FC Parma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
nagyon jók voltatok a Torino ellen gyõzelmet érdmeltetek volna.a Rubin ellen meg szenzációs.GRAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!várom a holnapi meccset
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
PARMA
23 De Lucia
33 Coly
28 Paci
14 Contini
7 Castellini
13 Grella
41 Ciaramitaro
18 Gasbarroni
10 Morfeo
19 Pisanu
20 Budan
A disposizione(cserék)
5 Bucci
3 Cardone
80 Bocchetti
21 Cigarini
4 Dessena
29 Dedic
11 Kutuzov
Allenatore
Pioli
MILAN
1 Dida
2 Cafu
13 Nesta
3 Maldini
27 Serginho
8 Gattuso
21 Pirlo
10 Seedorf
22 Kakà
11 Gilardino
9 Inzaghi
A disposizione(cserék)
16 Kalac
25 Bonera
32 Brocchi
18 Jankulovski
20 Gourcuff
15 Borriello
7 Oliveira
Allenatore
Ancelotti
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
79' <0 - 1>0 - 1> D. Dessena
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
😊) gratula😊))
Heló szia remélem hogy vagy
RUBIN KAZAN (3-4-3): Revishvili; Salukvadze, Gabriel, Scotti; Gatskan, Vasilyev, Bazaev, Benachour; Ashvetia, Dominguez, Bairamov. All. Berdyev
PARMA (4-3-1-2): Bucci; Bocchetti, Cardone, Ferronetti, Contini; Ciaramitaro, Cigarini, Dessena; Pisanu; Kutuzov, Dedic. All. Pioli
ARBITRO: Briakos (GRE)
ÉLÕ 20:15 Labdarúgás. Parma-Milan, olasz bajnokság, 2. forduló (élõ)
Serie A Week 1 - 10/9/06: Torino-Parma
Stadio Grande Torino
1-1 Stellone 89.
0-1 Budan 55.
Torino: Abbiati; Comotto, Di Loreto, Franceschini, Pancaro; Rosina (Oguro 80), Barone, De Ascentis, Fiore (Lazetic 61); Abbruscato, Konan (Stellone 69)
Parma: De Lucia; Coly, Paci (Cardone 76), Contini, Castellini; Dessena, Grella; Pisanu, Morfeo, Gasbarroni (Kutuzov 62); Budan (Muslimovic 71)
Ref: Stefanini
láccik együtt élek a csapattal 😊
végülis az végeredmény nem rossz
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!