Firefly - Serenity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg mint a németeknek, olaszoknak, ghánaiaknak. gondolom arra megy ki a hasonlat, hogy neked viszont van ízlésed.
most már csak az a kérdés, hogy miért lehet annyi igáényes sorozat is nagy siker amerikában?
segítek. az andromédát kevesebben nézték, mint a firefly-t. de nem is országos tévén ment.
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
az ilyenek miatt is rohadtul bejött a sorozat.
meg a sok apróság, ami miatt nem lesz átlagos, mint ahogy Grebber gondolja...
MadWolf#11626
Elõbbi meg nyelvtanulásnak is nagyon jó, mert én nem találtam hozzá semmilyen feliratot se.😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A másik meg szar az eleje nagyon szerintem durr bele azt aztse tudod mi kivel hol miért!
Next PC upgrade: 2022
++
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
nekem teccik ez kicsit western, kicsit sci-fi világ.
remélem az elsõ rész elején lévõ háborúra lesz utalás.
Next PC upgrade: 2022
majd vasárnap lesz szinkronos rip.
"-csak rá kell ijesztened.
-a fájdalom ijesztõ"
háhá
eddig tetszik
MadWolf#11626
nekem igy megfelel a magyar szinkronos duplareklámblokkos viasatos verzió is...
++
++
linuxman: linuxman.freeblog.hu
A Wikipedia oldalán sok érdekességet lehet olvasni, köztük olyat is, hogy tavaly bezsebelt néhány sci-fi díjat a SyFy-on, ahol azok indulnak, amit az amerikai TV-ben abban az évben leadtak, és mivel volt 3 leadott epizód (a maradék), ezért nyert Nathan Fillion, Adam Baldwin, Christina Hendricks, a Trash epizód (naná! 😊, és persze az egész sorozat. 3 éves távolságból is betonba nyomta a BSG-t (amivel nekem semmi bajom nincsen, de a Firefly erejét mindenképpen jelzik a díjak).
A hiányzó erõs központi szállra, én azt mondom, hogy egyáltalán nem hiányzik, meg volt benne az a kis misztérium, hogy kicsoda is River meg Book, de teljesen felesleges lett volna belerakni olyasmi hosszúságú és bonyolúltságú történetet, mint a mostani szerializált dolgoknál van, amik képesek belebukni a saját történetükbe. A Firefly ereje a részletekben és a sokszínûségében van, kár, hogy néhány öltönyös ember, akik istennek képzelik maguknak, nem adták meg a lehetõséget, hogy igazán kibontakozhasson az egész.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy melyik "bukott" tv sorozatból lett mozifilm, könyv adaptáció, képregény, papír- és számítógépes szerepjáték is. 😊
A F*X pedig bekaphatja!
keep flyin'
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
az a bajom hogy elõbb láttam a filmet... meg nem is tudtam hogy csináltak belõle sorozatot. A film sztem is nagyon jó sci-fi.
és megijedtem, hogy nem láttad az összeset.
Fatanur