FC Parma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Avanti Crociati!
Armando Pernára gondolok
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Igen jól tudod Hegeaca tényleg el fogják januárban árverezni klubunkat.Állítólag több érdeklõdõ is van, és a kikiáltási ár 25 millió euró volt de ez állítólag lejjebb kellett vinni.
Azért írtó rosz érzés ahoz képest hogy 95-ben és 99 ben uefa-kupát nyertünk, és 97-ben pedig másodikok lettünk a bajnokságba, és micsoda csapatok voltak ezeke akkor istenem... Micsoda játékosokat adtunk a világ futballjának és most itt állunk a kiesés, és szinte a megsemmisulés szélén 😞 De remélem azért sikerül talpraállnunk és megint lesz egy tõkeerõs, és bárkit megverni képes Parmánk. Még szerencse hogy az utánpótlás bázisunk Olaszországban a legerõsebbek között van.
Na ha majd hallok újabb fejleményeket majd írok addig is sziasztok.
Heló szia remélem hogy vagy
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Il Parma continua a vedere nel suo mirino il peloritano Di Napoli. In uscita potrebbe partire Contini, in arrivo ci sarebbero Mantovani o Galante. Grella sarebbe vicino al Palermo, da dove arriverebbe l'ex Treviso Parravicini, mentre per il difensore centrale la società sta trattando uno scambio con Andrea Mantovani, centrale 22enne del Chievo, magari allargato a una delle punte adesso a disposizione di Del Neri, tipo Cossato o Bruno. Ma Zamagna lavora anche ad altre ipotesi: in difesa avrebbe contattato un elemento di esperienza come Galante, mentre per l'attacco pare abbia chiesto al Messina Arturo Di Napoli, puntero esperto che sa fare bene l'attaccante d'appoggio e che è molto abile nei calci piazzati.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Il Palermo pesca ancora a Parma: contattato Grella
Movimenti a centrocampo per la squadra di Guidolin.
Per far fronte a qualche infortunio di troppo nella zona nevralgica del campo, il team di Zamparini ricorre ancora ad uno dei suoi serbatoi preferiti. Dopo aver concluso con il Parma gli affari Simplicio e Bresciano, peraltro ottimamente ambientatisi in Sicilia, ora il Palermo ha richiesto ai ducali l'australiano Grella. La trattativa sembra ben avviata e potrebbe essere inserito come contropartita il centrocampista Parravicini, acquistato in estate dal Treviso ma fin qui poco utilizzato.
Avanti Crociati!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
amúgy így tényleg jobb...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
29' D. Ferronetti
40' L. Colucci
48' M. Contini
76' M. Ciaramitaro
86' L. Cigarini
90' F. Couto
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
nem annyira rossz ez idegenben...
45' <1 - 0>1 - 0> L. Cigarini (pen.)
53' <2 - 0>2 - 0> Z. Dedic
66' ❤️ - 0>3 - 0> Z. Dedic
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
jéé meccs van😊 senki se vette észre?😊
gratula
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
33' V. Grella (sárga)
38' V. Grella (sárga->piros)
61' M. Edusei (sárga)
65' A. Gasbarroni(sárga)
67' <1 - 0>1 - 0> G. Spinesi (pen.)
Avanti Crociati!
Budan 24, 73 Pranjiæ 21
mennyire jó eredmény?!?!?! GRAT a csapatnak fantasztikus
Avanti Crociati!