Csajozás és Pasizás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyet értek azzal hogy másképp kell gondolkodni. Viszont azzal nem hogy idézem "És meg kell érteni, hogy a világban a 1000 ember, és a feleséged gyerkeid mellett is együl vagy. Nincs társ, nincs segítõ. És erre kell építeni. Ez tanítja ez a szitu is." jó persze tovább kell lépni de gondoljatok bele mit tennétek tik ebbena helyzetben ami vele történ? Ja hogy nem tudjátok elképzelni..én sem szal ezé nem kéne olyan tanácsokat osztogatni amiket nem képes az ember megtenni mint pl. hogy felejtse el...nemfogja sose sõt az egész további életére kifog hatni...
egyetértek.. ne meg ez hogy jön a csajozós topicba? ezt inkább a hú de jó nõk közé kellene rakni, nem? 😊
És ebben mi az extra? Egy kikent-kifent mûcsaj, aki fotóshopolt képeken jól néz ki.. Így akár belõlem is lehetne topmodell.
😄😄😄
😊)😊)))
Hogy lehetsz ilyen? Felháborító!
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Mit kell tenni?
Másképp gondolkodni - ami nem fog menni ha ragaszkodsz a mostani gondolkodásodhoz.
Õ meghalt, nincs tovább, a jelenbõl kell kiindulni.
El kell engedni. Nem csak a motyóit, hanem a benned lévõ dolgait is.
Le kell zárni életed ezen fejezetét.
És meg kell érteni, hogy a világban a 1000 ember, és a feleséged gyerkeid mellett is együl vagy. Nincs társ, nincs segítõ. És erre kell építeni. Ez tanítja ez a szitu is.
Másképp gondolkodni - ami nem fog menni ha ragaszkodsz a mostani gondolkodásodhoz.
Õ meghalt, nincs tovább, a jelenbõl kell kiindulni.
El kell engedni. Nem csak a motyóit, hanem a benned lévõ dolgait is.
Le kell zárni életed ezen fejezetét.
És meg kell érteni, hogy a világban a 1000 ember, és a feleséged gyerkeid mellett is együl vagy. Nincs társ, nincs segítõ. És erre kell építeni. Ez tanítja ez a szitu is.
ööö...
"Sziasztok nem tudom mennyire illik ez ide a menyasszonyom meghalt . Pár napja ." ... "De mit tegyek szerintetek mindennek már fél éve mi ilyenkor a teendõ."
Már a menyasszonyod halála elõtt fél évvel meghalt a menyasszonyod? Vagy mivan'?
"Sziasztok nem tudom mennyire illik ez ide a menyasszonyom meghalt . Pár napja ." ... "De mit tegyek szerintetek mindennek már fél éve mi ilyenkor a teendõ."
Már a menyasszonyod halála elõtt fél évvel meghalt a menyasszonyod? Vagy mivan'?
Erre a problémára igazábol csak az tud segítséget nyújtani, aki ezt már átélte.
Ami viszont biztos, hogy amig úgy gondolkodsz és viselkedsz, hogy SZUKSÉGED van egy társra, addig nem fogsz találni. csak ha nagyon mázlista vagy. Tanuld meg élvezni az életet egyedul is és akkor konnyebben talalhatsz tásrsat.
Ami viszont biztos, hogy amig úgy gondolkodsz és viselkedsz, hogy SZUKSÉGED van egy társra, addig nem fogsz találni. csak ha nagyon mázlista vagy. Tanuld meg élvezni az életet egyedul is és akkor konnyebben talalhatsz tásrsat.
😞
Régóta próbáltam megfogalmazni nem tudom ja a párnapja egyébként október 20. án volt . segítsetek
Sziasztok nem tudom mennyire illik ez ide a menyasszonyom meghalt . Pár napja . Nagyon konzervatív vagyok nem szeretem a bulikat nem szeretem az ilyen dolgokat és a menyasszonyom Ritának hívták nem szeretett õ se de az utóbbi idõben el akart menni én meg feltartottam hogy ne mert rossz dolgok folynak a bulikban ui. mint említettem nem tudom csak féltettem. nagyon sokat vitatkoztunk pár napja elment a kishugával egy cirkuszba és ott 3 cirkuszban dolgozó ember meggyalázta és õ nem bírta ki ezt a tudatot és felvágta az ereit . Imádtam 3 éve eggyütt voltunk vele képzeltem el mindent és a temetésén olyan fájdalmat és ürességet éreztem mint még soha most is miközben ezeket a mondatokat írom elkap a sírógörcs sose csaltuk meg egymást még egy csók se volt mással. Megakartam szabadulni az emlékektõl a fényképeket az esküvõi ruháját az ajándékokat mindent kidobtam hogy ne fájjon az emlék de mégis belepusztolok. Hiányzik hogy hazajöjjön és megcsókoljon hiányzik hogy cicának szólítson hiányzik minden kérlek segítsetek hogyan lépjek az útra mert tudom hogy 20 évesen nem lehet befásulni de mégis ha keresnék magamnak mást úgy érezném megcsalom hogyan tovább mi a teendõ . hogyan éljek mit tegyek kélek segítsetek. Társra van szükségem mert magányba és az emlékekbe halok bele . De mit tegyek szerintetek mindennek már fél éve mi ilyenkor a teendõ.
Hát igen, jó barátom. De még tavaly nyáron kavart egy másik haverom a húgával és hát nem nagyon segítette õt... sõt. Ezért nem is akarok beszélne vele 😊
Én 15 vagyok, a húga meg 14...
Én 15 vagyok, a húga meg 14...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ha csak egy szimpla haver a srác, akkor abszolut nem kéne, hogy érdekeljen a véleménye, ha meg jó barátod, akkor nem igen lenne ellenvetése és sokat tudna segíteni azon, hogy a huga megkedveljen. Mindenképpen beszélj a sráccal errõl.
Egyébként hány évesek vagytok? Mert a nagy korkülönbség ilyen esetekben eléggé ronthatja az esélyeidet.
Egyébként hány évesek vagytok? Mert a nagy korkülönbség ilyen esetekben eléggé ronthatja az esélyeidet.
Hát... Nem tudom 😄 Esetleg másnak mi a véleménye? 😊
Hogy teccek-e neki? Nem tudom 😊 De ha nem, akkor majd megteccek<#crazya>#crazya>
Hogy teccek-e neki? Nem tudom 😊 De ha nem, akkor majd megteccek<#crazya>#crazya>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Sztem próbáld..Az én öcsém is a legjobb barátja húgával jár immáron három éve és minden ok..Beszéld meg a sráccal, hogy ne zaklasson😄D
a többiek meg majd megkedvelik a csajt..és te tetszel egyáltalán a lánynak?😄
a többiek meg majd megkedvelik a csajt..és te tetszel egyáltalán a lánynak?😄
Üdv!
Ne vitázzatok, inkább adjatok tanácsot 😊
Van egy lány, aki teccik nekem. Csak az a lány az egyik haverom húga + még akikkel lógni szoktam õk nem nagyon bírják a lányt :/ 😊 Aztán ha öszejönnénk, akkor a lány bátyja egész életembe "zaklatna"... 😄 És hát nem tudom, hogy így megpróbáljam vagy ne...
Ne vitázzatok, inkább adjatok tanácsot 😊
Van egy lány, aki teccik nekem. Csak az a lány az egyik haverom húga + még akikkel lógni szoktam õk nem nagyon bírják a lányt :/ 😊 Aztán ha öszejönnénk, akkor a lány bátyja egész életembe "zaklatna"... 😄 És hát nem tudom, hogy így megpróbáljam vagy ne...
Nem vitázom veled, mert akkor le kéne sülyednem a te szintedre, ahol elvernél a rutinoddal. Meg úgysincsenek tapasztalataid, veled nem lehet értelmes vitát folytatni. 😊
<#nevetes1>#nevetes1>
Igen, szerinted ezt én így gondolom. Szerintem meg nem.
Nézd meg azt, hogy ebbõl az egészbõl - amit hirdetsz - mennyi tartós Igazi jó és öröm származik. Készíts mérleget.
(Arról pedig, hogy kinek mennyi tapasztalata van most megint idézzem azokat a postokat amikbõl egyértelmûen kiderül, hogy a csacsogás eddigi legközelebbi, legszorosabb kapcsolatod a nõkkel, s azt is egy könyvbõl merítetted? Hm?)
Igen, szerinted ezt én így gondolom. Szerintem meg nem.
Nézd meg azt, hogy ebbõl az egészbõl - amit hirdetsz - mennyi tartós Igazi jó és öröm származik. Készíts mérleget.
(Arról pedig, hogy kinek mennyi tapasztalata van most megint idézzem azokat a postokat amikbõl egyértelmûen kiderül, hogy a csacsogás eddigi legközelebbi, legszorosabb kapcsolatod a nõkkel, s azt is egy könyvbõl merítetted? Hm?)
Én csak azt tapasztalom, hogy abból az eljárásból amirõl te írsz semmi tartós jó nem származik. Szórakozgatni jó, de ennyi - ezen szinten meg is állt az egész.
E szerint a degenerált idióta szerint mindenki egy kurva/lotyó, aki életében egynél több partnerrel fekszik le vagy létesít bármilyen más intim/szexuális kapcsolatot. Mellesleg még soha életében nem volt szerelmes, nem volt bnõje, még csak ki sem verte, mert az már szentségtörés lenne és vár a tökéletesre/igazira úgy, hogy nem tesz érte semmit, csak olvassa a hülye könyveit. Szóval nem érdemes adni a véleményére, mert nélkülöz mindennemû tapasztalatot.. 😊
Látom még mindig megy az ész osztás zéró tapasztalattal, inkább számolgasd a szõrt a puncidon..
igen, szerintem olyasmi
ha nem jó neki azzal akivel van akkor legyen gerencies, következetes és szakítson, és ne a ló nincs jó a szamár elv, meg megalkuvás szerint járjon el
ha nem jó neki azzal akivel van akkor legyen gerencies, következetes és szakítson, és ne a ló nincs jó a szamár elv, meg megalkuvás szerint járjon el
" azért, mert ismerkedik, még nem lesz egy léha csaj és az sem igaz, hogy aki egy barátja mellett ezt csinálja, az más mellett is ezt fogja. "
ez pontosan igy van...
salsoul szerinted akkor ha egy lánynak van barátja és ugy ismerkedik az egy kurva/lotyó?
😄😄
2 féle dolgot akarhat egy lány ha van szerelme:
1: új barátokat,ismerõsöket, ismerkedni akar
2: új szerelmet akar, mert amiben van vagy már nem az igazi/ vagy megunta
szerintem
ez pontosan igy van...
salsoul szerinted akkor ha egy lánynak van barátja és ugy ismerkedik az egy kurva/lotyó?
😄😄
2 féle dolgot akarhat egy lány ha van szerelme:
1: új barátokat,ismerõsöket, ismerkedni akar
2: új szerelmet akar, mert amiben van vagy már nem az igazi/ vagy megunta
szerintem
Jo nagy balfasz vagy 😉
Aki a barátja mellet azt csinálja az gerinctelen, beszari.
És egy másik kapcsolatban sem lesz õ egy másik ember.
A tapasztalás és az megfigyelés Stupid Peach-nek ad igazat.
Aki a barátja mellet azt csinálja az gerinctelen, beszari.
És egy másik kapcsolatban sem lesz õ egy másik ember.
A tapasztalás és az megfigyelés Stupid Peach-nek ad igazat.
Jo nagy balfasz vagy, hogy nem vetted észre, hogy csak barátnak tekint... Ha ezt meg szeretnéd változtatni, akkor min 1 évig teljesen hanyagolni kell a lányt, de lehet, ezt már az se változtatná meg.
Melesleg a többség is normális lány, csak te nem tudod, hogy viselkj veluk.
Stupid peach: azért, mert ismerkedik, még nem lesz egy léha csaj és az sem igaz, hogy aki egy barátja mellett ezt csinálja, az más mellett is ezt fogja. A legtöbb jo csaj a te logikád szerint ilyen könnyû vérû, mivel általában van barátjuk és csak akkor szakítanak vele, ha az új kapcsolat biztos.
Melesleg a többség is normális lány, csak te nem tudod, hogy viselkj veluk.
Stupid peach: azért, mert ismerkedik, még nem lesz egy léha csaj és az sem igaz, hogy aki egy barátja mellett ezt csinálja, az más mellett is ezt fogja. A legtöbb jo csaj a te logikád szerint ilyen könnyû vérû, mivel általában van barátjuk és csak akkor szakítanak vele, ha az új kapcsolat biztos.
hallgass a szívedre😊
érdekes hogy kb 60% ban olyan lányok vannak fent a társkeresõ oldalon akik csak ismerkedni akarnak, és a fele párkapcsolatban él!
hogy tudtam hogy ezt fogják mondani!
ha nem adok rá okot hogy elhagyjon akkor nem fog!
mintha oly egyszerû lenne, lehet neked könnyû
mellesleg normális lány nem olyan mint a többség
hogy tudtam hogy ezt fogják mondani!
ha nem adok rá okot hogy elhagyjon akkor nem fog!
mintha oly egyszerû lenne, lehet neked könnyû
mellesleg normális lány nem olyan mint a többség
gáz gáz gáz..
elõször is ne kezdj olyan lánnyal, aki ismerkedik a barátja mellett..
ha van barátja és miattad elhagyja, nem gondolod, hogy veled is megteszi majd?
másodszor..mi az hogy lekéstél???szintén ha akart volna valamit..mi az hogy elõször jó egy kis szabadság, aztán meg közli hogy lekéstél???
nem gondolta komolyan..felejtsd el, lépj tovább..vannak normális nõk is a világon!!talán jobban is jártál így..és ne sajnáltasd magad..az valóban nem vezet sehova.
elõször is ne kezdj olyan lánnyal, aki ismerkedik a barátja mellett..
ha van barátja és miattad elhagyja, nem gondolod, hogy veled is megteszi majd?
másodszor..mi az hogy lekéstél???szintén ha akart volna valamit..mi az hogy elõször jó egy kis szabadság, aztán meg közli hogy lekéstél???
nem gondolta komolyan..felejtsd el, lépj tovább..vannak normális nõk is a világon!!talán jobban is jártál így..és ne sajnáltasd magad..az valóban nem vezet sehova.
egyszerû csajozási módszer: vedd elõ a péniszed a buszon és kezd el verni , ha meglátja a csaj és tetszik neki akkor bejösz neki!
van egy nagy problémám, szerintem ezt már nem lehet visszafordítani!
kb 2 éve ismerjük egymást! társkeresõ oldalon találkoztunk. Õ írt nekem, én az elején nem foglalkoztam vele aztán 2 hónap múlva meggondoltam magam, elkezdtünk levelezgetni, ez mind szép és jó volt amikor szerettem volna vele találkozni. Õ azt mondta hogy nem ér rá mert a barátjával lesz akkor.
kb 3 éves volt a kapcsolatuk! a gyerek máshova járt suliba de közelben lakott!
mellesleg az adatlapján késõbb kiírta, hogy boldog akarok lenni de van barátom és nincs msnem!
hát akkor én itt abbahagytam már csak hébe-hóba beszéltem vele!
vagy mégse mert az idõ elõrehaladtával kezdtem jobban megkedvelni. találkoztunk párszor!
majd ismét abbamaradtak a beszélgetések, most márciusban kezdtem vele újra levelezni és ekkor már komolyabban gondoltam, kérdeztem Tõle hogy megvan még neki, mondta, hogy most már jó egy kis szabadság!
azt hittem minden fasza lesz! csakhogy megint mikor el akartam hívni, ismét mondja hogy lekéstem
gondolom valamikor február környékén szakíthattak végleg a volt hapsijával és utána ismerkedtek össze, amikor én hanyagoltam Õt!
pest környékén lakik a gyerek a Lány tõle 250 kmre
erre kiakadtam nagyon elbasztam az önsajnálkozással! és szerintem már nagyon nehéz szinte lehetetlen megfordítani!
de persze hibás vagyok hogy az elején abbahagytam, ha tovább folytattam volna mikor megtudtam hogy van barátja talán most vele lennék és nem egyedül.
gondolom az elején csak beszélgetõpartnert keresett vagy egy új barát után nézett a meglévõ mellett!
csak az a baj hogy szinte mindennap rágondolok és ez megõrjít!
azóta is beszélünk mindennap! gondolom....
kb 2 éve ismerjük egymást! társkeresõ oldalon találkoztunk. Õ írt nekem, én az elején nem foglalkoztam vele aztán 2 hónap múlva meggondoltam magam, elkezdtünk levelezgetni, ez mind szép és jó volt amikor szerettem volna vele találkozni. Õ azt mondta hogy nem ér rá mert a barátjával lesz akkor.
kb 3 éves volt a kapcsolatuk! a gyerek máshova járt suliba de közelben lakott!
mellesleg az adatlapján késõbb kiírta, hogy boldog akarok lenni de van barátom és nincs msnem!
hát akkor én itt abbahagytam már csak hébe-hóba beszéltem vele!
vagy mégse mert az idõ elõrehaladtával kezdtem jobban megkedvelni. találkoztunk párszor!
majd ismét abbamaradtak a beszélgetések, most márciusban kezdtem vele újra levelezni és ekkor már komolyabban gondoltam, kérdeztem Tõle hogy megvan még neki, mondta, hogy most már jó egy kis szabadság!
azt hittem minden fasza lesz! csakhogy megint mikor el akartam hívni, ismét mondja hogy lekéstem
gondolom valamikor február környékén szakíthattak végleg a volt hapsijával és utána ismerkedtek össze, amikor én hanyagoltam Õt!
pest környékén lakik a gyerek a Lány tõle 250 kmre
erre kiakadtam nagyon elbasztam az önsajnálkozással! és szerintem már nagyon nehéz szinte lehetetlen megfordítani!
de persze hibás vagyok hogy az elején abbahagytam, ha tovább folytattam volna mikor megtudtam hogy van barátja talán most vele lennék és nem egyedül.
gondolom az elején csak beszélgetõpartnert keresett vagy egy új barát után nézett a meglévõ mellett!
csak az a baj hogy szinte mindennap rágondolok és ez megõrjít!
azóta is beszélünk mindennap! gondolom....
sziasztok
😊) maradnék ennél a lánynál:/
😄😄 sztem tök poénos és aranyos némelyik. kedvelem a vicces pasikat. de lehetõleg ne az utcán szólítsanak le!! inkább mondjuk egy partyn..😊
Hát akkor Dani0017, lehet hogy beababy-nél kéne próbálkoznod 😄 😄 Nála beválnak az Axe dumák ! 😛
én tuti eldobnám az agyam a "szép a szemed, megnézhetném közelebbrõl?" szövegtõl..😊 olyan romantikus és édes..😊
Na ja, kezdeményezned neked kell, szóval ez van 😊 Egy vicces duma jó lehet feszültségoldáshoz tényleg. Az illattól szerintem nem fognak letámadni a nõk (pl. Axe) de az tény hogy egy jó illat pozitív hatást vált ki.
😄 így van, ezzel egyetértek..😊 a lányok ha nekik valami nem tetszik, általában azonnal szólnak. tapasztalatból mondom h a nem és nem között is van különbség. ha én neeem-et mondok, az azt jelenti, h gyerünk, próbálkozz még, ha viszont nemet, akkor tényleg nem akarok semmit az illetõtõl. egy picit érteni kell a nõk nyelvén.
ha meg picit zavarban vagy, dobj be olyan csajozós dumát, amiket itt emlegettek. egy kis nevetés mindig jót tesz és a hangulatot is föloldja..😊
ha meg picit zavarban vagy, dobj be olyan csajozós dumát, amiket itt emlegettek. egy kis nevetés mindig jót tesz és a hangulatot is föloldja..😊
Hát arra várhatsz, hogy majd a lány fog lépni. Majd tesz, csinál vmit, ha te lépsz, mondjuk hagyja, hogy megcsókold. Vagy elfordítja a fejét és mosolyog, de nem mondja, hogy legyetek csak barátok, akkor jó úton vagy és pár perc múlva ismét lehet próbálkozni.
Vagy kerek-perec megmondja, hogy ezt nem kéne. 😊
Vagy kerek-perec megmondja, hogy ezt nem kéne. 😊
fújd be te is magad Axe-szal, mint a srác a reklámban. régen voltak ezek a mozdulatsorok is hozzá..😊 bár most mindenki az Istinct-re esküszik.
amúgy mint nõ, tényleg elmondhatom, hogy az illat nagyon fontos. szeretem ha a srácnak, aki velem van, kellemes, finom, érzéki illata van.
amúgy mint nõ, tényleg elmondhatom, hogy az illat nagyon fontos. szeretem ha a srácnak, aki velem van, kellemes, finom, érzéki illata van.
Ja ezek a dolgok spontán kell hogy jöjjenek, akkor derül ki hogy valóban mit akar. Ha akar valamit akkor valószínûleg ki fogja mutatni.
hm... végigolvasva az itt folyó beszélgetést!! elõszöris, sztem gáz ilyeneket kérdezni, vagy megbeszélni, h mi akkor most járunk? ez úgyis adja magát!!! a nõk szeretik a spontanaitást, szóval egy kellemes estén beszélgessetek errõl arról, borozzatok, aztán majd alakul a helyzet!! ne légy gyáva!!!!! és próbálkozz be, flörtöljetek, apró érintésekkel kezdve a csókokig.. csak bátran!!!
jajaxD
én csak azt mondom hogy ne építsen homokra várat..
én csak azt mondom hogy ne építsen homokra várat..
áhh eszembe sincs megkérdezni...ha akar velem járni akkor majd tesz csinál vmit amíbõl leszürõm...:/jobbat nem tok ...
Te biztos no vagy, hogy kepes voltal ilyen tanacsot adni... Meghogy kerdezze meg, hogy jarna-e vele.. lol.
Dani: ne kerdezz semmit, csak probald meg lekapni es kesz. Ha nem tetszik neki, majd ugyis mondja, hogy mi van, de ha rakerdezel, akkor tutifix, hogy negativ valaszt kapnal es jo esellyel a csaj is kiabrandulna beloled.
Persze en nem akarlak semmire rabeszelni, ha akarod, meg is kerdezheted a dolgokat de ne lepodj aztan meg a koppanason.
Dani: ne kerdezz semmit, csak probald meg lekapni es kesz. Ha nem tetszik neki, majd ugyis mondja, hogy mi van, de ha rakerdezel, akkor tutifix, hogy negativ valaszt kapnal es jo esellyel a csaj is kiabrandulna beloled.
Persze en nem akarlak semmire rabeszelni, ha akarod, meg is kerdezheted a dolgokat de ne lepodj aztan meg a koppanason.
áhh most lelomboztá:S😞
iet kérdezek tõle hogy figyelj nem akarod otthagyni a pasidat?😊áhh...
iet kérdezek tõle hogy figyelj nem akarod otthagyni a pasidat?😊áhh...
ja meg csókolóztatok már?
azért mert kétszer beszéltetek meg puszilgatott nem kell rögtön feleségül kérni!!
azért mert kétszer beszéltetek meg puszilgatott nem kell rögtön feleségül kérni!!
miért nem kérdezel te rá, hogy miért nem akarja otthagyni a pasiját??
most akkor õ szeret téged???
mert az világos, hogy tetszel neki..de mi van ha õ csak játszik veled? ha csak flörtnek szánja?
miért nem kérded meg, hogy járna-e veled?
túl sok a miért..
tisztázd vele a dolgokat!!
és ne a haverodon keresztül tudakozódj róla..
amúgy mizujs veled mostanában?
most akkor õ szeret téged???
mert az világos, hogy tetszel neki..de mi van ha õ csak játszik veled? ha csak flörtnek szánja?
miért nem kérded meg, hogy járna-e veled?
túl sok a miért..
tisztázd vele a dolgokat!!
és ne a haverodon keresztül tudakozódj róla..
amúgy mizujs veled mostanában?
nem kurva!!tényleg nem aza tipus!!
lécci vki vmi tippet ötletet!
lécci vki vmi tippet ötletet!