg3
az nem semmi!

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

64-bõl
NEOreg3
hányból?-.-

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tegnap elsõs létünkre a legjobb 8 focicsapat közé jutottunk
NEOreg3
szerintem nem lesz:C

na most akkor +fav 😄
hátha lesz itt valami élet is
NEOreg3
hát ez tökjó

nem is tudtam, hogy van ilyen topik 😮 😄
Miskolc Ruzsin körúton, egyetem közelében 1+2 fél szobás berendezett lakás4-5 egyetemistának kiadó.
Havi 18.000-20.000 Ft/fõ rezsivel 1 hó kauciót kérek.
Tel.: 06-70/311-6470, 06-46/591-380
Sziasztok, szakdolgozatom részeként elkészítettem a következõ Egyetemisták és Fõiskolások közösségi oldalt -> http://felsofok.com
Regisztráljatok, köszi 😊
Sziasztok! Most legfõképpen az infósokhoz szólnék! Eladó lenne Andrew S. Tananebaum - Számítógép architechtúrák c. könyve. Teljesen új állapotban Cd-vel. ár: 4500 HUF! Érdeklõdni lehet az [email protected] ill. a 0620/7756080-a telefonszámon
Jó Szerencsét!
Ezennel meghívok mindenkit a dec. 6-án tartandó Nagy Albert Tiszteletadó Szakestélyre!
Az érdeklõdõk a 0670-775-2681-es számon tudhatnak meg többet.
Sziasztok! Én jövõre szeretnék jelentkezni a Miskolci egyetemre valószínûleg gépészm.-i szakra. Az érdeklne, hogy tényleg sokkal nehezebb mint pl. a Debreceni vagy a Gyõri fõiskola. A tanárok korrektek jól adják le az anyagot és azt is kérik vissza??? Minden választ elõrre is köszönök .
Snecie Smicie
A masiniszta-

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

haldoklik a gépész kar? ne má uraim!!!!!
Ha már Itt vagyok:
Gépész az Isten! (bocsi mindenkitõl 😊 )

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Rash87
kár 😞
Kössz.

Glory, Glory Man. United!

Loogan
Kiegészítõ mûszaki informatika (levelezõ 7 féléves). Tavaly indult utoljára, az idei évtõl megszünt ez a képzés. Bekavart ez a BSC MSC képzés, vagy mi...

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Rash87
Én úgy tudom,hogy nincs hely a koleszban 😞 csak 2 hét múlva lesz üresedés,vagyis nekem ezt mondták.

Loogan: te milyen szakon vagy? Mert én gépészmérnökire jelenkeztem,erre a prgoramozó valamire,és aztmondták h nincs levelezõs :S

Loogan
Mondjuk én levelezõs vagyok, és a központi lánykoleszban szoktam lakni. Ott elõre be kell jelentkezni a portán, ha pl 2 hét múlva megy az ember.
Gagyi a kolesz, de legalább olcsó.

Loogan
Gyakorlatilag nem. Le kell menni.

Astaroth
A koleszrõl semmit nem fogok megtudni, ha nem megyek le Miskolcra, vagy nem hívom fel õket?

Rash87
Elsõéves,úristen <#wow1><#szomoru1> <#nevetes2>

datango
kohó kar nincs?

jugen
sziasztok😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

maozedong
Ehéten hegyalja, ráköv héten szombaton efot.

Resurrection!

Szevasztok Királyok!
En is ide jarok 3. eves gepeszre.
EFOTT-on volt mar kozuletek vki? idén tervezzuk hogy lenezunk. Na
CSõváz majd benezek meg
maozedong
jaja megajánlották most is, csak nem lett annyi pontom.
utolsó feladat ( második DB s ) táblázatot néztem végig mindenkinél 1-2 pont lál.. pedig irtam csomót, és volt is hozzá közöm.

Resurrection!

Loogan
Akinek az írásbelije megvolt legalább 2-es, annak nem ajánlották meg a jegyet? Mert 16-án igen.
Hallottam elég genya volt az 1-ik tétel DB-bõl.

maozedong
😄SGSDGSG
majd elmondom ha lenyugodtam
köcsög volt nagyon laci :9ö

Resurrection!

Astaroth
A pályázatokat mikor értékelik? Mer az van hogy június 13-ig. és nem történik semmi...Ki van itt kolis? Én is arra pályázok.

Loogan
Hogy sikerültek a szigorlatok? Jegyek?

Astaroth
Mondjad ha valami fáj...😊))

maozedong
sry szigorlatoztam ma .:o

Resurrection!

Astaroth
Te minden ízedben terrorista vagy...ránk vonatkozik e nemes megnyilvánulás?

Oldal 1 / 2Következő →