MASERATI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem van ez a HONDA ACCORD V6 COUPE
Es 1 chevrolet venture kisbusz.
1000 bocs ha nagyok lennenek a fotok !!

Es 1 chevrolet venture kisbusz.
1000 bocs ha nagyok lennenek a fotok !!

Nekem a MASERATI az autok kiralya !!
Az a helyzet, hogy ebbol a ghiblibol osszesen 223 db van es ez nem tuningolt auto, hanem gyarilag is versenyre gyartottak, szoval ez gyarilag nez igy ki !!
Ez a nem tuning valtozat.
Ez a nem tuning valtozat.
Nekem a MASERATI az autok kiralya !!
Vannak dolgok, amikben nicns tolerancia 😊
Pl. nem vizelünk a metrón, vagy nem túrjuk az orrunkat, miközben beszélgetünk egymással, stb. Nálam ez is ilyen kategória 😊 Ezt az autót nem tuningolásra gyártották.
Pl. nem vizelünk a metrón, vagy nem túrjuk az orrunkat, miközben beszélgetünk egymással, stb. Nálam ez is ilyen kategória 😊 Ezt az autót nem tuningolásra gyártották.
Hát szerintem vannak egy páran a földön, akiknek nem ez az alapszabály. Én sem kedvelem ezeket a tuningokat, de létezik az a fogalom, hogy TOLERANCIA.
Nem tudom miért kell állandóan fikázni...
Nem tudom miért kell állandóan fikázni...
Undorítóan szét van gányolva ez az autó 😞 Ilyen autót nem tuningolunk, ez alapszabály. Mint ahogy Ferrarit sem optikázunk, meg Rolls-ot sem.
Egyébkén a topik mehet a szemétbe... van már autós topik.
Egyébkén a topik mehet a szemétbe... van már autós topik.
:-O http://www.ashes.hu O-:
ehh sry hogy kicsit nagy lett...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
neked milyen kocsid van?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
és mitõl is szpem ez???
Nos én ha én nyernék, vagy vki a közelembe nyerne a lottón, nem tudnám eldönteni, hogy Coupét, vagy Spydert vegyek. De örülnék, ha már csak ez lenne
az egyetlen kérdés a dologgal kapcsolatban. Sajna viszont senki nem nyer "kisebb" összeget a közelemben. :-(
Addig marad az álmodozás, meg az autószalon kirakata elötti nyálcsorgatás a Spyderre. :-(
az egyetlen kérdés a dologgal kapcsolatban. Sajna viszont senki nem nyer "kisebb" összeget a közelemben. :-(
Addig marad az álmodozás, meg az autószalon kirakata elötti nyálcsorgatás a Spyderre. :-(
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Szépek az biztos. Nekem a Ghibli tetszik,meg a sárga,és a piros cabrio a 6. képen. De a 8-as nem tetszik. Túl újhullámos,és látszik rajta az Aston és a Jaguar vonások. Meg amúgy is szebbek a régebbiek...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Hát igen. Az elsõ célpontom egy Maserati lenne ha a lottó ötöst megcsipném valami szép nagy kerek összegnél!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
kár hogy így összematricázták
(muvtu saját? -.-)
(muvtu saját? -.-)
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.