Bodrogi László

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andora
Szerintem nem.Nagyon is jó versenyzõ.<#crazya>

Laffite
ahogy én elnézem sajnos a Credit Agrecole versenyben lévõ kerékpárosai közül Laci áll a legrosszabbul az összetettben :(

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Shotogan
Sajnos Laci nem jutott be az elsõ 10-be,de sztem csak azér mert nagyon kifáradt a hegyeken.A Rasmussen-nek viszont hihetetlen balszerencséje volt!Én ilyet még nem láttam hogy valaki ennyire peches legyen.
Én mindenesetre örülök hogy Laci ott volt és végigcsinálta a Tourt,le a kalappal elõtte!Reméljük egy év múlva ismét látni fogjuk!

Ma idõfutam, remélem Laci jól fog szerepelni.
A Credit Agrecole magyar versenyzõje, Bodrogi László a 70. helyen zárta a mai szakaszt, összesítésben a 115. helyen áll.

Bodrogi ma 118. összetettben 116
ullrich
Uccsó :)
http://www.velo.hu/index.php?id=49&tx_ttnews=1500&tx_ttnews=4&cHash=bca0047529

ullrich
[url=http://www.velo.hu/index.php?id=49&tx_ttnews=1500&tx_ttnews=4&cHash=bca0047529]Nochein[/url]

ullrich
A csapatidõfutamon bevágta a kormányba térdét, kicsit tényleg fura, hogy alpokban így is lenyomta Láncost.

[url=http://www.velo.hu/index.php?id=49&tx_ttnews=1500&tx_ttnews=4&cHash=bca0047529]Valverde interjú[/url]

Ramore
Nézzétek el nekem, hogy azokon a tour-okon, amelyeken elindították bodrogit, mindíg drukkoltam neki kb a verseny feléig, néha még addig sem, mert az ígéretes kezdései után rendszerint kritikán alulian teljesít, de úgy is mondhatnám hozza a tényleges tudását, eleinte meg erõn felül teljesít. Na szóval az ilyen mentalitású sportolóktól a falra tudok mászni.
Ramore
Persze beszélhetünk a vörös srácról is, ha gondolod, de majd elfelejtettem, hogy az idei tour-on még nem csinált semmit sem, igaz, ezt évrõl évre meg tudja ismételni, még annak ellenére is, hogy balga módon mindig tõle várják a csodát.
zolee90
állítólag nem bírta a térde ami egy korábbi szakaszon sérült meg

Shotogan
Mi történt Valverde-vel?Nem láttam ma a szakaszt

ullrich
Igen többnyire én is így szoktam befejezni Ramore-vel a társalgást minden júliusban :), figyelmen kívül hagyom üzeneteit.

Ehhez inkább nem szólnák hozzá......
A verseny egyetlen magyar résztvevõje, Bodrogi László, a francia Crédit Agricole profija a 95. helyen zárta a szakaszt, a gyõztessel azonos idõvel ért célba - százegy kerekes mondhatja el ezt magáról a tizenharmadik szakasszon -, míg összetettben a rajt elõtt még az ötödik helyen álló spanyol Alejandro Valverde kiesése miatt egy helyet elõrelépve a 113. helyen áll, 1:36:36 órás hátránnyal Armstrong mögött.
Ramore
Sárga trikó - bajnok - Armstrong
Pöttyös trikó - hegyimenõ - Rasmussen
Zöld trikó - sprinter - McEven
Aqua (vizes) trikó - vizhordó - Bodrogi
ullrich
Egyetértek és örülök!

Örüljetek neki hogy magyar bringást láthatunk a Tour de France-on, tök mindegy hányadik a ranglistán.
ullrich
De totál mind1 mert neked senkis se elég jó.

ullrich
UCI ranglistán már volt 100ban

Ramore
a világ egyik legjobb bringása tudomásom szerint LA, akik még kiemelten jók, azok megtalálhatóak a tour top 20-ban, bodrogi nincs az elsõ 100-ban, így tehát sokmindennek lehet titulálni, de a legjobbakkal egy lapon emlegetni felelõtlenség lenne. szerintem benne van a legjobb 200-ban.
ullrich
A te elméletedbõl annyi mükõdik, hogy mint minden versenyen ezért a touron is, van egy szintidõ amit elsõ beérkezési idejétõl ( vagy eleve meghúznak egy idõ korlátot ) mérnek és ha benéznél a tour topicba ezt a tegnapi eredménylistán ki is emeltem, pont azért mert többek között a volt sárga trikóst zárták ki (Jens Voigt).

Nem brillírozott hanem simán nyerte a luxemburgi körversenyt júniusban, kicsi tájékozodhatnál mielõtt lefikázod a világ egyik legjobb bringását.

A francia Crédit Agricole magyar profija, Bodrogi László ma a 81. helyen ért célba. Az összetettben egy pozíciót lépett elõre, és a 114. helyen áll.
Ramore
én nem vagyok egyik versenyzõnek sem a rajongója, ezért pusztán a verseny miatt nézem a tour-okat.

az én elméletem az lenne, hogy akik nem képesek beérni egy meghatározott idõn belül a célba, azokat autómatikusan zárják ki a tour-ról.

laci sajnos nem brillírozott még sohasem a tour-on, de más nagyversenyen sem és attól tartok nem is fog már. a tour-on való szerepletetése ettõl még indokolt, a best of 150-ben tényleg benne van.
ullrich
Láncos se tökéletes versenyzõ, a sprint nagyon nem megy neki.
Egyébként meg mindig voltak vízhordók.

Korábbi tourokon nem 3h idõ hátrány volt elsõ uccsó között, hanem 168h ebbõl is látszik, hogy az elméleted nem helyes.
Laci tehetségesen "brillírozik" a touron, ezért van ott, de a te elméleted szerint ebbõl mezõnybõl max a motorosok versenyezhetnének, mivel õk jól mennek idõfutamon,hegyre és sprintelni is jól tudnak :)

Viszont egy valamiben 1etértünk szerintem is a hegyek az izgalmasabbak, ott dõl el az egész verseny, idõfutamon nem lehet hozni 10 perceket, de azt is szívesen nézem, ha Laci szökésben van vagy idõfutamon.

Ramore
"mármint ha nem lenne Bodrogi, én pl akkor is nézném a Tourt"

Ez már elõfordult nem egyszer, de ez engem sem hátráltatott. :)

Az már csak hab lenne a tortán, ha egy magyar esélyes és valóban tehetségesen brillírozna a tour-on. Erre azonban még várnunk kell attól tartok jópár évet.
Ja ezt majdem elfelejtettem

Bodrogi László a legnépesebb bollyal együtt haladt át a célvonalon. A Crédit Agricola magyar kerekese összességében a mai etapon az 54. helyen végzett, 31 perc 15 másodperces hátránnyal. Érdekesség, hogy vele együtt ért be a szakasz elején nagyot szökõ csapattársa, Thor Hushovd, valamint a spanyol Joseba Beloki is.
Bodrogi az összetettben 22 helyet javítva a 115., 1 óra, 36 perc, 36 másodperces hátránnyal az éllovas Lance Armstrong mögött.

Az 54 hely az jó.
Aszzem 2 olyan eseméyn van amit akkor is nézek ha nincs magyar
Forma 1 - bár mostanában csak idegesít, fõleg ha a Plaik közvetít
Labdarúgó Eb vagy VB - az akkor is érdekel ha a magyar csapat nincs ott pedig az már idestova 20 éve nincs ott, meg nem is lesz a közeli jövõben sem.
Laffite
Én meg pont fordítva vagyok vele, mármint ha nem lenne Bodrogi, én pl akkor is nézném a Tourt, mert igazából a Tour érdekel és nem Bodrogi - akinek persze ettõl még szurkolok... Viszont átélem a problémát, mert én se néznék végig pl egy vívás közvetítést, hacsak nem magyar olimpiai helyezésekrõl van szó...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Annyira nem izgat a kerékpársport, ez olyan mint ha a Talmácsi nem szerepelne a 125-ösöknél akkor nem nézném, a 250-eseket és a MotoGP-t nem is szoktam már megnézni. Lehet hogy azok jobbak, izgalmasabbak vagy ilyesmi, de miért szurkoljak egy olasznak pl.
Ramore
Érdekes, engem pont a nagymenõk és a leendõ nagymenõk versenye érdekel igazán.
Figyi nekem az sokkal izgalmasabb, ha Lacit nézhetem, vagy a nevét kiírják hogy hányadik jelenleg, minthogy az Armstrong hogyan teker fel a hegyre, meg le, a Lacit meg nem is látom. Ráadásul nálam még a Eurosporton magyar kommentátor sincs, így még azt sem tudom hol kerekezik.

Amúgy igen azt várom hogy ott benne legyen az elsõ 10-ben!
Shotogan
Gondolom hogy Laci odategye magát és benne legyen az elsõ 10-ben minimum.

Ramore
miért, mit vársz az idõfutamotól ennyire?
Shotogan
Idõfutam ha jól tudom az utolsó elõtti szakasz lesz

Ramore
Szerintem mindenki a hegyi szakaszokat várta, most legalább izgalmas a verseny.
Ma is hegyi szakasz lesz?

Mikor lesz már idõfutam???
Ramore
Ami a lényeg, Valverde nagyot teljesített, LA gartulációja biztosan jól eshetett neki, ez az, amit elég sok tour versenyzõ az életben nem fog átélni.
Shotogan
jah :D

ullrich
Enyhén szétoffoltuk a topicot.

ullrich
Ha 200m-nél tudsz sprintelni nem biztos hogy tudsz 5m-nél is, egyszerûen ennyi volt benne, õ is csak ember, Valverde meg szépen berakta kereket és lehajrázta, ennyi. Épp a szakaszgyõzelem miatt sprintelt, méghozza akkorát hogy Mancebot és Rasmussent is leszakította csak Valverdet nem.

Shotogan
Nekem nagyon úgy tûnt hogy elég simán félreállt.Az utolsó métereken már nem is sprintelt Armstrong.Akkor miért tudott sprintelni még 200 m-el a vége elõtt és miért nem tudott volna 5 m-el a vége elõtt?Neki nem kellett a szakaszgyõzelem.De errõl felesleges vitatkozni mert mi találgathatunk,és csak Armstrong tudná megmondani az igazságot.Õ meg nem valószínû hogy idejön :DDD

Ramore
én is így vettem észre, habár nem vesztett vele sokat, hiszen a fõcélját elérte
ullrich
Nem igaz hogy hagyta gyõzni, ha annyira nem érdekelte volna miért sprintelt 200m-nél? Egyszerûen lehajrázta Valverde.

Ramore
ha ennyi profi van közöttük, akkor legyen 40 fõs a mezõny az elsõ hegyi szakasz után, izgalomban akkor sem lenne hiány, sõt....
Shotogan
A Discovery beállt elõre és aki nem bírta a tempót az leszakadt.A végén a Discoverybõl csak Armstrong maradt,akkor elment és csak Valverde,Mancebo meg Rasmussen tudtak vele menni.De tkp. Armstrong vitte fel õket már a hegyre.És a végén hagyta gyõzni Valverde-t.Neki csak a sárga trikó kellett.

ullrich
Lenne kb. 40 fõs mezõny :)

A francia körverseny, a 92. Tour de France tizedik, Grenoble és Courchevel közti 192 kilométeres szakaszát az utolsó métereken sprintben nyerte meg a spanyol Alejandro Valverde az amerikai Lance Armstrong elõtt, míg kilenc másodpercet vertek a harmadik és negyedik helyen azonos idõvel célba érõ Rasmussen-Mancebo duóra. Összetettben remek *csapathajrának köszönhetõen ismét az amerikai Lance Armstrong állt az élre. Bodrogi László több mint 38 perces hátránnyal a 137. helyen ért célba, az összetettben pedig a 126. pozíció az övé.

*Milyen csapathajrá volt?
Ramore
Régebben mindenki magán akart segíteni, hiszen egy cél lebegett az indulók elött, a gyõzelem! Most meg kb 100 kerékpáros tudja már a start elött, hogy õ ugyan nem fog nyerni semmit, hiszen az õ feladata a csapat segítésében merül ki.

Én bevezetnék egy olyan szabályt, hogy mondjuk a célba elsõként beérkezõ embertõl számítva 20 percen belül mindekinek be kellene érni a célba, aki ezt nem tudja teljesíteni, autómatikusan kiesne a további versenybõl. Szerintem az összes versenyzõ bent lenne, nem úgy, mint most.
Oldal 1 / 2Következő →