Salgótarján topic:D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Írás a Pásztói Civil Fórumon
Pásztói Civil Fórum
Ez jó lesz :)
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
felvettek egerbe fõsuliba, de inkább szerzek egy felsõfokú angolt és megyek pestre...bõvebben arról amin leszek..
Tanult már vki itt?
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Nem igaz, hogy ne lehetne valami biztonsági intézkedést tenni a potyogók védelmére...
De kit érdekel a Garzon, hiszen olyan szép szökõkút van a körforgalom közepén, még világít is, és a belvárost elkerülõ utat is csak fél éve javítják.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
csapattársam Karancsalján :D
De Õ nem besztercei...
sztyopát nem ismered véletlenül?
Beszterce powaaa...
csak tegnap szinte egész nap a te cigánysorodon vótam. érteM?
Salgótarján újra DarkLife ezen a honlapon ezt is figyelembe vehetitek majd! Van esély hogy hiphop-ban elérjenek vmit a Tarjániak? Szerintem van itt az esély ! :)
Azért, mert ahhoz, hogy az ózdi "lakosságlétszám-utánpótlás" ideköltözzön, giccs kell, nem eltakarított út.
Az igaz hogy Ózdról kitelepítik a fekákat és pont IDE?
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
ez odabasz Tarjánból nem úgy mint Gyõzike :)
De legalább a kedvenc indiánjaimat visszahozták a városba, most is itt zenélnek a fõtéren.