Led Zeppelin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a vonós tecnika viszont csak Pageé😛
nemhiába példaképe több,szintén legendának számító együttesnek
honnan lehet ilyeneket tölteni??
Kuss!-magyarázta.
(nem fog menni)
Ilyen zenéket nem adnak a mai rádiókba,tvbe csak a szar folyik ki onnan is,nem csodálkozok hogy a mai fiatalok nem ismerik ezeket a nagyszerû embereket.
De az ötletcsórás az megy,semmi kreatívitás a mai zenében(szerencsére vannak azért kivételek)
a zepp az 1 igazi legenda
nemtom ti hogy vagytok vele, de engem elszomorít, hogy néhány ember a mostani elfajult zenéket hiszi legendáknak, amikor nem ismeri az igazi értékeket
Kuss!-magyarázta.
Szûk téma????
Akkor nézd meg ezt alig van off......
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9076337&la=44666665
Egyébként nem értem nincs jobb dolguk az embereknek, hogy pl. a Stairway-t visszafelé halgassák......Baromság az egész!!!
Ilyen keveset tudtok a Zeppelinrõl??
A guiness rekordok könyve alapján a Beatles után a legsikeresebb zenekar
és talán a legnagyobb rocklegenda!!!
A Live Aid-es koncert nem sikerült a legjobban (még 2 dobos sem tudta helyettesíteni Bonzot...) úgy hogy ne ítéljetek e koncert alapján!!
Vannak sokkal jobbak!!
LED ZEPPELIN 4ever!!!!!!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
hozzám se járnak.
de a filmjeik alapján látszik hogy jófejek.
egyébként merre laksz?
Kuss!-magyarázta.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
nagyon tudnak zenélni.
meg jóarcok is 😊
2 koncerjükön voltam eddig, ott volt hangulat 😊)
Kuss!-magyarázta.
én magyarok közül: P.mobil, P.box, Tunyogi, Hooligans(régebbiek), esetleg irígy hónaljmirigy 😊
külföldiek: Led Zepp, Toto, Purple, Rainbow, Al Di Meola, néha Europe, vagy Eric Clapton.
ti, többiek miket hallgatok Led Zeppen kívül?
Kuss!-magyarázta.
magyarok kozul foleg Koral (a kedvencem), Karthago, Omega, Piramis, neha EDDA, Lord, Republic, P. Box, Dinamit
Kulfoldiek kozul Meat Loaf es Jim Steinman, Deep Purple (meg ami korulotte van Rainbow, Blackmores night, Jon Lord, Whitesnake, Ian Gillan), Uriah Heep de persze Led Zeppelin, Black Sabbath de szeretem a kemenyebb zenet is 😊 most egy Dimmu Borgir forog. de ha olyan kedvem van akkor pop is (Celien Dion, Bonnie Tyler)
szal Tunyogi Péter a P.mobilban volt énekes, aztán a Tunyogi Rock Band-ben ahonnan tavaly kiszállt és most a Tunyogi Band nevû zenekar frontembere
a pmobilt má csak ismered😄DD
Kuss!-magyarázta.
kiraly volt az istvan. egy kicsit kestunk, mert haver keson ert haza es egesz napi vezetes utan nem akarodzott nagyon vezetnie igy mentem a hatarig (170 loero az valami, de akkor se ismertem az autot, tehat nem mentem 150nel...). visszafele meg nem tudtunk jonni a tomegtol tehat visszamentunk es hulyeskedtunk a tancosokkal 😊
nezd meg legyszi
ha mar kiraly, keszul valaki az esti istvan a kiraly eloadasra cseszneken
nemrég sok régi bakelitet tett fel CD-re
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
egyik kedvencem a koral el balazs feco
nincs meg veletlenul a negyedik album?
te vagy az elsõ aki rajtam kívül ismeri a Koral-t 😊)
attól is függ kinek mennyit számít az a zene amit hallgat.
ha egy kincsnek tekinted, akármilyen régi is a min. akkor igazán szereted.
ha a rossz minõség miatt úgy érzed, hogy elveszi a kedved a hallgatástól/nézéstõl akkor szereted, de precízebben akarod "élvezni"
nemtom ennek mi értelme lett csak leírtam 😄D
Kuss!-magyarázta.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
egyébként zakikának igaza van.
egyszer megmutattam illuminatornak a black night(deep purple)-ot és lefikázta amiért régebbi minõség :S
Kuss!-magyarázta.
de én nem úgy értettem.
a zenéket jól elnyomják csak rossz minõség...monnyuk ezért van kevés ilyen koncertjük, mert nem akarták hogy tévébe legyenek.
nekünk purple DVD-nk van annak van minõsége 😄D
bár többnyire énis gépen hallgatok zenét vagy a lenti CD lejátszón.
a lényeg hogy jó zene legyen 😊
Kuss!-magyarázta.
van egy 12 CDbol alo Deep Puple bootleg kollekciom - 6 koncert. Egyik haveom azt monta halgathatatlan. Neki felmilkas berendezese van en meg csak a szegeny oreg Technicsemen halgatgatom de tobnyire a szamitogepen...