SG: Pécs Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
De itt van, angolul is leírva a dolog: Transfer audio cassette to computer, fájdalmasan részletesen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Te is meg tudod csinálni, otthon, ha van hozzá:
* PC-d, jó hangkártyával
* kazettás decked / hifid
* és ilyen vezetéked:

- A decket összekötöd a PC-vel, a vezeték segítségével a hangkártyád 'Line in'-be dugva.
- Feltelepítesz egy Sony SoundForge Trial-t a gépedre
- Nyitsz benne egy új projektet <44100 Hz, 16 bit>
- Megnyomod a Record ikont, megadod a mentés helyét
- Elindítod a kazettát és voilá!

Miután végeztél, azt csinálhatsz a hanganyaggal, amit nem szégyellsz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rage47
apum csinált már ilyet, megkérdem majd õt
maffioso
Tudna nekem segíteni valaki digitalizálás ügyben? Lenne 1-2 kazi, amit szeretnék dvd-n tudni, de sehol nem találok ilyennel foglalkozó embert.

\"If in doubt, flat out!\"

Panzermeyer
Nem csomagtartóból árulom. Igaz, hogy a csomagtartóban vannak utaztatva, de a kocsiba be van rakva egy szétszedhetõ ketrec, ami kiskutyáknak elég tágas. Hideg víz, és kölyöktáp is van víve kellõ mennyiségben.

Egyébként tökéletesen tudom, hogy mirõl beszélsz. Láttam már, hogy milyen körülmények között van ott a kutyusok többsége. Most szerencsére már elvittek két kutyusomat háztól a héten. Mindkettõért kb 60 km-rõl jöttek el. Aki ennyit képes utazni azért, hogy házi kedvencet vegyen, arról tudom, hogy nem fog rosszul bánni vele, úgyhogy nyugodt szívvel adtam oda az oltási könyvvel együtt. Kb 2-3 hét múlva fel fogom hívni mindkét vásárlót, hogy mi a helyzet velük, hogy viselkednek, jól vannak-e. Remélem csak jó híreket kapok 😊

mov ah,4ch int 21h end

Bercy
Mint ahogy írtam is "Az megint csak egy más kérdés, hogy ha nem akar valaki, hogy kiskutyák szülessenek akkor hozza meg a megfelelõ lépéseket, ebben teljesen igazad van.".

Szóval ebben részben tökéletesen egyet értünk.
mandm
A kereslet hozza a kínálatot.

Ma ott tartunk, hogy nem szabadna a kedvtelésbõl tartott állatokat elajándékozásra sem szaporítani. (és hagyni sem, hogy szaporodjanak)

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejébõl!

Bercy
Én úgy emlékszem, hogy a vásárban is az állatok nagy része az ingyen elvihetõ kategóriába van (nyilván nem a haszonállatokról beszélek, hanem kiskutyák, kismacskák). Pont azért viszik õket oda, hogy hátha szeretõ gazdit tudnak neki találni. Szóval szerintem aki onnét visz haza egy kiskutyát az véletlenül se nevezhetõ állatot nem szeretõ embernek, mert valószínûleg az életét mentette meg. Aki meg oda viszi a kis állatot, az is legalább megpróbálja a saját idejébõl áldozva, hogy gazdit találjon neki.

Az megint csak egy más kérdés, hogy ha nem akar valaki, hogy kiskutyák szülessenek akkor hozza meg a megfelelõ lépéseket, ebben teljesen igazad van.
mandm
Állatot szeretõ ember nem visz oda kisállatot (és nem is vesz onnét)

Aki tenyészteni akar az szerezzen be közvetlen más tenyésztõtõl, azok meg nem a vásárban árulgatják csomagtartóból.
Aki meg kedvtelésbõl tartana állatot, az meg elsõre menjen el a menhelyre és nézzen ott körül, másodszorra meg kérdezõsködjön az ismerõsei körében! (És miután megvan az új kisállat erõsen gondolkodjon el azon, hogy akarja-e õ tenyészteni, szaporítani - pl. panellakásban - mert ha nem, akkor ivartalanítsa! Nincs szükség még 4-5 újabb árva állatra... akit majd a vásárban csomagtartóból próbál eladni)

Vannak ilyen állatos sorok.

Bercy
Régebben biztos, hogy voltak, de úgy tudom most is szokott lenni "állatvásár".
Panzermeyer
Úgy értem, hogy azok a vásári napok, amikor csak országos kirakodóvásárként van említve a vásárnaptárban. Bár az októberi 2-i oák sincs túl távoli idõpontban...

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Én arról érdeklõdnék, hogy a vasárnaponkénti pécsi vásárban szoktatok látni kisállatokat (kutya, macska, papagáj, stb)? Vannak kiskutyáim, és ha szoktak lenni, akkor lehet vinni is, és lehet elvinném õket Pécsre. Köszönöm a segítségeteket.

mov ah,4ch int 21h end

MECRATS
Köszönöm az ajánlatokat.

. . .

Est café

Bercy
Lépcsõház, Trafik, de 30 évesen nem fogtok kilógni a legtöbb helyrõl nem kell aggódni 😊
MECRATS
Tud valaki javasolni 30-as korosztály számára szórakozóhelyet Pécsen?

. . .

Rage47
csak elkezdeni nehéz sztem, mint minden irományt😄
IMYke2.0.0.0
A szövegelemzés nem egyszerû móka. Szenvedtem én is ilyesmivel szoción, meg politológián.

Persze, közel sem irodalmi magaslatokban röpködõ írások voltak, de egyszerûek sem 😊

Rage47
Pragmatika
csak elemezni kell egy szöveget (random könyvbõl) 5 oldal terjedelemben
németül
IMYke2.0.0.0
Milyen témakörben, ha nem titok?

Rage47
én meg a beadandómat írom
Jaja, mennék is bringázni, de még itt kell ülnöm melóban 😄

IMYke2.0.0.0
Ilyen jó idõben bûn is benn ülni a négy fal között!

Rage47
dejó neked😊
Véletlenül beléptem ide, gondoltam akkor már benyögöm, hogy vettem bringát 😄

Rossz térddel lehet azt sem kéne 😄

sz4bolcs
Gyere túrázni a mecsekre!!

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

IMYke2.0.0.0
Szerintem a Bánki Donát igazgatóságán tehetsz egy próbát - lehet, hogy megoldható.

Bár most jut eszembe, hogy a bánkiban is van egy uszoda, csak nem tudom, hogy oda járhatnak-e külsõsök is. Meg gondolom az egyetemi uszodába is lehet járni, és biztos nem olyan drága, mint a hullám. Nagyon kéne valamit mozogni, és ez a legszimpibb. Bringázni még elmennék a Mecsekre, de szar a térdem, és azt nem lehet 😞

sz4bolcs
Ez engem is érdekelne..

Rage47
<#eljen><#nevetes1>
mandm
Minap a rádióban az úszószövetség elnöke azt mondta, hogy Pécs az úszósport egyik fellegvára (Jakabos, Biczó, Sors, Pásztory). Ehhez képest az átlag polgárnak a következõ úszási lehetõségei vannak: otthon a fürdõkád vagy a Pécsi víz (ellenáramoltatóval felszerelve)

IMYke2.0.0.0
Sajnos, más helyet én sem ismerek. 😞

Én is kérdezek... nem tudjátok hol lehet pécsen olcsón úszni? Hullám bérlet elég drága, egyetemre nemsokára lejár a diákom... valami más hely van?

chhaya
Köszköszi mindenkinek.😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

maffioso
mediamarktban van 800 forint körül 6 v 8 darab

Rage47
edigitalon vettem
IMYke2.0.0.0
S a Kereskedõk Házába is benézhetsz, a Galériára.
De a Római Szinten is érdeklõdhetsz, a használt cuccok között.

Szerintem külön nem lehet venni. Amúgy kérdezz utána electroworld-ben, vagy media markt-ban.

chhaya
Sziasztok! Valaki tudna segíteni? Olyan üzletet keresek, ahol lehet venni fejhallgatóra szivacsot... ilyen fülre akaszthatós izém van, Thomson, és semmi baja nincs azon kívül, hogy foszlik le róla a szivacs. Nagyon nem vagyok otthon az ilyen elektronikai boltokban, fogalmam sincs hol lehet kapni. Köszi. :]

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Bercy
Digi jó. Viszonylag olcsó, sok TV csatorna, gyors net. Ahol van ott a legjobb választás.
Ajjajj! 😄 Akkor majd szemelõtt tartom, hogy melyik net szolgáltatót szeretném és aszerint választok utcát meg lakást. 😄 Egyébként a digirõl jókat hallottam. Nõvéreméknek is az van.
Bercy
Az majd attól függ melyik utcába költözöl 😊
maffioso
diginet v upc szerintem

sziasztok! Megbízható, gyors, olcsó internet szolgáltatót keresek Pécs és környékérõl. Úgy fest, hogy hamarosan odaköltözök, de nem nagyon vagyok otthon ebben a témában (sem). Tudnátok segíteni? 😊
Bandew
"Nem tehetek róla, hogy üldözési mániád van, és azt hiszed, hogy mindenki, aki összetettebben válaszol (akár egy mondatban is), az rögvest fennhéjázik..."

Nekem aztán nincs üldözési mániám, épphogy le is szögeztem, hogy nem aktivista részvéttel hoztam fel a témát. A válaszodban pedig nem összetettséget láttam, hanem kerülést, hisz nem a kérdésemre válaszoltál. Az pedig, hogy mi a foglalkozásod, nem hinném, hogy sokat számítana, igazából nem is nagyon értem miért hozod fel újra és újra. A többire pedig már válaszoltak neked.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Rage47
lol..😄
sz4bolcs
Végén már egész jól megtanultam blitzelni, mert úgyis jõn az a k*csög ellenõr, és megb*sz. Ha van kalap, akkor azért, ha nincs füstszûrõ, akkor meg..

sz4bolcs
Hányszor paráztam ellenõrök miatt, mikor megvettem a sofõrnél a jegyet, és sikerült szarul érvényesítenem.