KRESZ

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
//www.youtube.com/embed/a7j48ItSY2I
sew810i
hali.
Hallottam egy olyat hogy lakott területen belül a hátul utazóknak nem kötelezõ bekötni a biztonsági övet.
Ennek van valami igazság alapja?

kabel15
Köszönöm <#hamm>

BattleTag: kabel15#2672

ladarevolution
egyezik a táblájuk, tehát valahogy el kell dönteni h ki menjen elõbb. Mivel érmét feldobni nincs idejük így marad a jobbkézszabály.<#hamm>

kabel15
Sziasztok! Ezt valaki el tudná magyarázni nekem?
Azért van elsöbsége a motorosnak mert miután elhaladt az "A" jármû utána jobb kéz szabály?

BattleTag: kabel15#2672

kötelezõ-e kötelezõ a felelõsségbiztosításunk elkérni igazolni egymásnak, ha rendõri intézkedésre nincs szükség?
Hali!
Ha 4 hónapon belül 2x is megfognak a 15-25km/h túllépéssel akkor a csekken kívül számíthatok még valamire? vagy nagyobb csekk lesz?
Tomászító
objektív felelõség miatt nem tudják ki a sofõr ezért nem adnak pontot csak pénzbírság. Saját tapasztalat én is fizettem 60k-t

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

autoszimulator
pontot nem levonni fogják, hanem hozzáadni :) 3-4et szerintem, de jogsid ettõl még megmarad, kivéve ha nem gyûlik össze annyi, amennyitõl már elveszik tõled...
Úgy tudom, jogsit objektívben nem vesznek el, de ha igen, akkor is a duplájával azért túl kell lépni városban.
És a trafik jó része már nem villan.

.: mobilize.hu :.

Jujj akkor ez kegyetlen nagy bukta. :(
Jól sejtem, hogy ezek a mai kütyük már nem vakuznak?
ladarevolution
ezt nem tudom pontosan én se találtam sehol, de tippre 3-5 pont körül és 1-12hónap jogsi elvétel pontos kategóriától függõen. De nem tudom h vannak a kategóriákba beosztva.

Teszemaszt kb 35-40-nel léptem túl. Akkor 60k pénz fixen és még mi jön mellé? Gondolom pontlevonás. Eltiltás?
Köszi
ladarevolution
1. 50 km/óra sebességig

a) 15 km/óra felett 25 km/óráig => 30.000 forint
b) 25 km/óra felett 35 km/óráig => 45.000
c) 35 km/óra felett 45 km/óráig => 60.000
d) 45 km/óra felett 55 km/óráig => 90.000
e) 55 km/óra felett 65 km/óráig => 130.000
f) 65 km/óra felett 75 km/óráig => 200.000
g) 75 km/óra felett => 300.000

A kategóriák azt jelentik h ennyivel lépted túl a sebességhatárt.

pl.: 68km/h-val mentél 50 helyett akkor 30.000 ft

15km/h-ás túllépésnél vagy az alattinál megúszod a közigazgatási bírságot, de szabályértésért 3000-20.000 ft büntetéssel sújthatnak.

Üdv!
Hol találom meg a lakott területen történõ sebességhatártúllépésre vonatkozó szankciókat?
Köszi
PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Hello Mindenki!

A következõ problémám lenne, ha minden jól megy látszani is fog a kép. Magában a progiban nincs ilyen hogy beállítások. felbontást próbáltam mindenhogy de semmi változás. A fele nem látszik a kérdéseknek.

válaszotokat elõre is köszi
kérdéssel fordulok hozzátok :D létezik-e letölthetõ kresz vizsgaprogram mocira? lécci ségíjjetek, elõre is köszi ;)

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

1000 Ft -ot végülis megér, de ha ingyen is beszerezhetõ !!!

Nekem ami van:
Kresz_Teszt_Full_by_VOODOO.iso - 165 Mega
Interneten talán rá lehet akadni, habár nekem nem onnan van.
(De feltölthetõ.)
Szia.az oktatód nem tud cd-t adni?én is az oktatómtól vettem 1000ft.de megéri mert benne van minden,az összes kategóriáról és bármikor lehet használni.most is abból tanulok C+E.kat.

Ja, bocs. Mos látom C -ét kérdezted.

1. -ben van !

Próbálj szerezni egy Kresz_Teszt_Full cd-ét !
(Minden bennevan.)
1.

2.

3.

(De ezekbe az összes kérdés nem szerepel!)

Próbálj szerezni egy Kresz_Teszt_Full cd-ét !
(Minden bennevan.)
keresek olyan oldalt ahol c kategórámhoz kreszt gyakorolhatnék!
Tud valaki linket vagy oldalt?
csak a rendornek is ez legyen a velemenye :D
gordon 24
Kresssz??? ez mi??? Én nem vagyok joba a kresszel...<#hehe>
Mindenhol nekem van elsõbségem nem számit semmi...

Downhill!!

Gabesz amd64
vicc

tanulgass a konyvbol<#lama>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

aszizoli
Csak pénzé?
Ejnye, ejnye, azok az irigy kereskedõk.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Csõ! a faszom tele van bazzeg!mer mindenhol csak pénzé tucc leszedni kreszprogramot . figy tudnátok nekem adni 1-t vmi olyat tod amiben teszt kérdések vannak. kösz ha tuttuk akkor lécc irjatok az e-mail címemre [email protected]
Dichter
szvsz csak 150. De mivel gyerek még nincs, én meg 180 vagyok, így nem nagyon mozgat a dolog :)

Punker
gyerek ülés 155 cm-ig kell emlékeim szerint amúgy....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
UP! (azoknak akik nem ismerik a keresõt)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Dichter
Gyorseagálású hadtest?

b., Az úton a megjelölt sebességnél lassabban kell haladni.

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

ne közlekedj.

Dichter
Nem azt jelenti.....

RaST
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Jogsid ?

Hiszen még a kresz vizsgád sincs meg <#vigyor>

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

CB Dávid 18
az a tábla a legnagyobb sebességel haladni tilos aszt jelenti, tudom mert nekem van jogsim.

[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!

[HUN]FaTaL
maximális sebességet jelöli. a minimum sebességet kék körben lévõ tábla jelzi.

http://goo.gl/gd6Zi5

Dichter
De szokott. Ez a tábla a megengedett legnagyobb sebességet jelöli. Ez 100%

Buddy
most hétfõn megyek Kresz-vizsgára és tuti a max sebességet jelzi, amivel haladni lehet

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

hátha te ilyen tábla mellett elhaladsz 50el és pont mérnek a zsaruk simán kiszednek gyorshajtásért <#bee1>

Taranov
Úgy tudom 10% ráhagyás van, szóval inkább csak 40-nel lehet menni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nem, az autópályán a kék tábla mutatja, hogy melyik sávban mennyi a minimális sebesség.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Lacc
Ilyen esetben kb. 50el lehet menni mert akkor még nem b@sznak meg választ jelölném meg.
Dynamic
Hát a legújabb KRESZ könyvben is csak sima sebességkorlátozást ír, vagyis hogy a táblán megjelöltnél nagyobb sebességgel haladni tilos.Olyat nem írja, hogy pont annyival kell menni.
Dynamic
Egyszerûen hibás.Az online tesztekben egy csomó hiba van ezért nem is foglalkoztam velük.
Régen ez "Maximális haladási sebesség"-et jelzett, de pár éve módosíthatták mert most "Kötelezõ haladási sebesség" a jelentése, vagyis se lassabban, se gyorsabban nem mehet a jármû, persze ha tudja tartani és megfelelõek a körülmények. Ennek megfelelõen az "a" a helyes megoldás. Legalábbis kellene lennie..:)

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Mars
Az íratlan szabály <#vigyor1>

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

Szerintem csak hiba a tesztben.

Egyébként meg a c) válaszhoz: ilyen tábla önmagában nem szokott állni, nem? Ha pl. a többsávos út jelzésénél (pl. emelkedõ elõtt kapaszkodósáv) magán a táblán, a megfelelõ sávba festve jelölik.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Lord AnonymouS
<#vigyor0> Ez egy egyszerû hiba az online tesztben, egyébként van már jogosítványos topik itt!

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

awak3n
MAximálista jelez,bár nekem nincs jogsim,de akkor autopályán minimum 130-al kell közlekedni?nemhinném..

Oldal 1 / 2Következő →