Tanulást segítõ gyógyszer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és a dokinak milyen dumát nyomatsz? megmondod a frankót, vagy hantapalinta?
mondom én régebben elõszeretettel nyomattam, de fostam attól, hogy a jövõben fizetem meg az árát valami rejtett pszichés dögséggel, persze eddig még semmi sem jelentkezett...
van ami rock n\' roll, van ami nem
mellesleg tényleg bele kell jönni a tanulásbam, nekem a figyelmem nem akar belesüppedni a könyve...
mikor benne vagyok akkor viszonylag gyorsan megy a dolog...
de év számokat meg ilyen szarokat nem tudok izomból tanulni...
ránézek egy négyjegyû számra és rögtön megjegyzem, nem vicc, de ha az egy évszám amit tudni kell, valami miatt blokk... röhej
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Maximum egy jo konyvre ruhaznek be.
na jó zsoldos. hát ennyit az agytornáról :DDDDD
szal gregorius mi vettél be???
áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítõ ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))
de azt mondják meg lehet tanulni tanulni
valaki már csinált végig ilyen tanfolyamot?
(nota bene: még nem próbáltam csak olvastam róla)
Amugymeg koztudott, hogy a sport javitja az agy verellatasat, igy javithatja a memoriat is. Alvaszavart, egyeb idegi dolgokat szinten helyrepakolhatja.
áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítõ ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))
vizsgaidõszakban elmegy, én bevágtam az egész neveléstörténet könyvet annak idején, gyakorlatilag egyszer elolvastam, nem lett ötös a vizsgám, sõt épp hogy gürbült, de végülis sok idõt takarítottam meg...
mellesleg, egy kis fura "mellékhatás":
anyukám kicsiny élelmiszerboltjában dolgoztam és vissza tudtam mondani este 7-kor tételesen, ki jött aznap vásárolni, mit vett, menyit fizetett meg minden, és mikor hozta a pénztárgép a napi zárást, tényleg úgy volt...
na ez a durva! és rengetegen bejönnek egy ilyen boltba egy nap!
az alvászavarokat már észelek. elég súlyosakat. de a számítógép amunkám, a szórakozásom a szabadidõm.
ezért édeklõdöm ennyire ilyen gyógyszerek után. sok múlna rajta!
stbstbstb
palack milyen mellékhatásai vannak mégis? nekem zeket mindenképen tudnom, kell mert nagy szükségem is lenne ezekre. elõlre is köszi :))))))
ha utánanézel, ezek a nootrop szerek eléggé fura "agyfényesítõk"
a nootropil például javítja az agy oxigénellátását, no meg az anyagcsere folyamatokat is, de ezenfelül a memóriaterületeken is csinál valami garázdaságot mert mûködik a dolog...
ha jól értelmezem, alapból izomrángásokra írják fel...
gyógyszerkódexekben olvastam errõl a nootrop csoportról és ilyen jelzõk pl.:
akaratgyengeségre, igényszegénységre ajánlják...
ezek a dolgok erõsen pszichikai szubjektumok, szóval fura...
egyéként nem ajánlom senkinek, nem tisztázott a hatásmechanizmusuk, meg ki tudja, évekkel késõbb milyen mellékhatásokkal lehet számolni.
egy biztos, nem gagyi
bár nem gyógyszer, hanem módszer <#crazya>#crazya>
http://www.tanulasmodszertan.hu/images/logo1.jpg
"Ha tanulni tud, mindent tud!"
Szeretné megismertetni gyermekével a tanulás örömét? Szeretne bombabiztos tanulási módszerek birtokosa lenni?
Igen? Jó helyen jár!
Van hírlevél is!
http://www.tanulasmodszertan.hu/images/hirlevelmenu.jpg
Cigirõl: Ha az agyad kevesebb oxigént kap, akkor elvileg butíthat. Nem?
A cigi sztem nem butít észrevehetõ szinten. Én 6 és fél év után álltam le már több mint 7 hónapja, és nem vettem észre ilyen változást. "Csak" annyit, hogy kapok levegõt, nem vagyok büdös és van pénzem.
Lecitint minek szeded ha nemtod mire jó? lol
amúgy koncentrációzavarra a legjobb a megnézium (Magne B6)
gombakrémleves rulz
Kis zacsis gombakrémlevest szoktam enni bögrében.
Egyszer tettem egy bögre vízbe kettõt. Olyan finom sûrû lett..
Többet nem tudtam úgy megenni, hogy csak egy zacsival van benne. :-))
Mr. Brownstone:
I used ta do a little but a little wouldn't do
So the little got more and more
I just keep tryin' ta get a little better
Said the little better than before
I used ta do a little but a little wouldn't do
So the little got more and more
I just keep tryin' ta get a little better
Said the little better than before
Amúgy kávé bepörget, szar, de elég furán látom a világot, ha megiszom belõle egy bögrével. Tud valaki a kávé (koffein) hatásairól pontosabban?
Lecithint szoktam néha bekapni, azt sem tudom mire jó, meg C-vitamint.
Van valaki, aki leszokott a dohányzásról, és tisztább lett az agya tõle?
Nagyon érzem, hogy rombolja az agyam..
Meg az alkohol+zene
Egy része meg a lomtárba. <#vigyor3>#vigyor3>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ha több bögrével iszol, bírod hajnalig, de nem marad meg túl sok az anyagból.
Szerintem ha elfáradsz aludj, az a legjobb megoldás. Alvás közben úgyis átkerül az anyag a rövidtávú memóriából a hosszútávuba, szóval ezért is hasznos