Mit adtál el utoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Ezt ne most adtam el, de szerintem meg kell osztanom veletek.
Westelnél, Nokia 5510-et vettünk valami 15-ért. Használtam nem tudom hány hetet, azt havernak eladtam 30-ért. <#hehe>#hehe>
Aztán a vadi új Sony Ericsson T310-et asszem 35-ért, mikor 30-ért vettem. Egy hetet se használtam...<#nyes>#nyes> És vadi új volt.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
21000-ért...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
lapról a processor tartó keret, meg az alaplap chipset hûtõ borda...stb.
apró szir-szarok 😊
Bazinga!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
leágett acorp 300as táp - 200 Ft
256mb os ddr ram (266mhz-es, noname) - 4000 huf
celeron 1700mhz - 5000 HUF
bontóban
Bazinga!
Fákjúal!