Hol lehet SOK embert +ismerni?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
mekkora necro, te jó kurva isten.

"The trees move. Do you not see it?"

Armagedown
Facebook, ott sok embert találsz

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

UV-n <#vigyor5>

nyílvános Wc volt már?
ja amugy borozóban is lehet pl én most hétvégén leszólíottam egy csajt ilyen helyen és tök jókat dumáltamvele... pontosabban csak leültem mellé aztán meg ment minden ahogy kell(bár már ezt is csak haverok mesélték utólag... film-szakadás volt ugyanis... <#fejvakaras> az egyedüli aki nem élvezte a csevejem a barátja volt aki mellette ült... <#mf3><#mf3> nahh mind1... végülis egyszer élünk 😄

magus
ha fizeted a soromet talan meg le is szophatsz

Rafaelo
a sitten 😄

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Bliblibli
pontosan!!
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

vidám vasárnap.... 😄

jehova összejöveteleken!

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

könyvesbolt kirakata elõtt bámészkodva 😉

franco
valamelyik nap még idéztem is

szépen összeszedte a lényeget

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Nh Shevits
Ott a pont!<#alien>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Kata
A topik témájának kérdésére komolyabban válaszolva:
- pl. bármilyen internetes chat vagy fórum szervez összejöveteleket, sokszor többszáz ember jelenik meg, ott valóban lehet ismerkedni (és jobb is, mint a neten...)
- közös összejöveteleken, amikor valami túra vagy egyéb különleges alkalomból akár több baráti társaság is összejöhet, és így már lehet a haveri körön kívül is ismerkedni
- némely emberek munkájukból adódóan is sok emberrel találkoznak, megismerkednek (pl. én ilyen mindenféle bemutatókon, vagy reprezentációs hülyeségeken, mûsorokon találkoztam és találkozom sok emberrel)
- az egyik legnyilvánvalóbb az utca, de sokan bátortalanok élni a szinte magától kínálkozó és mindenki számára elérhetõ lehetõséggel. Egy tér, egy park, padon ücsörgõ, vagy sétáló, kutyát sétáltató emberek. Bárki leszólítható valami ürüggyel (kérdés mi merre van, cigi, tûz, fantázia kérdése), és utána finoman lehet elkezdeni ismerkedni, aztán kiderül, h kölcsönös-e a dolog. Ha nem, még mindig szépen el lehet köszönni, aztán továbbállni. Szerintem. 😊

és még biztosan számos hely van, ahol lehet, csak vagy nem jutott eszembe, vagy nem tudok róla. Mondjuk diszkóban pl. én kizártnak tartom az ismerkedés bármilyen szintjét... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Én nem. Az egyik fél tuti, hogy mindig többet szeretne, mint pusztán barátság. De ez így van rendjén, ettõl nem halunk ki. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

maozedong
attól függ.

Resurrection!

echinacea
I<#worship>

Ki hisz a fiú lány barátságban?
ITtt elnéztek pár bulira és sok sok embert ügyesen aktíavan megismertek ...

sztem próbálkozz a munkaügyi központban :p ott legalább a kisebbségbe nem botlasz bele <#eplus2>

najónemis...

Trade
nalunk,hazibuli ma este.csak vip szemelyeknek

magus
szopnek os poloban

ott vanak?

. . .

football without ultras is nothing

12346
xD

Amse
Hajrá!
Modjuk te sem büszkélkedhetsz.<#smile>

2005. 05. 31. - Aláírás

(Plusz 1 db téma a gumiszobában)

Nem kötözködöm csak halkan megjegyeztem😊

sz4bolcs
Aki ilyen kérdést képes föltenni, az sehol illetve sehogy...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

ahogy a dal mondja: "angyalbárban minden(ki) kicsit más!" vagy az angyalbõr volt ? mind1 😄D
meleg fogadtatásban lesz része a topiktulajnak az biztos! :-))

franco
itt se lennék takarító....

Blasta
itte
Fõleg SZOMBATONKÉNT!!!!! <#vigyor1>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

az alcímre válaszolva! kit akarsz megismerni??? mien embereket ... ?

hát akkor elõször meg kell ismerni valahol egy lányt, rákell beszélni hogy ez neki is jó lesz, és ha benne van, már bent is van(nak)! :-))

franco
de oda is párral érdemes inkább menni
másképp viszonyulnak az emberhez

(bár tudom hogy poénra vetted)

kedves topiknyitó! próbáld ki a swinger klubbokat, állítólag sok embert meglehet ott (közelrõl) ismerni! <#nyes>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

milyen topicot látnál szivesen ? :-)

echinacea
Nézd meg a tudomban... a Mitõl vagy boldog? témát. Írj is légyszi,légyszilégyszilégyszilégyszilégyszi

Crazygirl
nem lehetne vmi ertelmes topicot letrehozni?... <#falbav>

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Nh Shevits
egyébként ha felesleges topicnyitogatás helyett kicsit elgondolkodnál akkor meglenne a válasz <#shakehead>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

nem olyan szar kép, de nem 'vanak' hanem 'vannak'! <#nyes>

echinacea
nagyon yo

echinacea
a filmeken, könyvekben, szinházban, metróban, munkanélküli hivatalban, márc. 15-én

hen-tes
fölrobbant? 😮

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

franco
mer díler :p

Miért akarsz te SOK embert megismerni?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

franco
akkor az egy jó nyelviskola 😄

én mindig ien 10-12-es csoportokba voltam, de mindig volt 2 jó nõ
ja, meg nyáron nagyon sok csaj csináltat jogsit
egyetemre, fõiskolára nem jársz?😮

na asszem montam párat ^^

echinacea
vagy bal<#hawaii>

echinacea
veelence agard ma 9

nyelviskolákban a nyelvtanfolyamok 6-7 fõs csoportosak max, és kb 30e ft havonta
Rage47
wiw.hu😊))
19 vagyok bp
franco
kifelejtettem a strandot
van valami strandfoci vagy strandröpi bajnokság, toboroztok tagokat, bedobtok pár sört osztán kész

nem tom hol lax, mennyi idõs vagy szal nehéz így ajánlani
oan klubokról beszélek ahol nem csak egy bazi tánctér az egész üvöltõ zenével, hanem van esetleg egy terasz pl a szezonális szórakozóhelyek

Oldal 1 / 2Következő →