Cheers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nicsak, ki beszél" első filmek között volt, amit láttam az életemben. Nyugodjék békében! :(
mostanában elkaptam a Story-n... meg anno mikor az M1-en ment nagyon bírtam...
az elsõ 4 évad szedhetõ:
http://sorozatokingyen.org/node/533
az elsõ 4 évad szedhetõ:
http://sorozatokingyen.org/node/533
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
full évadok jó minõségben nincs meg valakinek magyarul? esetleg lelõhely?
lehet ráfanyalodok az angolra, angol felirattal <#hawaii>#hawaii>
lehet ráfanyalodok az angolra, angol felirattal <#hawaii>#hawaii>
nálunk nem hinném, hogy kijönne - angolul meg majd minden évad már megjelent, meg lehet venni.
szinkronos kellene, azt nem találtam
amúgy dvd-n mikor jön ki végre? meg akarom venni <#falbav>#falbav>
amúgy dvd-n mikor jön ki végre? meg akarom venni <#falbav>#falbav>
rákresel, letöltöd. ennyi.
valakinek nincs véletlen digitalizáltan a gépén?
úgy megnéznék pár részt <#vigyor5>#vigyor5>
úgy megnéznék pár részt <#vigyor5>#vigyor5>
igen jó lenne dvd-re csak az a gond hogy a régi szinkronszínészek márnem hiszhem hogy újra leszinkronizálnák az egészet, mert amit a Cool-n adtak az sztem elég régi, de nem tom
Kár volt keresgélni, ha elõbb jövök már szóltam volna, hogy nincs magyar kiadás:))
Angol viszont van, ha jól emlékszem a 3. vagy 5. évad jön ki most. Így megvan az esély a magyar kiadásra is, sztem a DVD-re jobban megérné a petíció mint hogy újra adják, már ha valaki hisz ebben a dologban:)
Angol viszont van, ha jól emlékszem a 3. vagy 5. évad jön ki most. Így megvan az esély a magyar kiadásra is, sztem a DVD-re jobban megérné a petíció mint hogy újra adják, már ha valaki hisz ebben a dologban:)
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
jó kis sorozat :) én is néztem mindig! nemrég lett vége a cool-on bár nem tudom, hogy újra kezdik e még valamikor:(
info
Magyarul nem jött ki, legalábbis egyik magyar dvd rendelõ honlapon sem találtam, pedig ott elvileg minden megvan ami megjelent...
Magyarul nem jött ki, legalábbis egyik magyar dvd rendelõ honlapon sem találtam, pedig ott elvileg minden megvan ami megjelent...
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
küldeni kéne emailt, de sokaat a coolnak és akkorcsak csinálnának valamit
jó sorozat volt!régen a humor1-en ment!szerettem én is!carlat nagyon birtam benne!mondjuk le is lehetne tölteni nem?
és Carla is na meg persze Woody :)
Rebekka rules
(ezt elfelejtettem) :)
(ezt elfelejtettem) :)
indítsunk petíciót hogy adják le az elejétõl újra valamelyik tv-n :)
vagy leaglább egy honlapot kéne csinálni
én annyit tudnék a honlapért tenni hogy alapszinten html-t tudok, aki tud php-ben vagy jobbat az jelezze pls :)
vagy leaglább egy honlapot kéne csinálni
én annyit tudnék a honlapért tenni hogy alapszinten html-t tudok, aki tud php-ben vagy jobbat az jelezze pls :)
Norm!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
én is szerettem a sorozatot, addig volt a legjobb, amíg a szõke csaj is benne volt
kijött magyarul dvd-n? nem tudok róla...
kijött magyarul dvd-n? nem tudok róla...
aki tud bármit is arról hoyg hol lehet megvásárolni Magyarországon a sorozatot azonnal küldjön nekem meilt az [email protected] -ra!
Egyébként bármi ami idekapcsolódik az jöhet ezerrel :)
Egyébként bármi ami idekapcsolódik az jöhet ezerrel :)