Az élõvilág csodái

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
nem elég :p

de állítólag volt egyetlen egy ember, aki megértette a nõket
de sajnos a titkot már nem tudta senkinek se elmondani
belehalt a röhögésbe

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sz4bolcs
100 évnek azért már elégnek kell lennie arra, hogy minden nõt... megismerjen az ember. xDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Aquir
ja :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sz4bolcs
Omg, ez nagyon durva.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Aquir
xD

Aquir
xD

Az erdei manók igenis léteznek! :-)

http://szabadforum.com

Aquir
ez jó. lassan meg jó lenne az is ha minden módon alkalmazkodnának az állatok ahogy tudnak ebben az átalakuló világban...

Kmarha
nagyjából, de a jellegzeteségre kell figyelni. Pl hol látunk mit T alaku kéményt? Sehol. Ablak tetõig érõ ajtót? Sehol. Minden háznak két ablaka van, benne kereszttel? Nem, pedig úgy rajzoljuk le ha ilyen feladatot kapunk.

Minden ilyen rajzon ott a kerités, rácsos. Ez sem mindig jellemzõ rá pedig. Ha napot rajzol rá a lapra az ember, az mindig a jobb vagy a bal felsõ sarokban. Mindig.

Ház annyi van mint ahány ember. De ha ilyen feladatot kapsz, akkor bizony te és mindenki más ugyanazt fogja rajzolni. Kocka, háromszög és a fent említett többi dolog 😛 (de ez már erõteljesen nem a topic témája)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Loál János
Na ja, igaz lehet, de mondjuk tán azért is rajzol mindenki ilyet, mert egy ház nagyjából így néz ki. 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
A videó leírásában: ...this elephant, rescued from abusive treatment in Burma...
Úgyhogy vagy beleverték szegénybe, vagy a szenvedés miatt tört ki belõle a mûvészlélek. 😊

Kmarha
van is egy kísérlet, egy ilyen tesztre megfelelõ pillanatban és társasággal probáljátok ki (nálunk meg volt játszva). Feladat, hogy beszéld nélkül, párokban rajzoljanak le egy házat. És mindenhol a kocka és a háromszögû háztetõ lesz az alap. A kémény valószínüleg egy T alaku lesz, az esetek nagyrészében füsttel. Lesz napocska, pár felhõ, és egy rácsos kerítés a ház oldalán. Az ajtó teteje az ablakok közepéig fognak érni körübelül, pedig ugye ilyen a valóságban nincs. Érdemes kiprobálni, az esetek 90-99%-ban a megszokot sémát fogjátok visszaláttni. 😄

Persze aztán lesz olyan pár aki kibõvíti. Rajzol kocsit, kutyát.. kibõvíti 3d-sre a házat, rajzol cserepeket. De az alapkoncepció az az lesz, amit kiskorunkban, ovódában vagy bölcsiben megtanultunk. 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
én nem kétlem hogy elpacsmagolnak az elefántok a festékkel, ezt más állat is csinálja. Lehet hogy tényleg müvész lélek és azt rajzolja le, amit õ látt, de pl nézz meg egy gyereket. Rajzol egy nagydarabb krissz-krasszt, és azt mondja hogy az egy ház, muskátlival, lila színü fallal. És õ tényleg azt láttja benne. Ezt csinálja minden ember, mindenki kiskorában. Aztán a felnõt ember, ovónéni, anyuka v apuka megmondja, hogy nem kisfiam, a ház az igy néz ki: és rajzol egy kockát, rá egy háromszöget, ablakot és ajtót. És a gyerek megtanulja, hogy a ház lerajzolva akkor ilyen.

Tanultam ezt, utána lehet nézni, tényleg igy van.

Az elefánt is rajzolhat kék meg piros pacnikat, neki az elefánt, meg a kerítés ami körbe veszi. Az ember meg elkezdi irányítani az ormányát, és megmutatja, hogy ezt rajzold (ez az elefánt). Sokszor, sok ajándékkal, és az elefánt megtanulja, hogy ilyent kell rajzolnia. Szerintem. 😄

Loál János
Igaz, de akkor is döbbenetes dolog, fõleg, hogy nem egy embertársam sem tudna ilyet alkotni. 😊
Arra lennék kíváncsi, hogy hogy tanították be...

Kmarha
számomra a virággal a végén sikerült elhitetni azt, hgoy ez egy teljesen betanított állat, mely azt festi amit oly sokszor elgyakoroltattak vele. Hol láttunk mi virágokat egymásnak adogató elefántokat? Ezt az ember csinálja.

AotS
Ettõl picit leesett az állam <#wow2>

The monsters make me hide Perhaps I\'ll eat myself alive

A madarak és a gps.

Immunis a savra a sivatagi vakond.

Pedig lehet, hogy még õk is jobban járnának, a jelenlegi helyzetüket figyelembe véve.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Nem bánnám, ha a mi Dunánkba is uszkálnának. Kár, hogy ez sosem fog megvalósulni.

chhaya
<#merges2><#miaz>

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Aquir
kisgörény😊

retard
😮

Magyar Vadászgörény Klub http://webcsatorna.hu/filmek/borderlany_070607
Aquir
uristen soha nem hittem benne de LÉTEZIK!! Most már elhiszem!!

Majd mennek azt megkutatják delfinekkel a tavat <#zavart1>

Kmarha
nem lehet ennek semmi fejleménye. Csávóka kicsit szerepelni akart, megkapta, fellendül egy kicsit a tónál a turizmus, és minden marad a régiben 😊

Az tetszik nekem is, hogy bármi lehet 😊 Kiváncsian várom a fejleményeket.

Kmarha
soha nem unják meg?

Tök vicces, hogy a szörnyvadász "kutató" kemény 5 másodpercet képes csak felvenni a videóval. Biztos a 6. másodpercbe meglátta hogy egy kutya vagy faröng az, és gyorsan kivágta a videóból. Szánalmas. Még hogy az eddigi leghihetõbb videó. LoL.

Kis szines hír:

KLIKK

Cuchulainn
Egy fonálféreg 😊
Nekünk (mármint mint fajnak) is van ilyenünk, az is megnõhet szép nagyra...Aranyos kis állatok...

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Aquir
ez egy féreg! 😊

http://www.videobomb.hu/video/FEREG

na ez vajon mi lehet?

köszi a képet. ez is randa, de így már biztosra mondhatom hogy nem ez volt. a grafika amit beszúrtam nagyjából hasonlít arra amit láttam, bár az kissé zömökebb volt, de hát a méretek azért ugye változóak, lehet egy öreg, jóltáplált példány volt

ami a csáprágóit illeti nem voltak ennyire nagyok és feltûnõek, de azért nagyok voltak. a szárnyának a hiánya tûnt fel elsõnek, ha volt is neki, nagyon be volt zárva, mert hártyát egyáltalán nem láttam, mintha nem is lett volna. sötétebb volt a színe, és kb annyival volt szõrösebb a képen lévõtõl mint a mammut az elefánttól

no mindegy, nem akarom hogy paranormálatlannak tartsatok, legközelebb ha arra járok, viszek üvegcsét, hátha szerencsém lesz és befogok egyet belõle

Landren
Azért én már találkoztam nem egyszer a felszinen is vele, persze nem városban az utcán. A Steweee által belinkelt képen meg lótetû van, ez egészen biztos. Azt viszont nem állítom, hogy azt is látott.

Amúgy meg a párzási idõszakban repkedés után lomhán szoktak mászkálni, mert elfáradnak. De szõrösnek nem szõrös az igaz...

kép

sose nyomd fullba a kretént

Kmarha
Juj... ezek irtó gusztustalanok: mélytengeri lények

Kmarha

igen, jó lenne róla fotó, ha talál vki. nem tudom miért nem látszik a beszúrt grafikám, bár most a munkahelyen vagyok és itt csak explorer van. a mérete azért nagyobb volt, legalább 6-7 cm, de lehet csak egy öreg példány volt, emberben is van kétméter feletti.

a szõröket is biztosra mondom, ha volt is szárnya nagyon a testéhez volt húzva mert nem tûnt fel hogy lenne neki. és roppant komótosan mozgott a földúton, nem úgy tûnt hgoy képen gyors mozgásra vagy repülésre, pedig nem volt sérült

Loál János
Stewee azt írta "barna, szõrös, lomha". Ebbõl a barna stimmel egyedül, szerintem nem lótetû lesz az. Továbbá a felszínen látta, a lótetûre ez sem nagyon jellemzõ.

Landren
Azért ez az állat annyira nem csoda, rendszeresen szedtem mikor harcsázni mentem, bár kinézetre kicsit furcsa az igaz.

Landren
Lótetû

lótücsök, lóbogár (Gryllotalpa vulgaris, képét l. az Egyenesszárnyuak mellékletén), az egyenesszárnyuak rendjébe, a szökdelõ tücsökfélék családjába tartozó rovarfaj. Háta barnás, hasa sárgásbarna szinü, feje kicsiny, szemei aprók, csápjai fonalasak. Rágó szájrészei hatalmasan ki vannak fejlõdve. Rágói fekete hegyüek. Szárnyai külön nemüek; a mellsõk kisebbek, bõrnemüek; a hátsók nagyobbak, hártyásak, áttetszõk és a potrohnál sokkal hosszabbak. A potroh két farksertében végzõdik. Három pár lába közül az elsõ pár igen instruktiv, például szolgál arra nézve, hogy az állat testrészei mint alkalmazkodnak az életmódhoz. Ugyanis hasonló kinézésü ez, mint a vakondoké, azaz erõs, vaskos, lapos és a földi túrásra igen alkalmas. Hossza 33-44, a nõstényé 36,50 mm. Egész Európában honos és egyike a legvisszatetszõbb és legkárosabb rovaroknak. Különösen a homokos és televényes földet szereti, hol a növények gyökereit elrágja és igy tetemes károkat okozhat. Egyes buvárok azonban (Daday) növényi táplálkozásukat kétségbe vonják és azt mondják, hogy állati anyagokkal is táplálkoznak. Táplálékukat a puha kerti talajban sokszor 5-10 m. hosszúságban ásott földalatti lyukakból keresgélik össze. Roppant falánk állatok, fogságban egymást is megeszik. Május, junius hóban, párzás idejekor földalatti várukból kijönnek esténkint, szürkületkor és repülnek is. Repülésük az egyenes irányban tovalebegõ szitakötõéhez hasonlítható. A nõstény petéit tyúktojás nagyságu fészeküregbe rakja. A peték száma 150-400 közt váltakozik. Az elsõ évben háromszor vedlenek, azután mélyebbre vonulnak és nyugalomba helyezkedve áttelelnek. Tavasszal felébredve, újra vedlenek kétszer és igy ötszörös vedlés után, anélkül hogy bábbá alakulnának át, elérik teljes kifejlõdésüket. Tehát nem tökéletes átalakulók. Május hóban esténkint a him mellsõ szárnyait gyorsan egymáshoz dörzsöli, miáltal elég tiszta, pirregõ hang származik. Igen kártékony állat, azért szorgalmasan üldözendõ. Természetes ellensége a vakond. Sokféle irtási módjuk közül legcélirányosabb a fészkek elpusztítása és az áttelelõ rovarok összefogása.

na nem volt vmi sok idõm, de talán ez lesz az. sajnos csak ilyen képet találtam róla. ha vkinek lenne róla fotó, az jó lenne

Image:Snodgrass Neocurtilla hexadactyla.png

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Snodgrass_Neocurtilla_hexadactyla.png

na, eddig dolgoztam most megyek edzeni aztán éjszakázni. de hétvégén utánajárok és guglizok egy kcisit vele

amúgy hat lába volt, gondolom vmi tücsökféle lehetett

Oldal 1 / 4Következő →