Google Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A képadatbázis ugyanaz a pronál, mint a free verziónál.
A percenkénti frissítés meg kamu, hogy lehetne a Föld teljes felszínét percenként frissíteni? Ezek nem kamerák, hanem mûholdképek!
Jobb esetben is évek alatt frissül, mikor megint arra jár az adott mûhold.
Mondd meg a barátodnak, hogy nem szép dolog kamuzni, meg hazudni a másiknak.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
http://maps.google.com/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Meg azt mondja, hogy 1 percenként frissül az egész kép meg minden. Na most ez lehetséges? Tényleg ilyen a teljes verzió?
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
www.forma-1.mlap.hu
[/spam]™
37°19'08,12"N 126°58'41,76"E koordinátán van, a GE-ben sajnos 2005-ös felvételek vannak, így nem látszik, viszont egy Panoramio képen ott van
www.forma-1.mlap.hu
megnéztem de nem találtam
viszont baromi érdekes, hogy mennyi kék tetejû épület van arrafelé
[/spam]™
sztem valami helirõl lett lõve.
köszi
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Kérdezném,hogyan lehet a earth-re a saját fotóm feltölteni hely megjelöléssel?
még csak ma szeretném az elsõ képet feltenni és kicsit tanácstalan vagyok <#szomoru1>#szomoru1>
amúgy meg fizikailag szerintem már ma lehetségesek ezek a dolgok.. de az mind katonai..
[/spam]™
szerintetek mennyi idõ kell amíg ilyenek fogják lefedni az egész Földet 5-6 év esetleg nem lesz
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Google\GoogleEarth
Elvileg rejtett mappa.
www.forma-1.mlap.hu
Link
Elég érdekes, mondjuk ha egy ismerõs, vagy családtag éppen repül, nyomon tudjuk követni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Budapestrõl készült mûholdfelvételrõl meg akartam nézni azokat a felvételeket, amelyeken a leégett Sportcsarnok látszik, majd azokat a felvételeket, amelyeken az újjáépült látszik. Hol találom meg a különbözõ években készült felvétel - szelvényeket?
Üdvözlettel: gy?jt?
A másik hogy hogyan kell megadni azt a koordinátát amibe az egész magyarország tája beleférne.Mert nekem csak egy vékony csikot mentett le.
hogy tudnám eltüntetni?
www.forma-1.mlap.hu
Magassági vagy domborzati topologiai térkép is jó amit heighmap-nak lehetne használni.Lehetöleg magyarországról.
C:\Documents and Settings\NÉV\Application Data\Google\GoogleEarth
Újra kell raknom a gépet, de nem szeretném, ha eltûnnének az elmentések.
hogyan tudom azokat kimenteni??
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit