1 honap a parod nelkul

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

becauseIsaid
lOOl

:D

Because I said so... that's why.™

piros mogyi
Ezek mennek, meg a bárányfelhők.

Ne etesd a trollt!

Speedway
Sajnos én is 1 hónapig vagyok kinnt, én már nehezen bírom, minden este telefon, hétvégén vagy netközelben meg skype. nem jó ez a kamionozás :S

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

ma es mi tortent veletek? visszament a leanyzo? olyan mint egy idoutazas :)
ez tok komoly igy vegig olvasni :DDD
j0nNyKa
kurvának?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jazzy
kurvára fogadj vissza
j0nNyKa
így 8 év után már nem kellesz

jazzy
már itthon vagyok
Hanga
bárúgylenne

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

Még <#nevetes1>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

ON: elég szar, mi is alig bírunk ki egy hetet egymás nélkül:( hálistennek bp-en lakunk mindketten, így gyakran tudunk találkozni:)

naon örülök neki!<#nevetes1>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Crazygirl
a parod azt jelenti: "párod"

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Crazygirl
nahhh ezzel tokeletesen egyet ertek... En nem birom nelkule ki 1 hetnel tovabb... Amikor kulfoldre kellett utaznom 10 napra mar a 3. napon minden bajom volt miatt...<#sir> De utana mar minden jo lett, es a mai napig mindennap latjuk egymast...

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Rafaelo
mi az a parod ???? :O

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

ha nembirod ki nélküle vagy neengedd el vagy menj vele teis....<#nyes>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

fhsasa
Normális! Ismerõsöm teremfocizik. Anno az Újpestben játszott nagypályán, itt lakik/lakott a házban

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

grizzly21
milyen foci ez? amcsi vagy normális (soccer) mert azt amcsiban nem nagyon szeretik

vagy lõdd fejbe magad!

...sose azt nézd...

Legalább lehet kurvázni......

fhsasa
Bár csak ott tartanánk :D De még nem :)

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Match
én lassan 5. napja nem láttam az asszonyt....kezdek becsavarodni :D
napersze azért annyira nem súlyos a dolog :D

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

z0ty
nem. de te is drogozz

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Most az a bajod hogy nem bírsz ki nélküle 1 hetet, pár év múlva az lesz a bajod, hogy miért nem megy el valahova egyedül, legalább 1 hétre <#nevetes1>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

fhsasa
Pilu nem nadzojjok. Ez az amcsi dolog komoly :) Nah de ezt ne itt vitassuk meg

ne nadzójjá<#zavart1>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

fhsasa
Hát nem tudom. Elég nehéz ügy, nem akarom sem õt, sem a családomat itt hagyni. Max ha egy próbajátékra be tud szervezni az ismerõs, akkor kiviszem õt is arra az 1-2 hétre... de ez még messze van, elõbb a sráccal kéne beszélnem, csak nem tudom, mikor jön haza

krisztike
te azt csinálod ?

krisztike
és inkább elmész anyagmozgatónak ?
kint azért van lehetõséged ...

fhsasa
Nekem ez az egy hét is sok amit most külön töltünk. Pénteken utazott el anyjához, szombaton jön haza elvileg. Tegnap felhívtam, és azt mondta, hogy lehet, hogy 2 hétig kell maradnia. Utána írt sms-t, hogy nem fog addig maradni, mert nem bírja ki. Amikor haza kéne jönnie szombaton, akkor leszünk 1 hónaposak.
Én meg tervezgettem olyat, hogy kimegyek Amerikába focizni (ismerõsöm kint focizik, bizti be tudna szervezni legalább próbajátékra). Hát ha most belegondolok, hogy 1 napot nem bírok ki nélküle... inkább maradok itthon :D

z0ty
drogozz

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

maozedong
családon belül<#wilting>

Resurrection!

sweech
17 évesen együtt élsz vele? <#wilting>

nem bírnám ki.

Ackro
jézusom! a kis rinyapinák szoktak így nyávogni.

Na látod. Az úszás az jó lesz. Átúszod a dunát (hosszában), és már le is telt a 29 nap :)
Húha, megint gonosz napom van.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédõüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

j0nNyKa
turelem + en ? aaaa :D uszas jo lesz + lesz egy 1hetes party, a 4bol az is -1 :D

HD JOHNNIE
nézz vmi más elfoglaltság után, pl makettezé :)

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
:D_SA:DS_:DS_:DS_A

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

franco
anál szebb lesz az biztos :D

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

j0nNyKa
hat ahoz kepest, hogy az 1. nap milyen volt... nem akarok meg 28 ilyet, ez teny... abban az egyben vagyok biztos, hogy utana talalkozni annal szebb lesz.

HD JOHNNIE
no reméljük nem lesz semmiféle félrelépés! :) asszem néhányan nagyon várják majd a 29 nep leteltét :D

senki sem úgy indul neki <#vigyor5>

j0nNyKa
az idezetre : :DDD
a tanacsra : koszi
es telleg nem ezt akartam hallani. :D
semmi sem kizart, de nem ugy indulok neki, hogy 1 honap kihagyas maris felrelepes..

franco
hehe, a srác valszeg nem ezt akarta hallani...

bár mindenki tudja, hogy ez lesz <#eplus2>

DannyL
Én 4 hónapig voltam Dániában, a csajom ugyanakkor Németországban. Õ összeszedett egy német faszit én hazajöttem és összeszedtem egy magyar csajt és boldogabbak vagyunk mind2en mint együtt. :D

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

franco
persze, haverokkal balatonon éveket is kibírnék
(más kérdés h csajozás az állandó faktor de nevermind)

franco
:D_SA:DS_:DS_:DS_A

HD JOHNNIE
egyébként komolyra fordítva a szót: haverok, buli, wiski, puska, sültkrumpli, szappamoperák... Mindegy mit csak foglald el magad...

Oldal 1 / 3Következő →