Úszás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://speedoshop.hu/product/speedo-uszoszemuveg-fastskin-elite-mirror-unisex/5051746762764

211 arany + 71 ezüst
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Az a tervem, hogy ha törik ha szakad azt a sportot választom, ami a szívemhez nõtt, ez pedig az úszás. Mindenhol megmozgat, egészséges, élvezetes, és fárasztó :D
A gondom viszont az, hogy nem találok megfelelõ strandot/úszodát erre a célra. Vagyis találtam, de amint rákérdeztem e-mailben a megfelelõ helyen teljesen más információt kaptam.
Elõször a Dagály strandot néztem ki, közel is van, voltam is ott, ismerõs hely elég "korrekt" ár. Honlapjukon ez olvasható, az árlistánál: "Felnõtt uszoda belépõ, hétköznap délután, szekrényhasználattal Belépés zárás elõtt leghamarabb 3 órával, 1050 ft." Ez számomra tökéletes lenne, amúgy is este tervezem mivel nappal dolgozok, reggel meg korán kezdek. De rákérdeztem, hogy is van ez, erre azt válaszolták, hogy csak a strandváró napokon érvényes ez az ár... és mondtak nekem helyette egész napos, meg reggeli jegyárakat.. de az nekem nem éri meg. Sõt volt egy délutánis jegyár is, ami nincs is a honlapon az árlistában. Na nem akarok elveszni a részletekben :D A lényeg, hogy olcsón szeretnék úszni estefele 2-3 órát. Amit még találtam az a Komjádi, ezt is ismerem hisz ide jártam, viszont itt már kicsit drágább a jegy, vagyis ha ide jönnék akkor bérlet lenne, mert 10 alkalom 15,000ft.
Összegezve: olyan úszodát/strandot keresek, ahol nem 2000ft a belépõ, ha az ember CSAK úszni szeretne. XIII. kerület környékén kellene keresnem valamit, de eddig elég siralmas a helyzet... (Dagályhoz a mai nap szerintem elmegyek és megkérdezem a jegyeladót, az a tuti..)
Elõre is köszönöm.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
REAL MADRID
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szeptembertõl szeretnék elkezdeni ismét úszni. Még általános iskolás koromban úsztam, 5 éven keresztül, szóval az alapok biztosak,csak a kondícióval vannak gondok :) Jó lenne valami olyan egyesületet találni, ahol szervezetten tudnék úszni úgy is, hogy már nincsenek versenyzõi ambícióim. Valamint némi rugalmasság sem ártana, mert a ZH-k magasabb prioritást élveznek. Ja, és természetesen BP-n gondoltam.
köszi a segítséget elõre is!
video-t.
Szántó Dávid extázisban közvetít. És valójában õ Hajdu B. István 2...ÍME
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
REAL MADRID
Szép volt Cseh Lacitól a 3 ezüst!
De Phelps verhetetlen volt. Kegyetlen a fickó.
Mondjuk már elõre lehetett tudni h nem lehet vele mit kezdeni.
!Forza Ferrari!
Ma már nem folytatják. Állítólag a Balatonnál van a felhõ vége.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
sajnos Hosszú Katinkát kizárták, pedig a legjobb idõt úszta a selejtezõ futamában, így ott lett volna a délutáni döntõben Jakabos Zsu társaságában :(
HAJRÁ MAGYAROK! :]
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ismerek egy olyan 17-18 éves srácot, aki 4 éve úszik (számold ki akkor hány éves volt), és nagyon nagyon jól úszik. Fejes után "egy kis" delfin (röpke 10-15 m), két karcsapás és a 25m-es medencét már végig is úszta :)
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Remélem a versenyeket többne néztétek, mint ahányan a fórumba írtatok!
Bronzérmes:
Hosszú Katinka - 800 m gyors
Ezüstérmes:
Molnár Ákos - 100 m mell
Zubcsek Dénes - 100 m pillangó
Kalicz Helga - 100 m hát
Remélem ma is ilyen eredményes napunk lesz!
Amúgy meg tényleg HAJRÁ MAGYAROK!
A mai eredmények eddig:
Van már 3 aranyérmünk és két ezüstünk, és még a 4×200 m nõi gyorsváltótól várható arany.
1. helyezett:
Verrasztó Dávid - 400 m vegyes
Jakabos Zsuzsanna - 200 m pillangó
Hosszú Katinka - 400 m vegyes
2. helyezett:
Kis Gergö - 400 m vegyes
Szabó János - 50 m hát
A ff 400 vegyesen nagyon nagy meccs volt a két magyar között, remélem sokan láttátok!
Mai Program:
Július 14. (csütörtök)
Döntõk
Fiúk. 200 m gyors - ifjúsági Európa-bajnoki csúcs: 1:48.62, Biedermann, német - 2004,
mi: Makány Povázsai
400 m vegyes - ifj. Ecs: 4:16.88, Cseh - 2003,
mi: Verrasztó Dávid Kis Gergö
50 m hát - ifj. Ecs: 25.60 Tancock, brit - 2003,
mi: Szabó J Sallai
4x100 m gyorsváltó ifj. Ecs: 3:21.20, Franciaország - 2003,
mi: válogatott
Lányok. 200 m pillangó ifj. Ecs: 2:09.92, Giacchetti, olasz - 2004,
mi: Jakabos Zsuzsanna Urbán
400 m vegyes ifj. Ecs: 4:41.70, Klocskova, ukrán - 1998,
mi: Hosszú Katinka Hajnal
50 m mell ifj. Ecs: 31.67 Haywood, brit - 2003,
mi: Bor Dara
4x200 m gyorsváltó ifj. Ecs: 8:10.57, Oroszország - 2003,
mi: válogatott
Ami biztos ( a déli sporthírekben ezeket mondták be:
ff 400 m vegyesen Verasztó az 1, Kis Gergö a 3. legjobb idõvel a döntõben
nõi 400 m vegyes - Hosszú Katinka az 1 idõvel a döntõben
nõi 200 m pillangón Jakabos az 5 Urbán a 7 idõben döntõben.
Huszonkilenc magyar indul, köztük hatan gyôzelemre esélyesként, az ifjúsági úszó Európa-bajnokságon, amely csütörtöktôl vasárnapig zajlik Budapesten, a margitszigeti Hajós Alfréd Uszodában
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊