SG: Pécs Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
* PC-d, jó hangkártyával
* kazettás decked / hifid
* és ilyen vezetéked:
- A decket összekötöd a PC-vel, a vezeték segítségével a hangkártyád 'Line in'-be dugva.
- Feltelepítesz egy Sony SoundForge Trial-t a gépedre
- Nyitsz benne egy új projektet <44100 Hz, 16 bit>44100 Hz, 16 bit>
- Megnyomod a Record ikont, megadod a mentés helyét
- Elindítod a kazettát és voilá!
Miután végeztél, azt csinálhatsz a hanganyaggal, amit nem szégyellsz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"If in doubt, flat out!\"
Egyébként tökéletesen tudom, hogy mirõl beszélsz. Láttam már, hogy milyen körülmények között van ott a kutyusok többsége. Most szerencsére már elvittek két kutyusomat háztól a héten. Mindkettõért kb 60 km-rõl jöttek el. Aki ennyit képes utazni azért, hogy házi kedvencet vegyen, arról tudom, hogy nem fog rosszul bánni vele, úgyhogy nyugodt szívvel adtam oda az oltási könyvvel együtt. Kb 2-3 hét múlva fel fogom hívni mindkét vásárlót, hogy mi a helyzet velük, hogy viselkednek, jól vannak-e. Remélem csak jó híreket kapok 😊
mov ah,4ch int 21h end
Szóval ebben részben tökéletesen egyet értünk.
Ma ott tartunk, hogy nem szabadna a kedvtelésbõl tartott állatokat elajándékozásra sem szaporítani. (és hagyni sem, hogy szaporodjanak)
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejébõl!
Az megint csak egy más kérdés, hogy ha nem akar valaki, hogy kiskutyák szülessenek akkor hozza meg a megfelelõ lépéseket, ebben teljesen igazad van.
Aki tenyészteni akar az szerezzen be közvetlen más tenyésztõtõl, azok meg nem a vásárban árulgatják csomagtartóból.
Aki meg kedvtelésbõl tartana állatot, az meg elsõre menjen el a menhelyre és nézzen ott körül, másodszorra meg kérdezõsködjön az ismerõsei körében! (És miután megvan az új kisállat erõsen gondolkodjon el azon, hogy akarja-e õ tenyészteni, szaporítani - pl. panellakásban - mert ha nem, akkor ivartalanítsa! Nincs szükség még 4-5 újabb árva állatra... akit majd a vásárban csomagtartóból próbál eladni)
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
Persze, közel sem irodalmi magaslatokban röpködõ írások voltak, de egyszerûek sem 😊
De a Római Szinten is érdeklõdhetsz, a használt cuccok között.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Nekem aztán nincs üldözési mániám, épphogy le is szögeztem, hogy nem aktivista részvéttel hoztam fel a témát. A válaszodban pedig nem összetettséget láttam, hanem kerülést, hisz nem a kérdésemre válaszoltál. Az pedig, hogy mi a foglalkozásod, nem hinném, hogy sokat számítana, igazából nem is nagyon értem miért hozod fel újra és újra. A többire pedig már válaszoltak neked.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.