Salgótarján topic:D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vasárnap fõtér!

odex
honnan tugyam 😄

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Sickness
eléggé fos..:C
láccik hogy ez is Salgótarjáni.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sickness
lol és ezt kicsinálta?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

odex
véltlen volt 😊

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
sorry hogy 2 x írtam be !

odex
Salgótarjáni rap Puszta Béláról szól 😄
zene!

odex
Salgótarjáni rap Puszta bélát kritizálják!
zene!

42nd Intruder
ÁÁÁÁÁÁÁÁ holnap megyek vissza a kolleszba.... Hát ez is elkezdõdik........

Gyõzike gép elõtt? Elõször kézzel tanuljon meg írni... és ez a marha megy a legyen ön is milliomos-ba... kíváncsi vagyok, mennyibe került a papának, hogy eljusson a 10.000 Ft-os kérdésig!

Tarajos Sül
Gyözike?

Te nem vagy itt?

Van számodra egy rajongoi oldal itt!
42nd Intruder
Hehe LOL 😄DDDD

hol a kép?? 😞

jah és TÉK..

katze
Nopersze, osztán jöhet Faterom az "énmegmondtam" szövegeivel 😊

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

háde ha jössz felismerlek és elloplak..ok?

katze
Majd ha körvonalazódik végre mikor megyünk 😊

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

akkor nemadsz? zsák ettyet..!?

katze
😄

42nd Intruder
😄DDDDDD

muszály,sok a "nõneköltözõférfi"..

42nd Intruder
Biztosra mész? 😄DDD

Gyere csak nyugodtan,nálam van hely D😄SDF:SD
De elõtte dobj meg egy képpel amin rajtavagy..😄DSFSD:FSDF:A😄

Sheva
így van 😄DDDDDDDDDDDD

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Best erce rulz

Sheva
én meg a Besztercén 😊

forza milan
te hol lax salgótarjánon belül?én zagyapálfalván,a gorkij lakótelepen!

42nd Intruder
Én Nagybátonyban lakom....

Sheva
ti hol laktok Starjánon belül? 😊

42nd Intruder
Hehe..... Bár azt nem értem, hogy állítólag sokan szeretik.... MIÉRT???? Na mind1.... Valakinek valami jobb témája?

Ne kívánd a gyõrieknek azt, amit magadnak sem kívánnál 😊

42nd Intruder
LOL.... nekem nem hiányozna 😄

egy reklámfogás volt, hogy elköltözik... régi hangembertrükk, "mosmá el is megyek, ha senki nem szeret..." aztán "na jó, kaptok még egy esélyt"...
ehhh

Sheke
nem költözött el(sajna) csak pletyka hogy gyõrbe megy

Le Parkour

forza milan
a legutóbbi az nagyon kemény!de gyözike elköltözott va mi?

nincs messze pl. a salgói, somoskõi vár, a bazaltömlés (utóbbi kettõ szlovák, de személyivel átengednek), de el lehet zarándokolni a Gyõzike-emlékmúzumba is, amely a házából lett (kedvem lenne szájbahányni magam, amikor ilyeneket írok), vag végig lehet sétálni a Zöldfa utcában (jobb, mint a Survivor: ki húzza tovább?)

PiR8
Karancskilátóba plö hajnalban érdemes menni, mikor még gomolyog a köd a völgyben és épp kel fel a nap és mélyvörös a korongja, melyet szinte meg lehet érinteni... annyira szép.
Diszkózás után rengeteget jártunk ki oda csapatosan. Baromi jó ott flesselni még egy kicsit. Aztán visszafele beugrani a piacra és jó zsíros hurkát és kolbászt majszolgatni friss kenyérrel és jófajta uborkával 😊)))
Tarjánban egyébként még van olyan, hogy bányászmúzeum, melyet nemrég újítottak fel - ezt is érdemes megnézni... Vagy a nagy múzeumot, melynek egyik felében mindig vmilyen kiállítás van, a másik felében pedig Nógrád megye, ill. Salgótarján történelmi képei láthatóak. Sza attól függetlenül, hogy egy nagybarom betonváros, van mit azért nézni 😊

Sheva
kilátó?
karancskilátó pl

katze
Amúgy... Salgótarjánban mien látnivalókat tudtok ajánlani?
Vmi kilátóról magyaráztak nekem, h fényképezkedjünk ott, h hiehetõ legyen a dolog, me Salgótarján tábla alatt neccesebb 😊

nah igen... ott sem a tücskök ciripeltek... ezért nevettem nagyot, amikor a cig... kisebbségi vezetettt felfelé egy kecskét 😊

Egyébként a tarjáni rendõrök még egész korrektek, többször összehozott már velük a jószerencse. Nem mondhatnám, hogy mindenáron ki akarnak szúrni az emberrel.

A politikát inkább hagyjuk légyszi...

forza milan
a jó régi baszós klálvária...😄trálálálálá

Sheva
de a legjobb a KÁLVÁRIA!!! 😄DDDDDDDDDDDD

Sheva
hát jah 😄

42nd Intruder
ÁÁÁÁ azért ha nem nagyon tudod mik folynak ott akkor nem kéne nagyon izélgetni.... Bár azt elismerem nem mindegyik rendõr szuperhekus, de vannak olyan helyek/dolgok, amiben kellõképpen fel tudnak lépni, ha kell! 😊

Sheva
hát ha az itteni zsaruk 1 évbe 2 bunkert elfognak az már csillagos 5-ös

42nd Intruder
Hogy a tetveket megfogjál 😊

Sheva
jaja az van de minek? 😄DDDDDDD

42nd Intruder
Egyébként, nem kall annyira megilyedni, mert vannak jobb helyek a városban csak még nem tudunk róluk... 😄DDD
Nem de komolyan: ha el akarsz jönni gyere, mert biztos látsz olyat, amit csak BP egyéb környékein. Ha valami jót is akarnék mondani törnöm kéne a fejem, de egy potenciális érdeklõdõ biztos talál izgalmakat 😊

D legalább rendõrség van.😄DDD

Sheva
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

katze
Hmmm... ezzel riogattak egybõl, mikor közöltem a néppel, hogy én igenis Salgótarjánba akarok menni 😊