Salgótarján topic:D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ic3 m4n
<#nevetes1>

Ne veszekedjetek már, mert szétültetlek Benneteket!
Az egyik Székyné ölébe ül, a másik a Fenyvesiébe.

Nincs elátkozva, az a legmagasabb pont Salgótarjánban.
Szomorú, hogy senkivel nem tudott beszélni arról, hogy mi bántja. Elkerülhetõ lett volna.

tommygear
ne idegeskedj :)
Ic3 m4n
te kurva nagy nyomorék vagy, ezt is jelentsd be.. ja és megy a tiltás, innentõl leszarom miket írogatsz, nem fogom látni sajna :(

tommygear
ez a lényegen akkor se változtat, fail ismét
Ic3 m4n
7 perccel korábban írtál oda.. ne legyél már ennyire szánalmas gyökér..

tommygear
te fenyegetõztél azzal, hogy bannoltatsz engem, hát most visszanyalt a fagyi, ilyen ez :)
na jólvan nyugi, úgysem fogsz ezért semmit kapni max 1 pontot, csak gondltam legyen már egy kis izgalom is az életedben, de nyugi 1 ponttal ugyan úgy írkálhatsz gumiba már 6 órakor ;))
Ic3 m4n
Ic3 m4n
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

tommygear
<#nevetes1>
tommygear
Ic3 m4n
ja hogy te csak hsz számra utazol? akkor menjél és flémelj szét valami topicot, de innen takarodj mert kibannoltatlak a picsába <#nevetes1>

tommygear
pedig gondoltam besegítek növelni a hsz számokat <#nevetes1><#wave>
Ic3 m4n
te mit keresel itt? takarodj a miskolcigány topicba

tommygear
szerintem kövesd a példáját
Ic3 m4n
Kiugrott ma is egy 17 éves csaj a garzon 18. emeletérõl.. az az épület meg van átkozva..

szia gábor vagyok .........
Ic3 m4n
o hai :D

Hali!

szia
zsoltioregon
mégse. akkor Gyõzi is odaveszne <#sir>

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Ic3 m4n
ok

zsoltioregon
200 Mt-ás megy geci!:DDD

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Ic3 m4n
oda mehet egy atom, azért kicsit távolabb vagyok, erre a térképre pont nemfértem rá:D

zsoltioregon
késõ megy az ataooom :D

Ic3 m4n
<#ravasz1><#phone>

zsoltioregon
be leszel mérve :D

zsoltioregon
<#nevetes1><#nevetes1>

Sziasztok!

Olyan fiatalokat keresünk, akiket érdekel a filmkészítés!

Minden pillanat egy kép, minden kép egy pillanat. Ne maradj le róla!
Szeretnél betekintést kapni a televíziós mûsorkészítésbe, filmkészítésbe, fotózásba? Szeretnél megismerkedni a mozgóképgyártás rejtelmeivel? Kipróbálnád magad operatõrként, rendezõként vagy szerkesztõként? Szeretnél tapasztalatokat szerezni fotósoktól, újságíróktól, filmesektõl? Szeretnél filmeket készíteni? Kíváncsi vagy, hogy miként tudsz egy stábbal dolgozni? Szívesen beszélgetnél filmekrõl, fotókról? Minden bizonnyal az egyik legjobb tapasztalatszerzési lehetõség Salgótarjánban, ha fotózni, filmezni szeretnél.

Elmélet és sok-sok gyakorlat.

Foglalkozások rendszeresen, hetente egy alkalommal, fél négytõl ötig a TALENT Alternatív Mûvészeti Klubban.

Havonta egy alkalommal meghívott vendégelõadó.

A foglalkozások jellege miatt a heti egy alkalmon túl természeti -, társadalmi -, sport eseményekhez kötõdõen is szervezünk esetenként gyakorlatot.

Szóval? Érdekel?

Az érdeklõdésed mellett csak egy fényképezõgépre lesz szükséged. Nem fontos a legdrágább tükörreflexes gép, de lehetõleg digitális legyen. Ez mindig legyen nálad!

Érdeklõdni: [email protected]

Mindenkit várunk szeretettel!
Ic3 m4n
Nagyon nagy volt! :D
Minden várja fluort, tapsol, mi meg kb 20an középen: FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ GYERE KI HA MERSZ, VÉGED VAN GECCI
ki hívták ránk a rendõröket, az egyik puhos cigányánycsávó még nekem is jött hogy én miért dobálok. :DDDDDDD

Nem, a legjobb dolgokról mindig lemaradok...

Ic3 m4n
Volt valaki ÉTER-en?
Megdobáltuk fluort, balhé is volt belõle, ottvolt valaki? :D

Elnézést, ide: [email protected]
Sziasztok!

Fiatal, lelkes amatõrfilmeseket keresek Salgótarján környékérõl!

Engem évek óta komolyan érdekel a filmkészítés, és komolyan is gondolom ûzni ezt a szakmát, de egyszerûen olyan sokrétû, hogy egyedül az ember nem sokra megy, így társakat keresek Salgótarján környékérõl, akik komoly hozzáállásúak, lelkesek, érdekli õket is komolyan a filmkészítés és megvan bennük a filmek iránti imádat.

Mivel sokrétû dologról van szó, így bármi iránt is érdeklõdsz/értesz, az jól jön:

- Kamerakezelés, kameramanság, fények ismerete/beállítása

- Forgatókönyvírás

- Storyboard rajzolás

- Vágás, effectezés, Adobe Premiere Pro és After Effects ismerete

- Zeneszerzés

- Makettezés, sminkelés, trükkök készítése

- Színészkedés

- Kaszkadõrködés

Tehát bármi jól jön! Kérlek ha te bármelyik iránt is érdeklõdsz, esetleg ismersz valakit a környékrõl, aki ez iránt komolyan érdeklõdik, akkor kérlek jelezzetek nekem és fogjunk össze, mert ebben a régióban kevés a lehetõség!

Kérlek ide írjatok: [email protected]

Köszönöm mindenkinek!
Ic3 m4n
Lehetõleg az arcába.
Éterre jössz?

Hová szabad hányni?

Ic3 m4n
Fluor Tomi a Deja Vu-ben!!!
2011. április 22. péntek

Szervezünk valami jó kis paradicsomdobálós bulit? :)

Igaz, szoráj.

15-én gyertek kosármeccset nézni!
A Salgótarjáni Kosárlabdasport (így, nagybetûvel) múlhat ezen.
"Kedvenceink" megvonták az SKSE-tõl a támogatást, ezzel kérdõjelessé tették a csapat életbenmaradását.

Mutassuk meg, hogy nekünk igenis kell sport is, nemcsak Bányarém Fesztivál!

Ic3 m4n
Ne hívjuk már stécének azt a szar diszkós fost.

Jó ötlet.
Ott legalább nem csak plázabicskák és használt guminõk járkálnak.

A Frei még az egyetlen normális hely, több ilyen kéne még a városba.

Lehet be kéne iratkoznom könyvtárba. :D
Pécskõ, stécé. A 14 éves kisfelnõttek játszótere.
Gyertek el a Freibe. Táncolni nem lehet, de baromi jó a kávé :)

Na ez az!

Hol lehet itt egyáltalán?

Saci? Miami?

Hagyjuk már...
Ember, hol keresel Te csajt?
A Gondûzõn kívül is van élet!

yugoslave
SZórakozóhely nincs Tarjánba, ahol lehet ismerkedni???
Nem próbáltátok még ezt a mûfajt? :D

Tökre leélt itt minden csaj a városban, rohadtul unom már. No meg érettségi után mindenki elhúzott innen. Jó volna valami visszafogott csajszi, aki véletlen itt maradt és még nem mentek át rajta vagy százan.
Ismerek, de nem adom kölcsön.
Nekem is kell. :)

Ic3 m4n
hmmm::P

Tarjániak figyelem! 20 és 24 év közötti sportos, komoly leányzó kerestetik, aki pia, cigi, drog ellenes! Aki ismer ilyet, az bombázzon meg levéllel! Minden segítség jól jön! Elõre is köszönöm! ;)