<b>Moderátor Figyelmébe!</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
REAL MADRID
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Légyszi😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fisherman\'s Friend
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
A GTA IV-es PC-s topikot lehet nyitni, mert ugyan nincs hivatalaos bejelntés de ezt a hírt többen is megerõsítették "GTA 4 PC verzió: Most már biztosan!!!". Ez aztis jelentheti hogy a R* is befogja jelenti a napokban a hivatalos PC-verziót ha már kiszivárgott ez a hír és mostmár szerintem nem csak offolni fogják a topikot...
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
sziasztok ezt aképet lécci tegyétek be ebbe a fórumba azért ide írom mert a Saját Fórumos iylen Modis topicba régen nem írtak thx elõre is
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Megérdemeltétek.
Miért itt kel kibeszélni 20hsz en keresztül a FIFA-t?
Bár azért nem kellett volna törölni, sok okosság volt leírva...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
jó legyen akkor egy utolsó esély, de aztán ha probléma lesz, akkor nincs pardon.
Valamelyik moderátor tenne egy szívességet?
Még januárban bezártátok a WWE topikot, nem tudnátok kinyitni?
Elõre is kössz!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
bent, nincs mit
Thx.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
#89, #63, #59, #57, #24, #19, #9, #1
pá
Leírod, ide nekem hogy melyik kommentjeidet töröljem és én kitörlöm azokat, ilyen egyszerü.
üdv, gabber
Ebbena topicban a saját hozzászólásaimat hogyan és mi módon lehet kérni törlésre. Sajnos, kerültek fel olyan információk, melyek miatt a Magyar Bowling Szövetség felelõsségre vonhat, von. Amennyiben más módja van a kérésemnek, kérlek segíts benne, hogy megfelelõ helyre kerüljön kérelmem. Ha nem lehet megoldani, akkor a versenyzés lehetõségétõl is eleshetek. Fontos, kérlek jelezz vissza mihamarabb.
Mély tisztelettel, köszönve:
Ent