FC Parma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
akkor ezt megbeszéltük :D zseniális játékos volt, és sajnálom h nem látni mostanában

Avanti Crociati!

ForzaInter
igen, énis örülnék, sajnos nálunk max 5 számú csatár:(

Yo, Bitch!

örülnék ha Recoba ide kerûlne, végre valahol játszana rendszeresen, és még követni is tudnám a további pályafutásást :)

ForzaInter
ugy néz ki Adriano-val nem sikerült megállapodnotok, és most Recobáért tettek ajánlatot szintén kölcösnbe szeretnétek, és álnátok fizujóból 650 ezer eurót.

Yo, Bitch!

értem-értem, nincs is semmiféle gond csak én így vettem le az olyan dolgokat, hogy Adriano elment a süllyesztõbe stb.

de persze, lehet, hogy az Inter útálatot is ide vettem, ami persze nem baj, mert minél többet útálják annál kevesebb divatlesz és a kevés ember több bajnoki és kupa címnek fog örûlni a jövõben is mint a többi szurker összességében :P

nah, szervusz, nem is offolok tovább :XD

Fyrex
valamit valóban nemértessz vagy félreértessz Szabikám

itt sosem volt kiutálva Adriano, Gilával van bajom a nagyképûsége miatt.

lehet arra gondolsz mikor arról beszéltünk h kineveltük Adrianot és Crespot, aztán az utóbbi pár évben meg mentek a levesbe, és alig teljesítettek valamit, itt az interrel volt bajom

ha egy játékos elmegy egy rivális klubba, nyilván nem lesz számomra szimpatikus, lásd Grella, aki nagyobb klubba megy sok szerencsét neki.. viszont ha úgy viselkedünk ellenünk egy mérkõzésen, ahogy nem érdemeljük meg, akkor jogosan van kifütyülve. de Adrianonál nem volt szó ilyesmirõl.

és ha õ visszatér és odateszi magát, valóban nem lesz vele gond, ha nem veszi félvállról ezt a kölcsönt.

úgy ennyi voltam hirtelen :)

Avanti Crociati!

jah már én is várom a vasárnapot :P

nemértek dolgokat, nem is rosszindulatból kérdzek rá, hogy:

érdekes, dolog hogy orrba-szájba szidjátok Adriano-t és amikor ott az esélye, hogy kölcsönadjuk nektek vagy valami ilyesmi, akkor tárt karokkal várjátok és ha netán jól fog játszani akkor meg õ lesz az "istencsászár"

ez így kicsit elgondolkodtató -.-
talán gondolkodni kéne a hirtelen tett kijelntések elõtt...

és ez nem csak rád vonatkozik természetesen, lehet félre is értem a dolgokat, csak pont most ebben a topikban van szó róla, mert nem csak te nyilvánítottad ki nemtetszésedet, és sztem azok is örülnének egy olyan játékosnak mint õ

Fyrex
Serie A - 1. forduló - August 26

15:00 Parma ? - ? Catania

jaj kezdõdjön már :))

Avanti Crociati!

Fyrex
nem csalódok benne, ha tényleg visszatér és belead mindent

meglátjuk

Avanti Crociati!

gabber_saviola
jaja nem kamázik, tényleg itt van:

Parma: Si concretizza sogno Adriano?
Sembra davvero ad un passo il ritorno del brasiliano Adriano al Parma.
Il presidente degli emiliani Tommaso Ghirardi ha già parlato con Massimo Moratti, presidente dell’Inter per avere in prestito il giocatore.
"Chiuso" da Suazo, secondo alcune indiscrezioni sembra che la trattativa possa andare in porto.
A Milano sta per giungere intanto Gilmar Rinaldi, agente di Adriano che avrebbe già dato l`assenso. Adriano ha già militato nel Parma nelle stagioni 2002-03 e 2003-04, per un totale di 37 presenze in campionato con 23 reti.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Fyrex
:OOOOOO jöhet. ^^

még Recobáról is szó van a lehetséges érkezõk között

Avanti Crociati!

ForzaInter
Adriona kölcsönbe megy lehet hozzátok, állítólag állnátok 25% át a fizetésének.

Yo, Bitch!

5w0rdf15h
:O nagy Grat most olvastam :)

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

fsgh
:o grat!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fyrex
Trofeo Naranja kupa

VALENCIA-PARMA 0-2
Marcatori: 7’ Budan, 40’ st Morfeo

Avanti Crociati!

soma22
biztató az érkezhetnek lista

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Fyrex
eddig összefoglalva az átigazolási szezon

érkezett:
Petr (p, Banik Ostrava), Pavarini (p, Siena), , D. Zenoni (c, Udinese), Falcone (d, Sampdoria), M. Rossi (d, Modena, f.p.), Savi (c, Monza f.p.), Morrone (c, Livorno), Reginaldo (a, Fiorentina)

távozott:
De Lucia (p, Livorno), Perna (d, Modena), Grella (c, Torino), Muslimovic (a, Udinese, f.p.), G. Rossi (a, Manchester Utd, f.p.), Kutuzov (a, Pisa), Bolano (c, Modena), Ferronetti (d, Udinese)

érkezhetnek:
Caserta (c, Catania), Ariatti (c, Atalanta), Delvecchio (c, Sampdoria), Amoruso (a, Reggina), Obinna (a, Chievo), S. Inzaghi (a, Lazio), Soncin (a, Ascoli)

Avanti Crociati!

Fyrex
nos sajnos idén csak 9,246 bérletesünk lesz, a tavalyi 12 ezerhez képest :(

Avanti Crociati!

Fyrex
gialloblu párma torta jobbvolna :P

Avanti Crociati!

gabber_saviola
nemgyerebe a hellokitti?
szerintem tök aranyos pedig

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Fyrex
:SDfasdasd köszönöm Gábor

Avanti Crociati!

gabber_saviola
boldog születésnapot Fájreksz

Fyrex
köszönöm :)

Avanti Crociati!

miki36
BSZ!

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Fyrex
nos úgy néz ki Morfeo nem megy sehova, megmutatja a csapatnak h igazán tud küzdeni és játszani

Avanti Crociati!

Fyrex
Zaragoza 0-2 Parma

Avanti Crociati!

Fyrex
Recreativo Huelva - FC Parma 1-1 (büntetõkkel megnyertük)

Új veterán kapusunk Pavarini nagyon jól mutatkozott be, és Di Carlo a csapatot is nagyon dícsérte.

Ellenben fegyelmi okok miatt kizárták a keretbõl Morfeot, egyenlõre a két spanyol meccsre. Fel is ajánlottunk egy Morfeo-Brienza cserét a Palermonak.

Avanti Crociati!

Fyrex
Leigazoltuk Radek Petr-t a Banik Ostrava 20 éves cseh kapusát!

Avanti Crociati!

Fyrex
Megtörtént a Zenoni-Ferronetti csere.

Érkezett még Pavarini a Sienától. A 33 éves kapus egy éves szerzõdést kapott.

Avanti Crociati!

miki36
alá is fog
szvsz jól jártok vele

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Fyrex
Zenoni napokon belül aláírhat hozzánk

Avanti Crociati!

Fyrex
UFFICIALE: Giuseppe Rossi al Villareal

Il Villareal ha ufficializzato sul suo sito ufficiale l'acquisto di Giuseppe Rossi dal Manchester United, con un contratto di sei anni: non sono ancora note le cifre dell'operazione. Un brutto colpo per le italiane che seguivano il giovane attaccante dell'Under 21, da Napoli a Fiorentina passando per Juventus e Parma, che sarà presentato domani alle 13 allo stadio Madrigal.

nah Rossikám, ennyi vagy... :(

Avanti Crociati!

Fyrex
Cigarini sehova nem megy, ahogy egyik fiatalunk sem, tehát hiába.

Avanti Crociati!

miki36
könnyen lehet, hogy Zenoni és Barreto közül valaki hozzátok megy
mi viszont belevonnánk az üzletbe Cigarinit is

Fyrex
FC PARMA MAGYARORSZÁG

nah nemrég beindult ez az oldal, a hivatalos magyar Parma szurkolói klub vezetõjének hála!

Avanti Crociati!

Fyrex
egye kutya :)

Avanti Crociati!

1-0 lett, a nyolcvanvalahányadik percben lõtte McGeady a gyõztes gólt...

Süllyesztõ? Azért mert az apja öngyilkos lett és mert elhagyta a felesége, arról szerintem nem az Inter tehet. Talán most már kezd kilábalni és nem is piázik, mert beismerte hogy alkoholba folytatta bánatát.

Egyébként meg szerintem te is emlékszel hogy játszott az Interben ezek az események elõtt.

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Fyrex
Celtic Glasgow-Parma di domenica 29 luglio 2007, alle 15

Avanti Crociati!

miki36
fu dejól járnátok vele:PP
szvsz jövõre ti is ott lesztek az uefás helyeken

Fyrex
akkora játékost csinálhatunk belõle mint Adriano, csak utána õ is menne az inter süllyesztõjébe kár lenne, de nagy fogás lenne ha 1, akár 2 évet eltöltene nálunk

Avanti Crociati!

Fyrex
Adu: Elõbb Parma aztán Inter?

Olasz sajtó értesülések szerint Freddy Adu, az Egyesült Államok válogatottjának kimagasló tehetsége rövidesen a Serie A-ba szerzõdik.

A nemrégiben az U20-as VB-n is szereplõ középpályást az Inter szeretné megszerezni, ám elõbb kölcsönadnák õt az AC Parmának, hogy ott vegye fel az olasz bajnokság ritmusát, no meg, hogy némi rutint szerezzen.

A milánóiak nem elõször próbálják Adut megszerezni, a játékos édesanyja szerint 2001-ben, az akkor még csak 12 esztendõs fiúért 750 ezer fontnak megfelelõ összeget kínáltak fel a családnak, ha hozzájuk igazolna. A szülõk azonban akkor úgy döntöttek, jobban járnak, ha inkább maradnak az USA-ban és ott nõ fel csemetéjük. Túl sokat nem kockáztattak, mert már akkor látszott, hogy fiuk óriási tehetség, és õ lett az Egyesült Államok legfiatalabb profi sportolója, aki a felnõttek között lehetõséget kapott egy komolynak tekintett csapatsportágban, Freddy Adu alig múlt 14, amikor már hivatalos mérkõzésen léphetett pályára.

Avanti Crociati!

Interen keresztül lehet jön a Parmaba Freddy Adu, mint anno Adriano.

Freddy Adu

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Fyrex
szerdán ünnepelte 2. szülinapját a topik <#worship><#worship><#worship><#worship>

Avanti Crociati!

Fyrex
07-08as mezszámok

5 BUCCI Luca (P)

18 GASBARRONI Andrea (A)

69 VIRGILI Fabio (P)

19 FALCONE Giulio (D)

89 CORRADINI Eros (P)

20 BUDAN Igor (A)

3 CARDONE Giuseppe (D)

21 CIGARINI Luca (C)

4 MORRONE Stefano (C)

22 MORETTI Federico (C)

6 BOLANO Jorge Eladio (C)

23 DESSENA Daniele (C)

7 CASTELLINI Paolo (D)

24 COUTO Fernando (D)

9 PAPONI Daniele (A)

28 PACI Massimo (D)

10 MORFEO Domenico (A)

32 FERRONETTI Damiano (D)

11 PISANU Andrea (A)

33 COLY Ferdinand (D)

13 ROSSI Marco (D)

55 PARRAVICINI Francesco (C)

14 CONTINI Matteo (D)

80 BOCCHETTI Antonio (D)

15 MARTINEZ Leandro (A)

83 REGINALDO Ferreira Da Silva (A)

16 TOMBESI Alessio (D)

Avanti Crociati!

Fyrex
simaliba :P

Avanti Crociati!

báttyó02
:SS

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ó csak Inzaghi menne már el ide...

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

9csöves9
Olasz kupa

aug 29. Parma-Juventus

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...