Szigetszentmiklós & Tököl Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja, végülis 😄
csak tudod, ha a világon csak 1 lányt látsz a "legszebbnek" akkor lehet szép mindenki...😉 hiába
csak tudod, ha a világon csak 1 lányt látsz a "legszebbnek" akkor lehet szép mindenki...😉 hiába
jah boccs akkor nem szoltam... 😄 és megy? 😛 😄 XD
dnb & underground 4ever :)
sztem nagyon jó csaj 😛 huhh én is végzõs vagyok... 😛
megnéztem iwiwen, ja, rémlik valami hogy jár ide egy ilyen csaj, mind1, mostmár tudom a nevét is 😄
semmi, neked ez hosszú... 😄 õ is miklósi, tudood... 😄
Burján Annát ismered, ö is erzsébeti kossuthos
Mi csepelre a Kossuthba...És rólad mit lehet tudni, mert én lemaradtam, ha már volt rólad szó... 😊
Hallod, ne viszonyítsál már lécci hozzá, FÚÚJJJ 😄
Hmm hát milyen bemutatkozást? 😛
18éves vagyok szbarna a hajam barna a szemem... 😄
18éves vagyok szbarna a hajam barna a szemem... 😄
Attol mert te tod, más még sejteni se sejti 😄
Nah én Miklósi vagyok.... 😄
bannert csinálj, jah..😊) megköszönném
én meg szívesen átírnám a topik címét, csak az a baj hogy nem lehet, de majd szólok egy mod-nak..😊
én meg szívesen átírnám a topik címét, csak az a baj hogy nem lehet, de majd szólok egy mod-nak..😊
xD
Csináljak bannert?😊
Nagy kérés lenne, ha átírnánk a topik címét Szszentmiklós és tököl connection-re, mert 15-20 hsz-ért nem akarok Tököl connection-t nyitni😊
Nagy kérés lenne, ha átírnánk a topik címét Szszentmiklós és tököl connection-re, mert 15-20 hsz-ért nem akarok Tököl connection-t nyitni😊
raknék, de nincs..😄 vagyis volt csak le lett törölve...:S
De furcsak mert sztem még nem láttalak..😊
De furcsak mert sztem még nem láttalak..😊
xD
szaisztok!!!
én is miklósi vagyok ,örültem hogy látom h van ilyen topik az sg.hu-n
én is miklósi vagyok ,örültem hogy látom h van ilyen topik az sg.hu-n
Köszi!
Ha van iwiw-ed tess😊, ha nem akkor majd töltök fel képet. Ne zavarjon, ha meglátsz és nincs rajtam szemüveg-nem nagyon hordok.
Ha van iwiw-ed tess😊, ha nem akkor majd töltök fel képet. Ne zavarjon, ha meglátsz és nincs rajtam szemüveg-nem nagyon hordok.
jajj szegénykém, jobbulást! 😉
Mutass már egy képet lehet hogy már láttalak, mindig lejárok ha van szabadidõm..😊
Mutass már egy képet lehet hogy már láttalak, mindig lejárok ha van szabadidõm..😊
xD
Ott lakik haverom 😄
... got nothin to share with you...
Igen jó lenne ha tudna adni valaki valami használhato infot. A Petöfi és a Lehel sarkánál volt az eset.
na, végre valaki,...nem vagyok egyedüli szigethalmi itt 😊
Sziasztok! Július 24-én 14:20 és 14:40 között történt egy koccanás a Szigetszentmiklósi Petöfi utcában. Egy kék skoda és egy sötétzöld régebbi típusú bmw találkozot. Aki tud róla valamit az írjon. Nagyon fontos lenne. Elöre is köszönöm!
csepel konneksün van? vagy azis belefér ide?
__|__ ________(*)________
gyerünk 😄
... got nothin to share with you...