Killer 7

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemtudom bõvebben kifejezni tregnapóta van meg 20percet játszottam szerintem egy nagy kalap szar idegesítõ az egész!Többet elõnem veszem!!
Kaplan
UP!
Kérem pls mindenki fejtse ki bõvebb gondolatait a gémmel kapcs.ban
+/-

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Lesz egy banner de csak ideiglenes mert elutazok aztán meglesz minden ... 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Nyugi, már láttam sokat! 😊
Sõõt élõben is játszottam vele 😊
Nekem tetszik 😊

Sephi
www.gametrailers.com

Keress ingame muvit.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kaplan
nincs mire letölteni 😛
egyik gép se chippelt 😛

Sephi
Szerintem ne ved meg. Oszinten. Tolsd le , nezd meg teccik e es ha igen akkor vedd meg.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kaplan
csak.
Várom a többiek véleményet is.
Én holnap veszem meg a gamet, majd írok egy kis bemutató ..

Sephi
Miert is?

Kaplan
UP! 😊

Kaplan
amúgy játszottam vele ps2-n 😊
"Én láttam a ps2 verziót s eléggé akad sajna meg rohadt sok a töltés is. 😞" Read this! 😊

Kaplan
Többen mondták, hogy nagy a vége ,de semmi konkrétumot!
("kill him", "let him alive" féle választás sokkot hagyott bennem :-)
Ezt viszont nem kellett volna... 😊
Nem piázok , meg nem is drogozok mielõtt rámfogod....

ConSmith
Többen mondták? Hát akkor az bizony már nem spoiler. Kicsit szétszort vagy ecsém, mit szívsz? :-) Bár killer 7 mellé nem baj, ha elpattan egy két trombita, fõleg a "Freakin' Fun House" nevezetû helyszínt lehet úgy igazán élvezni.

Egyébként az irányítást (hogy így visszaolvastam) szerintem csak a PS2 tulajok szídhatják. Most valahogy ahogy kezembe fogtam azt a "nagyon kúl beszt of ól" módon felépített és megtervezett Dual Shockot, hááát... én is nehezen tudom elképzelni, hogy ezzel írtsam a mennyei vigyorokat :-) Nem PS2-re volt tervezve a játék, na. Az analog is tök más... még az elhelyezkedése is. De lehet hogy csak én nem tudom elképzelni, hogy kényelmes lenne Dual Shockon mondjuk újratölteni a tárat hirtelenjében 😛

Viszont nekem személy szerint - mint GC tulaj - nincs bajom az irányítással, sõt, szerintem az ilyen GTA:SA (amiugyekurvajojatek) féle agyonhájpolt anyagok irányítási metódusát felül is múlja a Killer 7 féle rendszer. Kényelmes, egyszerû. Nincs kapkodás, nincs szenvedés... ha ez nem "jó", akkor semmi sem az, szerintem.

Kaplan
Drágám? 😛
Ehh... semmi akkor semmi 😛
Nagy a finálé ezt sokan mondják.
Bár van egy két ötletem , na gyorsan megveszem 😛

ConSmith
Ebben mi volt szpojler drágám? Az netán, hogy "nagy benne a finálé"? 😄

Kaplan
vazz!!! <#duhos2><#falbav>
SPOILER!!! ÍRD ODA!! EZT NEM HISZEM EL!! KÖSZÖNÖM A CSODÁLATOS JÁTÉK VÉGE FELVONÁST 😞

ConSmith
Velem együtt heten, szerintem... :-)

Egyébként jó játék, megvan! Iszonyatosan nagy a finálé benne... ("kill him", "let him alive" féle választás sokkot hagyott bennem :-)

Kaplan
S hányan vagytok ? 😛

IlluminatoR
Skrizofrén?!
Nekem való. -.-

UNREG
Az ilyen felülpontozásban lehet egy nagy adag sznobizmus is, ami a játék innovatív jellegének szól... csak kár, hogy az innováció nem mindig arányos az élvezhetõséggel.

Este megnéztem. Be kell látnom igazatok van. Sokat vártam tõle, próbáltam megadni neki az esélyt, de nem jött be. Még átlagosnak is bátortalanul nevezném. Nemrég fejeztem be a God of Wart, és most a KillZone-t nyomom, mert csak most jutott idõm rá. Gondolhatjátok, hogy a Killer7 nem tetszett, fõleg ilyen játékokhoz képest. Bár nehéz összehasonlítani, mert más stílus.

Deep jól mondta: Kár érte...
Sephi
Pedig az elso feloraban erdekes... szerintem a masodik palyatol kezd mar mindekinek az agyara menni...

Luiprima
Én is kb fél órát birtam ki vele azután kuka.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Sephi
Megis erdekes hogy tobb helyen 8-on felul kapott pontozast. TEhat legtobb embernek teccik a jatek. De kerdo hogy a legtobb ember hany palyat es mennyi idot toltott vele mert az elejen en is odavoltam.

deep
Mit mondjak, én is nagy hévvel tölt..., vettem meg a játékot hogy húú végre egy egyedi játék. Kipróbálva az elsõ szavak, amik kijöttek a torkomon: mi ez a szar?

Szóval nekem nagyon nem jött be😞 Kár érte.
Kaplan
Nem beteg rosszúl fejeztem ki magam. Hanem EGYEDI igen ez nagyon jó szó rá.!
Olyan tarantinos.
Bár a Kutyaszorítóban (tarantino) is fenomenális volt szerintem.
CSOCSO te már kipróbáltad a Killer 7-t?

CSOCSO
kil bill beteg film??? nah mindegy.. ichi the killer.. nah az beteg film😊)
Kaplan
Látod hal mondom 😊

Sephi
Valoban idegesito hogy mindig ujraelednek a holtak. Mondjuk nekem GC-en van meg es semmi sem szokott tolteni... ugyertem annyit nem hogy eszrevegyem.

Kaplan
"és tíz lépésenként tölt a játék."
Ezt csak a ps2 verziónál gond, mert a gc sima töltés nagyon gyors.

Sulthal
Szerintem az irányítás is negatívum. Nehézkes a játékmenet. Ha megfekszik egy embered akkor csak a fõnökkel lehet felszedni a tetemét. És vele újból el kell indulni egy szobából, újra lelõdözni mindenkit (akik mellesleg mindig ugyanott ugyanakkora létszámmal jelennek meg), és tíz lépésenként tölt a játék.
A grafika szerintem még a pozitívumok közé sorolható.

It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair

Sephi
Pozitivum :

-nagyon konnyu az iranyitasa , legfobbkepen kenyelmes embereknek fog tecceni
-a kepi vilaga nagyon beteg erzelmeket valt ki es van akinek ez teccik.
-minden egyes karakter erdekes a maga formajaban es a fooelnesegek nagyon eredetiek
-FPS rajongok imadni fogjak

Negativum :

-nagyon elletelen tud lenni es monoton amitol elmegy a jatekedv
-minden egyes fejtoro banalisan konnyu volt , semmit sem kellet gondolkodni
-elhuztak nagyon az elejen a tanitast es sok idot vesz el hogy mindent elolvasunk az elso leckenel , pedig a baj az hogy mindig ujra kell majd
-jatekmenet ugyanaz vegig csak a puzzlek valtoznak itt ott
-aki az ilyen David Lynch ranjongo az nagyon fogja elvezni

Vegeztul nem egy korszakalkoto jatek ahogy azt beharangoztak. Szerintem egyenes unalmas egy ido utan de ezt mindenki maga dontse el. Nekem a zene a story es a szereplok naon teccetek de mas nem.

Kaplan
Akkor semmi Tarantino vége! Téma lezárva!
Térjünk vissza a Killer7-re
Mondd mi a pozitívumai és mi a negatívumai?

Kaplan
Én még semmin per pillanat. De nekem alapból tetszik az egész.

Sephi
Ird mar le nekem hat legyek okosab. Mi olyan? Mert a Killer 7 cimu jateknak semmi koze DE SEMMI koze nincs a Tarantino stilusahoz.

Miben nyilvanul meg kijelentesed ezzel kapcsolatba?

Sulthal
PS2-õn. És te? Úgy látom, hogy még semmin. Majd ha játszottál vele akkor rájössz, hogy mirõl beszéltem.

It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair

Kaplan
Min játszottál vele?
PS2?
v.
GC?
Jó elhisszük Hal köszönjük a véleménnyilvánítást.

Sulthal
Szerintem se nagy szám ez a játék. Egyetlen pozitívuma van, a cell shaded grafika. Egyébként egy vontatott körülményes irányítású unamlas vacak. És a tarantinos stílusu filmekhez semmi köze.

Kaplan
Cheap , kipróbáltad már a Killer7-t???
Mesélj!

Kaplan
Hehe , mert olyan . 😊

Sephi
Miert emlit mindenki Tarantino-s fillinget?

Kaplan
Háááát pedig!
Azt mondják a ps2-s porttal nagyon sok gond van 😞

Ezek után nagyon kíváncsi vagyok! Este fogom megnézni, eltöltök vele egy kis idõt. Kíváncsi vagyok milyen hatással lesz rám. A Tarantinos stílus nekem bejön, de ez nem jelent semmit. Majd este véleményt nyilvánítok. PS2 változattal játszom, a múlt héten adtam el a GC-met, mert szinte alig használtam. A fenébe srácok, nehogy most bánjam meg.
Sephi
Azutan nyilvanyitsal velemenyt amiutan jaccotad. Kepek es leirasok alapjan nem igazan lehet elitelni a jatekot.

Majd ha jaccod ugy egy ket palyat rajosz mirol van szo.

Kaplan
Sephi tudjuk!
Neked minden gém rossz 😛
Különben is a játékot tök úgy harangozták valaki isteníteni fogja valakinek meg nem fog tetszeni egyszerûen ...
Te az utóbbiba vagy 😊 Ez a gém tök olyan mint a kill bill az is beteg film mint tarantino de fenomenális legalább is sztem
Detto valakinek bejött valakinek meg nagyon nem.

Sephi
Nem akarlak totalisan kiabranditani de a jatek messze nem olyan erdekes amennyire bealitottak. Eleg beteges stilusa van es az elejen erdekesnek is tunik de azutan szerintem el van kicsit tulozva.

Ha 1=tol 10-ig kene agyak neki jegyet akkor kb 6.5 -ot kapna es a jatekot egy szoval tudnam jelemezni : BETEG

Kaplan
Senkit nem érdekel a gém? 😞

Kaplan
Én láttam a ps2 verziót s eléggé akad sajna meg rohadt sok a töltés is. 😞
Ezért GC version foreva! 😊

CrucifX
Nem rondabb, csak a Gamecube elesebb, kontrasztosabb kepet presel ki magabol, framerate probleme ha nem is, loading viszont van: sajnos nem ritkan 10 masodpercbe is beletellhet, mig egy-egy termet betolt. Ettol fuggetlenul meg mindig fenyevekkel jobb konverzio, mint a majdani Resident Evil 4 lesz.

Kaplan
Vagy 4* körbenéztem mielõtt megnyitottam , nem találtam!
Ha lenne elnézést kérek tõle!
Szóval ez a játék nagyon jóó... vagyis állítólag!
Eléggé rávagyok izgúlva csak sajnos pénzügyileg nullán állok!! 😊
Várom a véleményeket!
Amúgy állítólag a Ps2-s változat sokkalta rondább, rosszabb frame rate... Szóval vannak vele gondok. Aki megteheti vegye meg gc-re én is ezt fogom tenni. Majd augusztusban ha lesz pénzem... 😊
Jah és bannert mindjárt rakok fel... 😊

← ElőzőOldal 2 / 2