mivel játszol mostanában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
De csak psp-n keresztül sajn wifi-n,azmeg nékem nincseeen😞
most találtam egy képet (a amcsihoz volt berakva),nem is akárkik táncikálnak a zene alatt😄
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Ill,nekem az😄
Taiko Drum Master az amcsi verzio neve
De van benne rengeteg zene,játékzene,jpop,klasszikusok is (azok baromijok).
PS2re is van,de japoba elég sok része van,amcsiba egyet láttam csak,drum master cimel (és két dobbal árultákis minap ebay-en,de elvitték elölem😞(( )
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Burnout Revenge(Xbox)
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
PSN ID.: Beegabor
Kameo (360)
Motorstorm (PS3)
Resistance (PS3)
Super Monkey Ball: Banana Blitz (Wii)
Puzzle Quest (PSP)
De elég casual mod-ban tolom õket 😊
A legjobban most az Oblivion tetszett, és a Kameo(ettõl a játéktól azért olvadoztam rendesen).
Oblivion
Ezeket 360-on.
PS2-n még mindig van egy halom kijátszatlan cuccom, amihez jó lenne hozzáfogni/folytatni. (Forbidden Siren, Wild Arms 3, stb...)
gamertag: kenobita
Nem tudom, nalam TOP10 vlt a hangulat...hiper-superlavitusz... a melankolikus sorsszerüseg... Eh, egyik legjobb game amit jatszottam; NAON-NAON tetszett...
most következik a haunting ground <#ijedt>#ijedt>
Akkor nekiálltam az ICO-nak,eddíg tetszik a hangulata
JA és Kingdom Hearts 1 még mindíg
Final Fantasy tales: Chocobo fables NDS
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Nem azt mondom,hogy rosszab a maga nemében királyságos.
de mint tudjuk nem a grafika szamit!
hat azert kalsszikus mert nem igazan lehetet hasonlo stilusu jattekal talalkozni konzolon talan a sheumen(?) sorozat volt hasonlo.
grafikara vissza terve az arc mimikak szerintem k.rva jol megcsinaltak meg alapbol az erzelmi megnyilvanulasok is egesz jok.
Ugyanazokat a .pak fileokat használja.
mar most klasszikus!!
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Miért, sokat/lassan tölt, ha DVDn van?