Hogyan mosol fogat?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brigicsaj
anyáááám!! már ilyen hülye topik is van.....😄DD
kínotokba már nem tudtok jobb témát kitalálni???!! 😄DDDDDDDDD <#vigyor><#nevetes1>

xD

Flamer
portoricoival 😛

http://loal.atw.hu

Rafaelo
hogy mosod meg a fütyid?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

rezsofiz
Ez egy lol topic.

sazl : c

Hadd gratuláljak a topik nyitásához<#zavart2>
Következõ téma:
"Hogyan mosol kezet?
Hagyományos szapannal vagy folyékonnyal?"
Vazz, úgy látszik az sg-re már csak ilyen színvonalú emberkék regelnek.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

JackDaniels
Tejis szilvapálinkiával öblögecc??😊)

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Gyáááááááá! A vizet a végén ki kell köpni?? Mindig tanul valamit az ember.<#fejvakaras>

\"Never say never!\" W Churchill

Jano
Dehogynem, csikizi a nyelvemet,ahogy rezeg. -.-

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

gameplusz
Jah, de ha nálam is ez megy... <#eplus2><#hehe><#taps><#banplz><#idiota>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
A red bullnak tutti-frutti íze van, szal tuti-frutti ízû hófehérke fogkrém rulz...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

ifjúkorom kedvencz csemegéinek egyike jutott eszembe a topic kapcsán: a hófehérke fogkrém! <#finom>
Az ízét talán a red bulléhoz tudnám hasonlítani, viszont nem adott szárnyakat, csak szép csillogó s egészséges fogakat! 😄D

ranGer2
hapszik a szája!! ! :S

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Mike at home
kepzeld ha csak hagynad kicsorogni a szadbol... 😄DD

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ranGer2
ezzt mitha már vki elsütötte volna 😮

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

gameplusz
pohár víz + tabletta, bele a fogsor, 4 perc után tiszta...

báttyó02
szaglászd meg szádt O:

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Flamer
irjam le hogymosok fogat? 😄D
én ne msook fogot 😄 parasz embõr vagyok és hát itt mind1. nyersen esszük a halat stb 😄

Flamer
ezmiafakkomrolszol dikk máhe?

báttyó02
lál

Taranov
Én az Elmexet, mert könnyen kenõdik és jó az íze is.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Rage47
az mindenkinek ment<#vigyor2>
gnar killer
😄D
ahogy bárki más d:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Rage47
ha nem mosol fogat...
bazza
😄DDDDD

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Kojiro
Én csak olyan fogkrémet vagyok hajlandó használni, amit minimum 10-bõl 8 fogovos ajánl.
Egyszer próbáltam egyet, amit csak 7-en ajánlottak.... hát olyan is volt

😄

Kojiro ergo sum.

bazza
mert nekem végülis tökmindegy, azt szereten ha vannak benne csíkok, de ez csak amolyan hüle szokásom, de tehetek én róla, hogy az nekem gusztusosabb? biztos vmi reklámfogás...😊)

Laky
elektromos van, de hagyományosan használom 😄D

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

bazza
és ki melyik fogkrémet kedveli?

Taranov
De ha már a simával lemostál mindent, akkor az elektronosban nincs semmi izgi.

bazza
van olyan aki nem használ fogkrémet?
pl. haverom nemhasznál mert imádja az ízét és mindig megeszi. a probléma az, hogy a bélrendszere már kevésbé szereti, így le kellet mondania errõl. helyette vmi keserû cuccost ken a fogára minden nap, az meg leszedi a lepedéket! 😄D

Jano
Elektromos és hagyományos is van. Mindkettõ <#eljen>, elõször simával, aztán elektromossal = beszteszt sájni tísz.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Ramada
😄

LiPTON
tesóm mindig tubus végénél nyomja, ezért én az elejénél. nagyon utálja<#idiota>

Taranov
Hihetetlenek vagytok.
Hogy lehet 4-5 percig fogatmosni?

pohár víz + tabletta, bele a fogsor, 4 perc után tiszta...

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

báttyó02
:|\

sanzik
Engem az erdekel,hogy a fogkremet a vegenel nyomjatok ki a tubusbol vagy a kupaknal?
En a vegenel nyomom,de a parom az elejenel es ez engem nagyon zavar...
Ilyenkor mindig meg kell "igazitanom" a fogkremet a tubusban,hogy ugy jojjon ki ahogy en szeretnem.
Masnak nincs ilyen problemaja kozos fogkrem hasznalat eseten? <#vigyor3>
báttyó02
szép

DJ Skyline
1. - A fogkefét enyhe nyomással 45°-os szögben helyezzük az íny szélére, és a lerakódást apró, lazító mozdulatokkal - az íny széle alatt is - oldjuk. Az erõteljes súrolás nem tesz jót!

2. - A fellazított fogkõ eltávolítására húzzuk a fogkefét kb. tízszer az íny irányából a korona felé, mindig pirosból fehérbe. Ezáltal alaposan eltávolítjuk a baktériumokat tartalmazó plakkot.

3. - Ezzel a módszerrel elõször a felsõ fogak és az állkapocs külsõ oldalát tisztítsuk meg. Az egyes tisztítási szakaszok legfeljebb 2-3 fogat foglaljanak magukba.

4. - A fogak belsõ oldalán is plakk keletkezik, ezért a következõ lépésben a belsõ oldalon is az elõzõek szerint járjunk el. A fogkefét enyhe nyomással 45 fokos szögben helyezzük az íny szélére. A fogkövet apró, lazító mozdulatokkal oldjuk, majd távolítsuk el.

5. - Ugyanúgy tisztítsuk meg a metszõfogak belsõ oldalait, itt azonban a fogkefét merõlegesen tartsuk, mivel így érhetjük el a legalaposabb tisztítást.

6. - Végül a zápfogak rágófelületére kerül sor. Itt kivételesen "súrolhatunk" is.

báttyó02
jol

DJ Skyline

DJ Skyline
nem mert erõvel köpöm ki a nyálas-vizes-fogkrémes-lepedékes habot...és a csapba megy...<#idiota>

Taranov
Az elektromos nagyon szar szerintem, sokkal nagyobb odafigyelést igényel, ahhoz tényleg 5 perc kell, de nekem nincs ennyi idõm erra a célra, szóval hagyományos fogkefével végigmegyek fél perc alatt. Gyors vagyok, de technikás 😊

akyyy
ha kiköpöd nem lesz nyálas a szád meg ilyenek? leírnád ezt a mûveletet részletesen? ha tudsz, szivesen néznék animációt, videot, képet...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Davidus
lol azt csak a francia köcösögök használnak

V9ykn8_TZL0

jointeer
senki sem használ fogselymet?

köcsög

franco
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Davidus
én nem mosok fogat( AL Bundy STyLe™😉

V9ykn8_TZL0

DJ Skyline
fogkefe+fogkrém+csapvíz...
a boltban megvásárolt fogkefét és fogkrémet elõveszem,lecsavarom a kupakot a fogkrémrõl,majd a fogkefére nyomok egy kis krémet...számbateszem a már fogkrémes fogkefét,majd megmosom a fogamat..mind az alsó,majd a fölsõ fogsoromat...számbaveszek vizet,öblögetek,és kiköpöm...fogkefét fogkrémet visszateszem a polcra,természetesen a fogrém kupakját nem felejtem el visszacsavarni...törölközõbe megtörlöm a számat és kész...