3gp Filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kerdesemre keresem a valaszt. Telofonokat mar namigazan szoktak kodolni, hanem SIM UNLOCK kartyaval egyutt teszik be a sim kartyat a teloba. Igy nem veszti el a garanciat, illetve sokka lolcsobb,es a SIM UNLOCK kartyat is lehet barmikor hasznalni mas telokba.
http://www.youtube.com/watch?v=Qw-Prta_A_4
Jo dolog 😊
viszont nem tudom: van egy htc p33000-om,(ami 2g-es),ha abba veszek sim unlcok kartyat azzal mukodne egy 3g-es sim?
😞
Mert a 3g-es telo viszi 2G-es kartyakat,de vissza fele is mukszik?
Lehet eleg egy rom frissites? vagy csak egy driver updatet?.....
12345dvd::::.....
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
A másik:Allok 3gp konverterrel,mikor ugyanezt a videót akarom átalakítani,azt írja ki,hogy no decoder to decode this file.Mi lehet a probléma?
Köszi elõre is!
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
ha minden igaz nem egyesítened kell csak nyisd meg az egyik rart és húzd ki belõle a fájlt h a TC kitömörítse, de lehet hogy rosszul gondolom a problémádat..
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
Segitség!
Hogyan kell összerakni a letöltött filmet ? A totál kommander összerakja nekem de azt írja v-mi crc hiányzik és így a telefon nem tudja miaz.
Szóval hogyan tudom úgy összerakni hogy nézhessem is ?
De privátban örülnék a segítségnek. [email protected]
thanks
Nokia 6280 telefonhoz keresek olyan video lejátszó szoftvert, ami lehetõve teszi, hogy a 3gp film file-be bele tudjak tekerni. (elõre, hátra). Már kerestem mindenhol, de nem találtam a nyomára.
Találkoztam olyan player-el, ami lehetõve tette mp3 programok lejátszását. Viszont bele tekerni nem tudtam.(gp6280mp3layer.jar) Remélem, mivel a nokia alapprogramjai, (akár az audió lejátszó, akár a video lejátszó) nem tartalmazzák ezt a lehetõséget(elõre,hátra tekerés), most szerencsével járok.
köszönöm mindenkinek a segítségét.
Lehet, hogy a mostani kérdesemért a moderátor kiakad, mert nem teljesen ide illik, de a 3gp lejátszáshoz kapcsolódik
Egyébként minden D900i tulajdonosnak, aki még nem jött rá mondom, hogy a kettõs keresztel lehet max képernyõre rakni a videókat és a képeket. Bár lehet, hogy ezzel csak nekem volt gondom, de én legalább fél órát kerestem...
3gp filmet konvertáltam és át akartam másolni a Samsung d900i-mre adatkábellel. De az a rohadt szoftver, mindíg azt írja ki 3gp-re is meg mp4-re is, hogy unknown format, és nem mehet a downloaded video-s mappába, csak az other files-be, onnan meg nem játsza le. Mit kéne máshogy csinálnom?
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Allok MPEG4 Converter
Ezzel akármit átkonvertálhatsz, akármibe.
A googleban keressetek rá!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Nekem 1 olyan progi kéne amivel 3gp filmet 2 részbe eltudnék darabolni.
ha vki tud ilyet pls szóljon.
Elõre is köszi!
(az nem gáz, hogy tudtommal elvileg a 6131 nem támogatja az MPEG formátumot?)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
valakinek van msn cime?
üdv
alex
Minden file-nál azt írja ki, hogy FAIL.
Mit b@szok el, hogy leáll az encode? N6131-re szeretném kódolni, 3GP formátumban.
A beállítások:
-Video Codec: h263
-Video size: 320x240 (ekkora a kijelzõm)
-Bit rate: 80
-Frame rate: 15
Audio:
-Audio codec: amr_nb
-bit rate: 32
-sample rate: 22000
-channels: mono
Esetleg, ha kódod is akadna hozzá... 😄DD
@ Hellomarci
Esetleg tudsz elérhetõséget a 3.1.21-es build-hez? <#kuss>#kuss>
@ Hellomarci
Szal nem tetszik a telefonom filmlejátszója, ezt szeretném kicserélni vmi másikra, ez lehetséges?
Nokis 6131-rõl van szó, asszem S40-es rendszer fut rajta.
(jó lenne olyan lejátszó, ami tud tekerni a filmben, illetve akad olyan film, aminél késve játsza le a hangot a jelenlegi beépített player, ezért is jó lenne vmi másik progi)
Megcsinálta szépen a konvertálást, de a telefonon csak hang volt, kép nem. Lehet, h azért, mert a N6131 nem támogatja az MPEG-et, a Plato meg abban a formátumban dolgozik.
#277-re valaki?
Leszedtem ezt az ImToo 3GP konvertert, és nem igazán akar nekem 320x240-ben mûködni. A többi választható felbontásban elindul faszán a kódolás, de ha 320x240-be szeretném (N6131 kijelzõje ilyen felbontású) akkor röviddel a start után annyit ír, hogy "FAIL".
Tudtok erre vmi megoldást?
Elõre is köszi a segítséget!
Tud valaki olyan progit Nokiára (6233), amivel a hosszabb videokat lehet "pörgetni"?
3gp videókat a www.3gmedia.tv magyar 3G mobil portálról tudsz letölteni.
Itt jelenleg 1.1 GB ingyenesen letölthetõ 3GP videó van.
nekem az a gondom hogy megcsinálom a konvertálást felmásolom de a videó minõsége gagyi mondjuk a mérete is csökken eléggé kicsire 60mb lesz 3 mega
valaki nem tud megadni nekem beállítási értékekeet amivel nincs nagy mértékû minõségromlás??vagy valami??mert mindenki nyomja hogy milyen jol meg tudta csinálni
HELP ME
Thanx
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|