Aggódnak a tudósok a nem-halálos fegyverek miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy 32 évesen tudnod kéne, hogy egy nõtõl nem illik csak úgy megkérdezni hogy hány éves
\"Pitét evõ lányok... nyalom a pitétek.\"
Akinek nincs gyomra az ne nézze... sajnos én megnéztem 😞
archkoven ebbõl már láthatod, hogy én olyan öreg vagyok, hogy nekem már remeg a kezem is😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Most télleg nem akarlak megsérteni, de két lehetõséget látok:
1. Egy jókedvû fiatal srác vagy, aki örömét leli benne, hogy szopatja a beképzelt, potrohos magukat bõlcsnek tartó, bár jobbára egyszerûen csak õreg fazonokat.
2. Te egy olyan beteg állat vagy, amilyen csak a hálivúdi forgatókönyvíróknak a rémálmaiban fordul elõ.
A társadalom érdekében reménykedem, hogy az elsõ verzió a jó válasz.😉
(A honlapodon 46-ot írtál, ami tehát nem igaz. Most 32-õt írtál, ami megint csak sántít, mert szerintem viszont annyira fiatal vagy hogy még nem látod a különbséget akközött, hogy valaki 22 vagy 32 éves, csak annyit hogy az utóbbi 10-el több. - "Stipistop én nyertem" -
A honlapodat elnézve egy klasszikus jutott eszembe (Ponyvaregény):
-Iiiilyet egyszerûen nem csinál az ember!!!!
-Ilyet tényleg nem!)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Most télleg nem akarlak megsérteni, de két lehetõséget látok:
1. Egy jókedvû fiatal srác vagy, aki örömét leli benne, hogy szopatja a beképzelt, potrohos magukat bõlcsnek tartó, bár jobbára egyszerûen csak õreg fazonokat.
2. Te egy olyan beteg állat vagy, amilyen csak a hálivúdi forgatókönyvíróknak a rémálmaiban fordul elõ.
A társadalom érdekében reménykedem, hogy az elsõ verzió a jó válasz.😉
(A honlapodon 46-ot írtál, ami tehát nem igaz. Most 32-õt írtál, ami megint csak sántít, mert szerintem viszont annyira fiatal vagy hogy még nem látod a különbséget akközött, hogy valaki 22 vagy 32 éves, csak annyit hogy az utóbbi 10-el több. - "Stipistop én nyertem" -
A honlapodat elnézve egy klasszikus jutott eszembe (Ponyvaregény):
-Iiiilyet egyszerûen nem csinál az ember!!!!
-Ilyet tényleg nem!)
Kíváncsi vagyok ki van ez mögött a kemény szöveg mögött!
Most már nagyon ég a pofám😊))
Na, jó elárulom: 32 éves vagyok.
A véleményem komoly, a honlap nem😊
Bár legutóbb nekem is volt itt egy vitám, és örültem, hogy hagytak kibontakozni, de most ebbe mégis beleszólnék.
Fejezd be! "Szépen megkérlek".... (Erre lehet?)
1907-ben még nem volt Népszövetség"
Jogos, tudtam hogy<#lama>#lama>vagyok😉
Hát nem megmondtam!😊)))
Ezt a mondatodat külön kiemelem mert nagyon nevetséges, bár felteszem nem viccnek szántad: "Téged meg valószínûleg azért érdekel ennyire, mert már kész gyalázkodásaid vannak minden életkorra kihegyezve, csak elõ kell venni a tarsolyból"
-Hát ennél szánalmasabb magyarázkodást még életemben nem hallottam!😊))
Ha szépen megkérsz leírom a koromat, de ha megnézed a honlapomat ott is fenn van😉
Utálom õket. Azt hiszik, hogy mivel õk jó messze laknak európától, meg ázsiától, meg mindentõl, így nem eshet bántódásuk. Jól belerángaták már európát is a hülyeségeikbe, amit persze mi szívunk meg (lásdf london) érdekes, hogy a londoni támadás nem vert fel olyan nagy port, mint szept 11. vajon miért? szegény londoniakat le se szarják, bezzek az amcsik olyan hangosan sírtak hogy az egész világ rájuk figyelt. az amcsik meg hatalmas barmok... pont szept 11 után volt a legnagyobb népszerûsége bush-nak, akinek köszönhetik az egészet. mikor lesz már újra szept 11 (csak akkor a fehér házra essen)...
ezek a barmok azt hiszik, hogyha õk nem nyúlkálnak bele a világba, akkor megáll az egész élet. mi a szarnak hiszik azt hogy az irakiak úgy akarnak élni mint õk, hogy át kell építeni az ottani kultúrát? (ezt csak az amcsi állampolgárok hiszik, mert a vezetõség sz*rja le az iraki népet, nekik az olaj kell)
le az amcsikkal...
"Csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön!" <#wilting>#wilting>
:-O http://www.ashes.hu O-:
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
1907-ben még nem volt Népszövetség.
Lehet, hogy nem minden igaz, amit leírtam, de azt tudom, hogy voltak olyan törvények, amik még nem léteztek a második világháborúban.
Abban biztos vagyok, hogy itt mondták ki elõször, hogy támadó háborút indítani emberiség elleni bûncselekmény. Ez még biztosan nem volt a háború elõtt. (Ja, persze a lengyelek robbantották ki 😊)
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
-jó, tévedtem. Nem vagy büszke a korodra. Viszont azt állítod, hogy nálam biztos idõsebb vagy. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Hogy ezt eldöntsük már csak el kell árulnod hány éves vagy.
Szóval kérdésem: HÁNY ÉVES VAGY KEDVES LOLA?
Remélem érthetõen fogalmaztam és nem érted félre megint a kérdést.
Már elõre röhögök, hogyan fogsz kitérni a válasz elõl😊)))
Az amerikai csapatok tehát valójában nem békefenntartók, hanem megszállók. A békefenntartók feladata a kûzdõ felek elválasztása lenne. Szal elég érdekes a nemzetközi koalíciót békefenntartónak nevezni, amikor õk az egyik háborús fél!!!!!
Ezek után a tüntetõ lakosság ellen egy ilyen szupermikrót bevetni elég necces dolog.
Az amcsikat csak azért nem lehet az állandó nemzetközi bíróság elé cibálni, mert õk nem ismerték el, miképp pl Kína, meg Izrael sem. (Jó kis társaság, mindkettõ arról híres, hogy nagyívben tesz bizonyos nemzetközi jogi szerzõdésekre, vagy ENSZ BT harározatokra.)
Azt tudom, ha egy 2.4GHz-es magnetront ügyesen megcsinál az ember akkor több 10méterrõl is lehet vele vizet forralni... eléállni nem volt kedvem.
Ha egyszer majd hozzájutok egy 95GHZ-es eszközhöz (talán vmikor) majd leírom a tapasztalataimat :Ð
Ecsetelheted hogy akkor háború volt, meg hogy hány halott. Ezzel megint nem csinálsz mást csak meg akarod magyarázni azt hogy õk miért voltak feljogosítva az atombomba használatára.
NEM volt joguk ezt csinálni. De ha megtették könyörögve kérem ne mossuk már õket tisztára.
Amúgy meg te azt állítod hogy a háborúban legitimizálható a terror? Ezt állítod? Ha igen akkor megint ki állapítja meg hogy mikor van éppen háború?
Mellesleg nem karosszékben ülök és mondom az ítéletet. Ezt honnan veszed? De igenis van jogom elítélni amit tettek, és ezt senki de pláne nem te fogod elvitatni.
És igen rossz vitapartner vagy, mert ahhoz hogy az igazadat mindenáron bebizonyítsad mindíg beírsz valami feltételezést. Nem lehetne ezt mellõzni? Ugyan mondjad már meg honnan tudod hogy minden nemzet bevetette volna az atombombát. És mégegyszer hangsúlyozom amit valószínûleg nem fogtál még fel KETTÕT DOBTAK LE. Szerinted valószínûleg ez így is volt jó.... Meg persze mindenki más még ennél többet dobott volna....
És miért is én vagyok az elfogult? Elég gyerekes dolog visszafordítani egy dolgot ami rád jellemzõ...
A demokráciának is különbözõ fokozatai vannak, a liberalizmus pedig egyenesen anarchiához vezet.
A látszatdemokráciákból (usa) nem kérek.
1907-Hágai egyezmény. Ráadásul ebben már akkor rendelkeznek a nemzetközi bíróságok felállításáról a Népszövetség égisze alatt, mondjuk ez akkoriban ugye elmaradt. A Népszövetség ugye még az ENSZ-nél is gyengébb volt. Mindenesetre van jogfolytonosság, a hágai egyezmény szerintem ma is és akkor is a nemzetközi jog egyik alapokmánya volt.
Más kérdés, hogy Németország valamikor a háború során esetleg kijelentett, hogy nem tartja magára nézve kötelezõnek az egyezményekben foglaltakat. (Lehet hogy kijelentette, lehet hogy nem, nem tudom).
Visznonz Amerika biztos nem jelentette ezt ki hivatolasan, így rájuk nézve viszont érvényes volt. Szal elég gáz amit tettek Hirosímában, Nagaszakiban, de azért az európai nagyvárosokat is szarrá bombázták rendesen, pedig az ipartelepek már akkoriban sem a városközpontokban voltak, a katonai egységekrõl nem is beszélve!
"A close-up of the small ADS gear. The directed-energy weapon uses a 95GHz electromagnetic beam that penetrates approximately 1/64 of an inch into the skin."
Azt hiszem ez elég egyértelmû, hogy a hullám nem hatol a bõr mélyebb rétegeibe, kizárólag a legfelsõ rétegbe.
Pontosan ezért megkérdõjelezhetõek a nürnbergi perek, mert ezek a nemzetközi törvények nem léteztek a háború elõtt.
Viszont a népirtásban résztvevõket a hatályos németországi törvények alapján is el kellett volna ítélni.
A törvények tiltották a gyilkosságot, és nem volt olyan kitétel, hogy másként lehet cselekedni, ha az illetõ nem árja, stb...
Jó, a mikrosütõben több van, de azért ez nem az!
Na itt most tévedsz.
Kénytelen vagyok újfent magamat idézni: a háborúnak is vannak szabályai, amik nemzetközi egyezményeken alapulnak.
Ezekben feketén fehéren leírják, hogy a polgári lakosság elleni erõszak tilos!!!! (Ez valamilyen formában a II. VH elött is le volt írva, különben ugye hogy ítélték volna el a sok nácit Nürnbergben.)
A japán elleni atomtámadás tehát egyértelmûen emberiség elleni bûntettnek, népírtásnak, genocidumnak stb kategorizálható, merthogy a terroristázással ellentétben ilyen nemzetközi jogi kategoriák viszont léteznek!
Az amerikaiakat nem azért nem ítélték el,mert nem követtek el nemzetközi jogi bûntettet, hanem azért mert õk gyõztek, és õk állították fel a bíróságot is.
Az amerikai gyakorlatra azóta is jelemzõ, hogy amennyiben katonáikat ilyen vád éri, akkor azokat hatalmi eszközzel kivonják a sértett fél hatáskörébõl (hazarendelik, hazaszállítják) és otthon jóval enyhébb váddal állítják bíróság elé.
Lásd pl olasz sífelvonó baleset, vagy a legutóbbi iraki börtönkínzások.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Itt pédául szépen látszik a sugárforrás egy kisebb modellnél.
Researchers cook up microwave weapon
Ne legyél buta amerikai!"
ja csak a közmûhálózat nem mûködik (mert szétbombázták, vagy akármi), a folyóból hozott vizet meg szûrni, tárolni és szállítanni kell.
Szóval 2W/cm2, már 3 másodperc alatt károsítja a rébuszbajmok szaruhártyáját...
link