Firefly - Serenity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az a baj, hogy az amerikaiaknak más az izlésük mint a sok buta magyarnak."

meg mint a németeknek, olaszoknak, ghánaiaknak. gondolom arra megy ki a hasonlat, hogy neked viszont van ízlésed.

most már csak az a kérdés, hogy miért lehet annyi igáényes sorozat is nagy siker amerikában?
"gy Andromedanak nevezett kisse Star Trekkes (nem veletlenul) sorozat, amibol tobb evad is keszult es messze - elnezest - "gagyibb". Na mindegy, csak fustologtem egyet. "

segítek. az andromédát kevesebben nézték, mint a firefly-t. de nem is országos tévén ment.
:-(

shaba23
Az a baj, hogy az amerikaiaknak más az izlésük mint a sok buta magyarnak. Ha több fingós poén lett volna benne, akkor tuti nem kap cancelt<#wilting>
Trisztin
"akkoriban még az is elég volt" - tetszik a megfogalmazás ... és egyet is kell,hogy értsek...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Nethyrrea
az androméda régebben is készült ha megnézed 😄 akkoriban még az is elég volt

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nem flamelni szeretnek, de van, amit nem ertek. Adott ez a sorozat, ami tenyleg hangulatos, humoros, "valosagos" es leallitjak - tudom kevesen neztek. Most meg a kezembe akadt egy Andromedanak nevezett kisse Star Trekkes (nem veletlenul) sorozat, amibol tobb evad is keszult es messze - elnezest - "gagyibb". Na mindegy, csak fustologtem egyet.

Nethyrrea
ha valakit érdekel, a serenity dvd megvehetõ most netpiacéknál egy ezresért. énis meglepõdtem, és megvettem ^^

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

PiszkosFred
Nezd meg a mozifilmet is, ha eddig kihagytad volna.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

grebber
Nem volt rossz! Néztem volna belöle még pár részt.14 rész nagyon rövid.

Next PC upgrade: 2022

RaveAir
És utólag valami vélemény?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

grebber
Végignéztem!

McHaals
jayne és a sapkája 😊 akárhányszor megláttam, mindig felnyerítettem 😊

az ilyenek miatt is rohadtul bejött a sorozat.
meg a sok apróság, ami miatt nem lesz átlagos, mint ahogy Grebber gondolja...

MadWolf#11626

McHaals
vagy day break, abban van baldwin is 😊

MadWolf#11626

Nethyrrea
vagy jericho, stb

Nethyrrea
blade sorozat is pl

mindketto ismeretlen. koszi, szetnezek a teveadok kozott melyik adja :-)

tnm
Two Guys and a Girl, How I Met Your Mother, ha utóbbit nem nézed amúgy is.
Elõbbi meg nyelvtanulásnak is nagyon jó, mert én nem találtam hozzá semmilyen feliratot se.😊

off: mondasz nekem ilyet? nagyjabol letudtam minden kedvenc sorozatomat es kellene valami neznivalo oszig :-)))

Nethyrrea
mozifilmek több mint fele így indul. és nem egy olyan sorozat kedvencem van ahol az eleje még gyenguszkán indul, de pár rész és nem bírtam abbahagyni a végéig. de ha nem tetszik, nem tetszik.

shaba23
nekem nem szinkron kel, hanem folytatás!
PiszkosFred
Ezert ajanlattak, hogy nezz meg meg par reszt, es vilagos lesz minden. Valahol csak el kellett kezdeni a tortenetet, az "egyszer volt, hol nem volt" kezdes helyett...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

grebber
Nekem nem jön be annyira átlagosnak vélem semmi kiemelkedõ nincs benne.
A másik meg szar az eleje nagyon szerintem durr bele azt aztse tudod mi kivel hol miért!

nekem bejön, de az eddigi 2 rész csak a pilot rész volt félbevágva, kétrészbe leadva

++

RaveAir
Még 2-3 részt nézzél meg belõle, és akkor talán majd téged is magával ragad. De az elsõ részek megnézése szükséges a többi megértéséhez.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Serpa
ízlések és pofonok.
nekem teccik ez kicsit western, kicsit sci-fi világ.

remélem az elsõ rész elején lévõ háborúra lesz utalás.

grebber
Elkezdtem nézni a sorozatot és hát ép ésszel fel nem foghatom mi körülötte ez a nagy hájp nemtaláltam benne semmi különöset amit magasztalni kellene.

"valaki nem vette fel véletlen az elsõ részt? kíváncsi lennék a szinkronra"

majd vasárnap lesz szinkronos rip.
McHaals
most nézem az elsõ részt, eddig még csak jókat hallottam a sorozatról.

"-csak rá kell ijesztened.
-a fájdalom ijesztõ"

háhá
eddig tetszik

MadWolf#11626

McHaals
valaki nem vette fel véletlen az elsõ részt? kíváncsi lennék a szinkronra

MadWolf#11626

hát izé....
nekem igy megfelel a magyar szinkronos duplareklámblokkos viasatos verzió is...

++

tnm
nagyon helyes 😊
remélem az eredeti nyelv mellett teszed le a voksod hosszútávon

én ide találtam...😊

++

nem sokan, vagy azok is inkább újat nyitnak majd😊

Új infót nem tudok róla a bejelentése után, de úgy tûnik lesz.

linuxman: linuxman.freeblog.hu

tnm
kiváncsi vagyok hányan találnak meg majd minket most elsõ rész után...
attól tartok nem sokan.😞

Teppik Amon
<#eljen>

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Nethyrrea
miért?

eh, nem kellett volna megnéznem<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

tnm
errõl az MMORPG-rõl lehet valami újat tudni? tuti lesz?

Majd elfelejtettem, ha valaki mégjobban kíváncsi a háttérre, és, hogy igazán mit érezhettek odaát az emberek, azoknak érdemes letölteni a Done the Impossible fan dokumentumfilmet. A film részét ingyenesen közétették torrenten (ami nem kevesebb, mint 80 perc). A narrátor pedig nem más, mint Adam Baldwin! 😊

A pilot volt az utolsó rész amit leadott a F*X, a 10-11-ek voltak a sorban, tehát 10 résszel késõbb derült ki sokminden. A le sem adott 15. rész, a The Message forgatása közben közölték a cancel-t, így a végén lévõ temetés a sorozatnak is szólt kicsit (és még Joss is szerepelt rajta).

A Wikipedia oldalán sok érdekességet lehet olvasni, köztük olyat is, hogy tavaly bezsebelt néhány sci-fi díjat a SyFy-on, ahol azok indulnak, amit az amerikai TV-ben abban az évben leadtak, és mivel volt 3 leadott epizód (a maradék), ezért nyert Nathan Fillion, Adam Baldwin, Christina Hendricks, a Trash epizód (naná! 😊, és persze az egész sorozat. 3 éves távolságból is betonba nyomta a BSG-t (amivel nekem semmi bajom nincsen, de a Firefly erejét mindenképpen jelzik a díjak).

A hiányzó erõs központi szállra, én azt mondom, hogy egyáltalán nem hiányzik, meg volt benne az a kis misztérium, hogy kicsoda is River meg Book, de teljesen felesleges lett volna belerakni olyasmi hosszúságú és bonyolúltságú történetet, mint a mostani szerializált dolgoknál van, amik képesek belebukni a saját történetükbe. A Firefly ereje a részletekben és a sokszínûségében van, kár, hogy néhány öltönyös ember, akik istennek képzelik maguknak, nem adták meg a lehetõséget, hogy igazán kibontakozhasson az egész.

Azért arra kíváncsi lennék, hogy melyik "bukott" tv sorozatból lett mozifilm, könyv adaptáció, képregény, papír- és számítógépes szerepjáték is. 😊

A F*X pedig bekaphatja!

keep flyin'

Ha igy volt, az gaz.

Ivan Pjodr
Ahogy én tudom, mindössze annyi, hogy az elsõként leadott Train Job címû részben több volt az akció, mint a pilotban, és a fejesek emiatt elõrehozták azt. Utána pedig már nem volt megállás, a pilot valamikor a szezon közepetáján került csak adásba.

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Ezt nem tudtam... de gondolom van ok-okozati osszefugges!

Ivan Pjodr
Teljesen mindegy, mit csinálnak a készítõk, mert a Fox nem a készítõk által elképzelt sorrendben adta le a részeket, így egy esetleges mélyebb történeti szál csak még kuszább lett volna.

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

köszi Tnm a linket !!
az a bajom hogy elõbb láttam a filmet... meg nem is tudtam hogy csináltak belõle sorozatot. A film sztem is nagyon jó sci-fi.

Jah, koszi! ;-) Mindent megneztem... sajnos tul gyorsan lehetett :-) Legalabb egy evadot kihuztak volna.

tnm
csak arra írtam, hogy:"Az is biztos, hogy legalabb a 11. reszt tobbszor is meg fogom nezni :-) "

és megijedtem, hogy nem láttad az összeset.

Fatanur