Yamaha TZR 50
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl.: megállok (kuplung még mindig benttartva,6osban a motor),és utánna váltsak le egyesbe és fel még egyet, és utánna kiengedhetem a kuplungot?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Hagyhatod 6osban is, csak a büdös életbe nem indulsz el vele.. És mint már mondottam, 2esbõl nem tudod egybõl üresbe rakni, igy 6osból abszolút nem(nem értem hogy gondoltad...).
nem vagyok oda a hagyományos|automata robogokért, ahogy az látszik a felsorolt motorok alapján...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Aha!
Köszönöm!
És ha piros lámpánál meg akarok állni akkor 6osból üresbe tegyem a gépet, vagy fokozatosan? (6,5,4,3,2,üres)
Köszönöm!
És ha piros lámpánál meg akarok állni akkor 6osból üresbe tegyem a gépet, vagy fokozatosan? (6,5,4,3,2,üres)
ha egyesbe akarod rakni mondjuk üresben, csak simán lenyomod. Ha kettesbõl akarod egyesbe rakni AKKOR IS. 2esbõl üresbe csak ugy tudod rakni hogy le egyet, fel egy felet és üresben vagy.
vegyél automata váltós motrot 😄
abba nem kell váltani, csak húzni a gáztot ( még a féket se kell nyoni, me minek)
abba nem kell váltani, csak húzni a gáztot ( még a féket se kell nyoni, me minek)
Hi!
Még csak 13 vagyok, de ilyen motort szeretnék egy év múlva.
Nem tudok tapasztalatokat ezzel a géppel,meg a többi fontosságot.
Eddig amit néztem motort:
Derbi GPS 50
Yamaha TZR 50 (RR)
Aprilia RS 50
És valaki elmesélhetné mellékesen hogy is kell azon a fránya motoron váltani<#vigyor5>#vigyor5> (Pl. hogyha váltok 1-esrõl kettesre akkor kettõt kell e váltani az üres miatt, meg mikor fenyem le a gázt és mikor fel,stb.)
Elõre is köszönöm a válaszokat
Még csak 13 vagyok, de ilyen motort szeretnék egy év múlva.
Nem tudok tapasztalatokat ezzel a géppel,meg a többi fontosságot.
Eddig amit néztem motort:
Derbi GPS 50
Yamaha TZR 50 (RR)
Aprilia RS 50
És valaki elmesélhetné mellékesen hogy is kell azon a fránya motoron váltani<#vigyor5>#vigyor5> (Pl. hogyha váltok 1-esrõl kettesre akkor kettõt kell e váltani az üres miatt, meg mikor fenyem le a gázt és mikor fel,stb.)
Elõre is köszönöm a válaszokat
← ElőzőOldal 2 / 2