Villarreal CF
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Minden rosszban a jót kell látni A pokolban nem kell fázni" Paksi Endre Éljenek az eredeti játékok!
Meg is van a 2. hely! :) Még hátra van 1 Depor - Villarreal összecsapás. Ha nyerünk, több pontunk lesz, mint a tavalyi bajnoknak! :)
Utolsó 5 meccsbõl 5-öt nyertünk, 9 gólt lõttünk, és 0-át kaptunk, ez igen szép teljesítmény...
Capdevila, Marcos Senna és Santi Cazorla tagjai a 23 fõs EB-re utazó spanyol keretnek!
VILLARREAL CF mindörökké!
2. Villarreal - 30 meccs/59 pont - utolsó 6 meccs : 2-0-4
3. Barcelona - 30 meccs/58 pont - utolsó 6 meccs : 2-1-3
Az utolsó 6 meccs alapján is és az egész évben nyújtott teljesítmény alapján is megérdemelnétek a bajnoki címet...valahol kicsit szánalmas, amit a Real és a Barca mostanában mûvel...és még így is vezeti a bajnokságot.
Egyedül még nektek van esélyetek, mert már az A.Madrid is majdnem 10 pontos hátrányban van...remélem minimum másodikok lesztek...megérdemlitek. HAJRÁ! :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
31'<0 - 1>0 - 1>M. Senna (pen.)
67'<1 - 1>1 - 1>X. Hernandez
81'<1 - 2>1 - 2>J.D. Tomasson
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Sok minden változott azóta, mostmár BL-es helyekért küdünk...
Végre szépen és eredményesen játszottunk, talán elkezdõdik valami, remélem pozitív irányban haladunk tovább! Azért egész jó, hogy a legutóbbi 3 bajnokin nem kaptunk gólt, pedig igen neves ellenfeleink voltak! A Recre ellen hozni kell a meccset még idegenben is, s így meglesz minimum a 8. hely a forduló végére, pontszámban így is csak egy köpésre vagyunk az UEFA-Cup indulást jelentõ 6. helytõl...
VILLARREAL 1:0 Real Madrid
Helyszín: Estadio El Madrigal (Vila-Real)
Gól: Garcia Marcos 68'
Nézõszám: 22080
Játékvezetõ: Carlos Clos Gomez
Nincs erõm "beszámolót" írni, már megtettem egy másik fórumon, azt meg azért csak nem másolom át ide, mert nemtom, olyan hülyén venné ki magát :)
Lényeg, hogy szerintem egész évben most elõször mutatott a Sárga Tenderalattjáró elfogadható, jó teljesítményt, mellyel sikerült felûlmúlni a Real Madrid gárdáját!! Canna semmit nem csinált egész meccsen (szokásához híven), de azért odalépett Marcos-nak, akinek kishíján komoly sérülést is szenvedhetett volna! Szerencsére nem lett semmi baj, és bezsebeltük a jól megérdemelt 3 pontot!
<#smile>#smile>
Õ legalább néha adott gólpasszokat, mégha rosszul is játszott! Forlán-ban bízom és Matías-ban is! Cani is hozzá szokott tenni a támadójátékhoz, csak állandóan besárgul reklamálás miatt! <#vigyor0>#vigyor0>
Nem is kívánom tovább taglalni, még ilyen játék alapján is, számomra csak a gyõzelem az elfogadható eredmény! Miért is ne? Egy kis szerencse, és a jó védelem sokat segíthet, hisz az ellenfél csapatában is hús-vér emberek játszanak, ugyanúgy verhetõk, mint bárki más! A másik, hogy el kéne csípni minimum egy 6. helyet szezon végén, mert gyalázat, hogy nemzetközi porondon nem szerepel a csapat egy BL-elõdöntõ után...
Addig azért lehet örülni ;) De a meccs után huhh! Nem lennék Real szurkoló helyében :D
Nyerünk :)
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
<#merges2>#merges2>
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Holnap kupa-visszavágó a Valladolid ellen, Riquelme most sem fog játszani... Kicsit tartalékosak leszünk, biztos Pellegrini mester pihenteti a fiúkat a Real elleni összecsapásra! :) /Arruabarrena és Marcos Senna a padon/
2-3 gólt berámolunk, és benn vagyunk a negyed-döntõben! Ennyi :)
Meg azért Zara, Valencia köztünk van nehezítésnek :DD
Tévedtem, hisz szétestünk már aszezon elején, elég csak a Recre elleni otthon elszenvedett vereséget alapul venni, majd a Depor elleni szégyent... Az elsõ 3 fordulóban gólt sem lõttünk...
De még bármi lehet, sok múlik az elkövetkezendõ 2 meccsen! :):)
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
cserébe megverjük az elõttetek lévõket,és mi így ezzel mennyit segítünk már! :D
ReaL MaDRid x siempre
A Sevilla-t verjük, a Real ellen kiélezett meccsen 1-1-et játszunk! <#smile>#smile> A Bernabeu-ban is x-re hoztuk a meccset, nehogy már itthon kapjunk ki! <#wow3>#wow3>
Elõször legyen meg a Sevilla, aztán meglátjuk mit hoz a sors...
és mindketten jól járunk,Villarealnak egyáltalán nem szégyen egy góllal kikapni a Realtól
ReaL MaDRid x siempre
Nagyon kellett ez a gyõzelem, mivel hétvégén jön a Sevilla, majd 1 hét múlva a Real Madrid! <#whatever>#whatever> elég húzós lesz, egyiket jó lenne legalább legyõzni...
A Bilbao-ban aratott siker engem személy szerint nagyon meglepett, fõleg, mert mióta Mané átvette a csapatot, brillíroznak!
Bennem felmerült annak lehetõsége is, hogy 1 hónapon belül a kiesõ zóna közelébe esik vissza a csapat! Néhány hete írtam (másik oldalon), hogy ha nem hozzuk a tuti meccseket, nagyon nagy szívás lesz a Január! Sajnos minden a lehetõ legrosszabbul alakul, gyalázatos teljesítmény, félek, hogy a Cpoa del Rey-ben a negyed-döntõig sem jutunk el...
Itthon táncsak nyerünk!! A Bilbao megint más tészta: semmi jóra nem számítok a San Mamés-ben :(
még Pires felépülésétõl várok vmit,de már nem merek nagyon bizakodni,ugyis csak seggreesés lesz a vége:( már nihat-forlán páros kezdezz beindulni,erre lesérül.védelem tele van mozgássértültekkel(már elnézést)
nc -.-
én nagyon örülnék egy Villarreal oldalnak,de nem hiszem h lenne rá "kereslet":( ráadásul még épkézláb angol nyelvû oldal sincs,hivatalos oldalon még mindig a christmas greetings van kint...
10/01/2007 - 20:00 h
Estadio Jose Zorrilla
Ma esti várható kezdõcsapatok: (Spanyol kupa nyolcad-döntõ)
Valladolid:
1 Jacobo, 10 Óscar Sánchez, 14 Chema, 15 Rafa, 8 Baraja, 20 Gonzalo Vicente, 27 Asier, 6 Borja, 4 Mario Suárez, 9 Llorente, 19 Álvaro
cserék: 13 Alberto (kapus), 22 García Calvo, 5 Iván Hernández, 12 Losada, 21 Víctor
Vezetõedzõ: Jose Luis Mendilibar
VILLARREAL:
25 Barbosa, 24 Josemi, 20 Fuentes, 16 Quique Álvarez, 3 Arruabarrena, 19 Senna, 14 Tacchinardi, 27 Marcos, 23 José Mari, 21 Matías Fernández, 5 Forlán
cserék: 1 Viera, 12 Cygan, 4 José Enrique, 28 Bruno Soriano, 18 Somoza, 9 Guille Franco
Vezetõedzõ: Manuel Pellegrini
Illene nyernünk! :)
pedig a konföderációs kupában meg a Villarrealban nyújtott teljesítménye után szárnyakat kap
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Egyébként nem terveztem ilyen hosszúra, improvizáltam, az info-k pedig csak jöttek-jöttek megállás nélkül a fejembõl...
Szurkolói oldalon már gondolkodtam, hogy jó lenne csinálni, de fél évig idõm sem igazán engedné :( Jó lenne írni a szakdogámat (2 éves OKJ-s képzésen vagyok), mert sosem leszek vele kész! Egyébként év elején azon agyaltam, hogy a Villarreal CF magyar fan site-ját megalkotom, de féltem belefogni, és az is lehet, hogy nem fogadták volna el, bár fene se tudja <#confused>#confused>
jól megfogalmaztad mondanivalód,meg szépen összefoglaltad,sztem érdemes lenne csinálnod egy szurkolói oldalt-ha még nincs
ReaL MaDRid x siempre
Riquelme eddig a bizalomból táplálkozott, melyet mutatott is felé az egylet -ezt a barca-nál nem tapasztalta-, azonban elfogyott a türelem és kikerült egy idõre a kezdõbõl rossz teljesítménye folytán. Eddig a Villarreal 17 gólt lõtt, ebbõl Riquelme 1-et szerzett 11-esbõl, és 6 gólpasszt adott! Tavaly õ volt a házi gólkirály a maga (ha jól emlékszem) 12 találatával! Sok minden megváltozott a tavalyi BL-elõdöntõ óta: a Villarreal az Arsenal-tól idegenben 1:0-ra kikapott, ám itthon 0:0-ra állt a találkozó, és a 90. perc körül José Mari ellen szabálytalankodtak a 16-oson belül, jöhetett a büntetõ, melyet Roman vállalt el. Mindenki tudta: Ha belövi, jöhet a 2x 15 perc, s lélektani elõnybe kerülhet a Villarreal!! Onnan már csak 1 lépés a BL-döntõ! Azonban a tündérmesének Lehmann vetett véget, hisz kifogta a 11-est! <#wow2>#wow2> Innentõl romokban hevert a csapat, de fõleg Riquelme, aki jópár napig nem tudott aludni "tette" miatt... Azt mondta, ezek után már csak egy jó BL szereplés segíthet! De mint láttuk nem sikerült Argentina-nak maradandót alkotni a németországi VB-n, majd a sok kritikát kapó irányító édesanyja rossz egészségi állapotára hivatkozva lemondta a válogatottságot! <#shakehead>#shakehead> (állítólag a fiát ért kritikák végett készült ki). Az Inertoto-kupában Júliusban az NK Maribor ellen elvérzett a Sárga Tengeralattjáró, így nem lehettek ott az UEFA-kupában sem! <#rinya>#rinya> A csapatnál Gonzalo és Pirés is lesérült szezonkezdet elõtt, ráadásul Sorín összeveszett Pellegrini mesterrel, és a HSV-hez távozott. Így nem sok jó volt kilátásban a szezonkezdetkor, s ezt hûen szimbolizálja a jelenlegi 11. hely is, melyet elfoglal a csapat a tabellán!
Remélhetõleg ezzel kissé sikerült rávilágítanom arra, hogy Riquelme miért is nyújt ilyen gyatra teljesítményt... <#rolleyes>#rolleyes>
/A Valencia elleni hazai találkozón a nézõtéren ült a kisfiával, szerintem jól tette, hogy eljöttek, még ha nem is nyert a csapat!/
min veszett össze a vezetõkkel?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Rajtam ne múljon, Szeptember óta próbálom beindítani a topicot, talán lassan sikerülni fog! <#vigyor0>#vigyor0>
Aradebil2-vel lendítsétek fel a topikot,a házigazda már egy ideje nincs a fórumon
ReaL MaDRid x siempre
De legalább Matías jól tolta!
VILLARREAL 0:1 Valencia