Peat JR Feat Fernando

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha magyar zene akkor Budai
Taylor
Azért nem minden magyar zene szar. Ezeket amiket felsoroltál tényleg azok, de vannak azért ilyenek, mint Tommyboy vagy Karányi(az õ hangzása nagyon bejön mostanában), Andrewboy, Shane 54(na nem fiesta és társai remixeivel, van neki nagyon sok jó remixe és saját száma).

berlinboy6329
hát én se szeretem õket.Sõt!! minden magyar számot utálok.1:náksi,1 kaptafa az összes szám és nem trance.2:spy the ghost,õ pancser,az a rossz férfi meg nõi hang nem tetszik,meg a dalszövegek is fujj.3:sok büdös popper.LOÁÁÁÁLLLLLL!!!4:azt hiszik ezek h jó zenét csinálnak,pedig szart.Hasonlítsatok össze 1 magyar számot 1 impaxx-feel-lel v. 1 tunnel trancew force vol.33 1ik számából v vmi kemény külföldi trance-el.fingok 1et értékesebb mint a magyar zene, mert az üres nincs az a teljesség, a legtöbb a nyálról szól, nem mai technikával dolgoznak(szinti+hangszerek hangjai).ennyi.külföldi TRANCE FOREVER

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

akyyy
mrá divatból ócsároltok?:C

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

néha? 😊 én állandóan ezen töröm a fejem, hogy miért erre van igény...?

néha elgondolkodom, hogy hogy lehet ekkora szarral ennyi népszerûséget és pénzt szerezni
geciszar

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Brigicsaj
bassszus, most veszem észre hogy már írni sem tok....<#idiota>
a végén "szerezni"-t akartam írni.......😄D

xD

PResident Evil
fos

Brigicsaj
még nem tudtam megszeretzni....😞

xD

boy90
mit szóltok a végtelen nyár maxihoz?

Gran turismo 4ever

lamase
tinislágerke <#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

franco
azott nemtevagy piros pólóban? 😮OOo

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
D?:S_😄D:S_AS😄S_AD:S_AD:S_DS:_A:S_A:S_

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Narcotic Syntax
ok de néha énis beszolok😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Narcotic Syntax
hallottad már öt ? elég jol keni😊

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

közös lesz ^.^

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

váháááááá dájánádrúúúz ! 😄😄:A:SD:ASd

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Narcotic Syntax
bobbi spamtopikja lesz ez?😄D

PResident Evil
jajj nektek ha ezt meglátja Bobbi 😄DDDDDDDDd

hát amennyit hallottam, az alap a jó, de mindig iylen nyávogósvinyákolós zenét mixelnek.. hát rossz hallani ezt a szenvedést ..

... got nothin to share with you...

akyyy
jók a zenéjük sztem!!! de inkább tavaly voltak divatosak, most már nem anynira menõk : \

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

IlluminatoR
Ehh, ki gondolta volna? Ilyen szar névvel..

PResident Evil
loál

Nem jártam még olyan pénzintézetben ahol ilyen szemét szólt volna<#mf2>
Áz. Nemis kicsi. Tipikus Bankos zene.

IlluminatoR
Tüc-tüc-e?

boy90

Gran turismo 4ever

boy90

Gran turismo 4ever

szemetet nem hallgatok

... got nothin to share with you...

Brigicsaj
jesszus !!!!!!!!!! nem hallottál róluk????????? uhhhhh.......😄DDDDDDDDDD<#idiota><#nevetes1>

xD

boy90
a náksi vs brunner jobb zenéket csinál mint a peat jr és fernando,de egyiküknek ez zenéje se rossz

Gran turismo 4ever

sapkafej
szemetek

György

cSuwwi
rosszabb :]

shit happens

cSuwwi
az biztos :Ð

shit happens

<#ejnye1> illene

DJ Skyline
nem rossz,hogy az oldalukról letölthetõ egy csomó számuk

PResident Evil
ez lesz a zenei Büntetés topik 😄DDDDDdd

boy90
ezt én nem tudtam

Gran turismo 4ever

boy90
én szivesen meghallgatom<#vigyor3>

Gran turismo 4ever

"Talán kevesen tudják hogy DJ Szatmári dalainak Fernando a zeneszerzõje!" <#wow1>

"szevasztok én egy bankos gyerek vok!!!!Voltam a dj versenyen is a legelsõn és jo volt csak azt szeretném megkérdezni hogy csibnáltam egy saját kislemezt ami sokaknak tettszett nem hallgatnátok meg?????írjatok köszi" <#vigyor3>

boy90
jaja ez az oldal se rossz

Gran turismo 4ever

JAST
megin 1 sirály topic...

Darukezelõ
és ezt se felejtsd ki!

PResident Evil
vuuuuuuhúúúú topik :C

na belahallgattam... hát igen az ilyen zenékre mondta egy zeneszerzõ barátom, hogy fél óra alatt bármikor összedob valami hasonlót...

énse <#rinya> de nem érzem azt hogy lemaradtam volna valamirõl 😊

cSuwwi
whááá, már csak ronesz hiányzik :]

shit happens