3gp Filmek

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nem akarsz a filmek konvertálással szenvedni akkor nézd meg ezt a 3gp videó oldalt is! Szerintem nagyon jó
http://css-tbk.atw.hu/letoltesek.html rengeteg film mobilra + family guy,cleveland show,amerikai fater,south park részek avi-ban mp4-ben 3gp-ben!
Sziasztok.
kerdesemre keresem a valaszt. Telofonokat mar namigazan szoktak kodolni, hanem SIM UNLOCK kartyaval egyutt teszik be a sim kartyat a teloba. Igy nem veszti el a garanciat, illetve sokka lolcsobb,es a SIM UNLOCK kartyat is lehet barmikor hasznalni mas telokba.
http://www.youtube.com/watch?v=Qw-Prta_A_4
Jo dolog 😊

viszont nem tudom: van egy htc p33000-om,(ami 2g-es),ha abba veszek sim unlcok kartyat azzal mukodne egy 3g-es sim?
😞
Mert a 3g-es telo viszi 2G-es kartyakat,de vissza fele is mukszik?
Lehet eleg egy rom frissites? vagy csak egy driver updatet?.....
Sziasztok, meg tudná nekem valaki szerezni 3gp-ben Tom Cruise 1990-ben készült MINT A VILLÁM c. filmjét? Mert én sehol nem találom! Nagyon megköszönném, üdv!
hoppá a címet lehagytam 😄 tehát a mobilmozi oldal címe: http://mobilmozi.blackboss.eu
Üdv! Létrejött egy új oldal ami csak mobiltelefon filmekkel foglakozik. A regisztráció egyenlõre még nyílt de hamarosan meghívás alapú lesz. Várunk mindenkit az oldalon!
szega mindenkinek aki itt van meg aki nincs annak is! nekem a die hard 4.0-kellene mobil verzióban,176+144-es felbontásban ! ha valaki megtudná szerezni vagy átkonvertálni azt nagyon megköszönném neki ! üdv tomi !
http://sisland.hu/ itt találtok mobilfilmeket a fórumban.

12345dvd::::.....

highlander15
Már megoldottam,nem aktuális.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

highlander15
Nekem Plato Video to 3gp konverterrel lenne az a problémám,amikor elindítok egy konvertálást(alap fájl 50 M😎1 másodperc alatt megcsinálja,a kész fájl mérete pedig 0 bájt.Mi lehet a baj?
A másik:Allok 3gp konverterrel,mikor ugyanezt a videót akarom átalakítani,azt írja ki,hogy no decoder to decode this file.Mi lehet a probléma?

Köszi elõre is!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Airbus A380
Ja és simán kitömörítette. Össze is rakja de a végén közli a crc-t-

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Rosszul gondolod mivel alapból többe van darabolva. :o)

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

lang14
Ha crc-hibás a fájl nem nagyon fogod tudni kitömöríteni..
ha minden igaz nem egyesítened kell csak nyisd meg az egyik rart és húzd ki belõle a fájlt h a TC kitömörítse, de lehet hogy rosszul gondolom a problémádat..

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Airbus A380
természetesen 3 gp-rõl van szó

Airbus A380
Hali.

Segitség!

Hogyan kell összerakni a letöltött filmet ? A totál kommander összerakja nekem de azt írja v-mi crc hiányzik és így a telefon nem tudja miaz.

Szóval hogyan tudom úgy összerakni hogy nézhessem is ?

fine2006
Elnézést kérek az ide nem illõ témáért.
De privátban örülnék a segítségnek. [email protected]

thanks

fine2006
Sziasztok.
Nokia 6280 telefonhoz keresek olyan video lejátszó szoftvert, ami lehetõve teszi, hogy a 3gp film file-be bele tudjak tekerni. (elõre, hátra). Már kerestem mindenhol, de nem találtam a nyomára.

Találkoztam olyan player-el, ami lehetõve tette mp3 programok lejátszását. Viszont bele tekerni nem tudtam.(gp6280mp3layer.jar) Remélem, mivel a nokia alapprogramjai, (akár az audió lejátszó, akár a video lejátszó) nem tartalmazzák ezt a lehetõséget(elõre,hátra tekerés), most szerencsével járok.
köszönöm mindenkinek a segítségét.

Lehet, hogy a mostani kérdesemért a moderátor kiakad, mert nem teljesen ide illik, de a 3gp lejátszáshoz kapcsolódik

Kedves Dzsí Pí! Nekem is Samsung D900i-m van, és én se tudok videókat felrakni adatkábelen keresztül. Azt ajánlom vegyél egy 2 gigás memóriakártyát adapterrel és egy kártya olvasót. Én 5200 ért vettem a "P" kezdõbetüs szolgáltatónál, és a laptopom kártyaolvasójával nagyon gyorsan rá tudok tenni bármilyen file-t, mert a kártyát adattárolóként ismeri fel.

Egyébként minden D900i tulajdonosnak, aki még nem jött rá mondom, hogy a kettõs keresztel lehet max képernyõre rakni a videókat és a képeket. Bár lehet, hogy ezzel csak nekem volt gondom, de én legalább fél órát kerestem...
PLS vki segítsen nékem!
3gp filmet konvertáltam és át akartam másolni a Samsung d900i-mre adatkábellel. De az a rohadt szoftver, mindíg azt írja ki 3gp-re is meg mp4-re is, hogy unknown format, és nem mehet a downloaded video-s mappába, csak az other files-be, onnan meg nem játsza le. Mit kéne máshogy csinálnom?

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Sziasztok! Valaki feltenné a Titanicot 3gp-be? Elõre is köszi!
nem reklámozok az sg-n
agyhalál
Kipróbáltam az ImTOO 3GP Video Convertert is, de annál meg szaggat a kép, meg a hang is. Esetleg valami más beállítást kell használni?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

a csupasz pisztoly 2,5-et a át tudnád nyomni? pls<#banplz><#worship>

agyhalál
Nekem ez a program hibát ír ki, rögtön az elindítása után, majd miután elkezdek kovertálni egy filet, mielött végezne vele, ugyanazzal a hibával fejezi be a folyamatot.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

nesto
30kb/sec-cel egy óra alatt fent van 100-120mb

cicai
Ez a legegyszerûbb progi:
Allok MPEG4 Converter
Ezzel akármit átkonvertálhatsz, akármibe.
A googleban keressetek rá!

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

ali g
Üdv!
Nekem 1 olyan progi kéne amivel 3gp filmet 2 részbe eltudnék darabolni.
ha vki tud ilyet pls szóljon.
Elõre is köszi!

Blasta
Köszi, kipróbálom.
(az nem gáz, hogy tudtommal elvileg a 6131 nem támogatja az MPEG formátumot?)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

bocs valaki nem tudna msn átküldeni nekem egy 3gp filmet snoopy1221kukac freemail.hucom köszönöm
csáztok
valakinek van msn cime?
a videokodeknél állitsd át mpeg4re és menni fog.
üdv
alex

Blasta
Nem értem mit cseszek el, de egyszerûen nem megy.
Minden file-nál azt írja ki, hogy FAIL.
Mit b@szok el, hogy leáll az encode? N6131-re szeretném kódolni, 3GP formátumban.

A beállítások:
-Video Codec: h263
-Video size: 320x240 (ekkora a kijelzõm)
-Bit rate: 80
-Frame rate: 15

Audio:
-Audio codec: amr_nb
-bit rate: 32
-sample rate: 22000
-channels: mono

Blasta
Köszi, kipróbálom.
Esetleg, ha kódod is akadna hozzá... 😄DD

LoDMaSt
Talán ez is müxik? ez? <#nemtudom>

@ Hellomarci

Blasta
Értem, köszi!
Esetleg tudsz elérhetõséget a 3.1.21-es build-hez? <#kuss>

LoDMaSt
A hiba az ön készülékében van, nekem a 3.1.21 build-0110b tökéletesen müxik.

@ Hellomarci

LoDMaSt
Hát, nem mondanám 100%-ra, hogy nincs rá, ha itt utánakérdezel a fórumban a java alkalmazások topikban, talán adnak vmit. Elég jó nokiás oldal, sok fórumtémával, csak sokáig tart az utánaolvasás 😄

@ Hellomarci

Blasta
Mivel olyan nagyon pörög ez a topk, így felteszek még1 kérdést, hátha... 😄

Szal nem tetszik a telefonom filmlejátszója, ezt szeretném kicserélni vmi másikra, ez lehetséges?
Nokis 6131-rõl van szó, asszem S40-es rendszer fut rajta.
(jó lenne olyan lejátszó, ami tud tekerni a filmben, illetve akad olyan film, aminél késve játsza le a hangot a jelenlegi beépített player, ezért is jó lenne vmi másik progi)

Blasta
Most kipróbááltam ezt a Plato 3gp konvertert.
Megcsinálta szépen a konvertálást, de a telefonon csak hang volt, kép nem. Lehet, h azért, mert a N6131 nem támogatja az MPEG-et, a Plato meg abban a formátumban dolgozik.

#277-re valaki?

Blasta
Sziasztok!

Leszedtem ezt az ImToo 3GP konvertert, és nem igazán akar nekem 320x240-ben mûködni. A többi választható felbontásban elindul faszán a kódolás, de ha 320x240-be szeretném (N6131 kijelzõje ilyen felbontású) akkor röviddel a start után annyit ír, hogy "FAIL".
Tudtok erre vmi megoldást?
Elõre is köszi a segítséget!

Sziasztok!
Tud valaki olyan progit Nokiára (6233), amivel a hosszabb videokat lehet "pörgetni"?
hol lehet 3gp filmeket letölteni?
Válasz tibi206-nak:
3gp videókat a www.3gmedia.tv magyar 3G mobil portálról tudsz letölteni.
Itt jelenleg 1.1 GB ingyenesen letölthetõ 3GP videó van.
HI!!
nekem az a gondom hogy megcsinálom a konvertálást felmásolom de a videó minõsége gagyi mondjuk a mérete is csökken eléggé kicsire 60mb lesz 3 mega
valaki nem tud megadni nekem beállítási értékekeet amivel nincs nagy mértékû minõségromlás??vagy valami??mert mindenki nyomja hogy milyen jol meg tudta csinálni
HELP ME
Thanx
légyszi mondjatok egy oldalt ahonnan 3 gp vagy mp4 videókat lehet letölteni

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

elekati
ja semmi megvan😄

elekati
SZIASZTOK!!SEgitsetek h' Lehet errõl a megauploadrol tölteni!!!!köszi

Mondjatok már egy oldalt ahonnan k800i hez birok telepítõ cd-t letölteni.

és ez tud 3gp-be???
Oldal 1 / 7Következő →