Moderátor Figyelmébe!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az #505 megoldható?

REAL MADRID

gabber_saviola
tess beraktam, nincs mit

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Japep
Az NHL topic sajnos nagyon kihalt, ezért csináltam egy bannert, hátha ezzel ismét felkeltem az NHL rajongók figyelmét!
Szóval ezt a képet szeretném ide.
Kössz szépen!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Vki át nevezné ennek a topicnak : http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1129049230

a címét és alcímét erre : Világválogatott

REAL MADRID

gabber_saviola
igazán nincs mit

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Japep
Köszi szépen a bannert, király! Úgy látom ez most nem volt felesleges topic, csodálkoztam is, hogy nincs semmilyen portugál csapat, ezért gondoltam akkor legyen egy portugál bajnokság! Mégegyszer kössz a bannert és hogy nem "zártad"!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

gabber_saviola
berakom a bannert ha csinálsz egyet, mert ez nem banner

ne legyél már ennyire igénytelen, bannernek próbálj meg bannerszerü képet találni

üdv moderátorok én is kérnék, és elõre köszönöm, hogy

ezt a képet
http://www.sg.hu/galeria/10732133561136649915.jpg
ennek a topiknak a fejlécébe
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1127330381 szíveskedjetek betteni
<#worship>

gabber_saviola
tess beraktam, nincs mit

Hi
Ezt szeretném ide,ha betennétek.
Köszike
gabber_saviola
tess beraktam, nincs mit

Japep
Hello, megint én!
Ezt szeretném ide!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

McFrost
szerinted elolvasták?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
tess beraktam, nincs mit

Japep
Hello! Ezt a képet szeretném ide berakatni!
Köszi szépen!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

gabber_saviola
tess beraktam, nincs mit

Bandee1987
ja, és a nevet írjátok már át "Dakar 2005"-rõl "Dakar"-ra. Köszi, még1*

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

gabber_saviola
szevasz, beraktam a bannert
nincs mit

DJ Skyline
szevasztok!
ezt a bannert kérném szépen berakni a rallys topikba!<#smile>
köszi!

andriska
Nem a nagyságra kell törekedni...
Az 'enyémröl' meg annyit,hogy 1perc alatt találtam az origo-n keresve...
De igazság szerint még az is jobb volt,mint amit te csináltál....

asfa
Gábor lehetne egy kérésem!csinálnál egy bannert légyszives a chelsea fan topikba?!más nem kér meg de én meg állandoan kérek tõled remélem nem nagy gond!ha nem hát nem ha igen akkor adnék anyagot mibõl vagy ahogy gondolod!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

ezt mondtam énis nekik 😛

gabber_saviola
beraktam, de ez nagyon igénytelen banner

Japep
Ennél vannak sokkal nagyobbak is, és a tied -meg ne haragudj- de nem valami színvonalas!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

andriska
Sztem túl nagy!Próbálj kisebbet csinálni

Japep
bocsi
remélem most már jó

CHELSEA FOOTBALL CLUB

gabber_saviola
a kép link,az nem kép link

Japep
ezt a képet légyszi ide rakjátok már be!
utóirat: nem csinálok több topicot!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
htx Gábor

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK!

gabber_saviola
berakva

andriska
Ezt a képet szeretném ide !
Köszönöm!

Sakuu
Kellemes karácsonyi ünnepeket kivánok mindenkinek!

.:HaZaFi//Hks:.

fórum->beállítások->nick kép

Japep
Hello!
Sokatoknak látom, hogy a neve mellett van egy kép. Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehetne nekem is kép a nevem mellett.
Válaszotokat elõre is köszönöm!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lálálsd:a:d:as:ds
báttyó02
LOL😄DDDDd

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

DONGUBA
ugye tudod min nevetz zaki?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
lol 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DONGUBA
minek raktad ide be a jatekosaidat?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

R.I.P

DONGUBA
Mi az jatszottal???Jo kis player?Vetted?

😄DDDDDDDDDDDD

okay
régen nagyon nyomtam html-be de 1 éve már nem azt vmit elnéztem 😄
guba:

gabber_saviola
megcsináltam, de ne gyakorold a HTML tudásod legközelebb a topikban, HA KELL BERAKOM ÉN ....

DONGUBA
ennyit tudsz...minek vagy hazigazda te loller?

andriska
lol de komoly

😄
beakartam rakni egy flash-t és ez lett belõle és nem találom ak arbantartás részt