SG-re írt programok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
szerintem írd át normal-ra

Énvagyokazapád
ilyen a betûtípus szerintem, de mindjárt megnézem

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

N o N a m e
hogyan lehet itt kivenni a félkövér (bold) beállitást?
Benny04
<#eljen>
ha lesz egy kis idõm, én is csinálok magamnak kúl dizájnt

N o N a m e
Nálam jelenleg most ilyen az SG: kép
Benny04
annyira nem lehet észre venni.

Énvagyokazapád
töltsétek le újra, mostmár nincs ott az a kis narancssárga, meg kék csík 😉

köszi Bracsek

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Benny04
nekem is eszembe jutott, hogy lekéne cserélni azokat a képeket 😊

Benny04
vov, de kúl <#worship> 😊

N o N a m e
én is gondolkoztam már hogy felvessem ezt a témát: stilusváltás 😄
Köszi!

De ezek csak a fõoldalon változak. Csak http://www.sg.hu/*-ot irj és akkor jó a topikokban is. Meg a naracssárga szint is kicserélhetnéd, amikor rámegyek az egérrel egy topikcimre.
Énvagyokazapád
nah ennyi mára, egy kis sötétítés 😊

N o N a m e
Ötletes! Köszi!
Benny04
köszi

Énvagyokazapád
none

Benny04
amúgy mit kell a blink helyett írni, hogy ne villogjon?

Benny04
<#vigyor1><#gonosz1>

Hány szkriptíró lesz itt, mindjárt megyek is nyugdíjba.
Benny04
kicsit belepiszkáltam a kódba :]

Énvagyokazapád
ah, megy, köszi :]

Az Sg.hu helyett írd: <a href='index.php'>SG.hu</a>
Benny04
köszi <#smile>

Énvagyokazapád
hát azzal is próbálkoztam, de az nem link, csak egy sima szöveg...
ha kell, akkor tess:
html.user.js

Benny04

Benny04
amúgy miért van a Fõoldal helyett sg.hu? 😮

Benny04
<#eljen>

Énvagyokazapád
megha ráviszed kedvenceid közt pl a "Játékosok fóruma"-ra az egeret, akkor piros lesz, nem narancssárga :]

Köszönöm Bracseknek a segítséget <#eljen>

Benny04
Köszi, kurva jó 😊
<#worship>

Énvagyokazapád
unatkoztam 😊

innen letöltheted

Annyi az egész hogy a "Szia XY!" betûtípusát kicseréltem, meg pirosan villog 😊

function addGlobalStyle(css) {
var head, style;
head = document.getElementsByTagName('head')<0>;
if (!head) { return; }
style = document.createElement('style');
style.type = 'text/css';
style.innerHTML = css;
head.appendChild(style);
}

addGlobalStyle('és ide beírom az egész css-t ami létezik');

Meg van írva példaprogramnak.
Énvagyokazapád
persze hogy feltettem, már régóta használom, próbáltam is egy új scriptet létrehozni, amibe belemásoltam az új CSS-t, de az úgy nem ment :S

Én is válaszólhatnék, de olyan dög vagyok, de a greasemonkey-t feltetted-e legalább, vagy potyába mondtam?
Énvagyokazapád
csak úgy özönlenek a válaszok...

Énvagyokazapád
köszi

pl http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1100255345
Énvagyokazapád
akkor melyikben? 😊

Mégse, javítottam : link < a szmájlis rc1 el kompatibilis változata.
Meg, de nem ebben a topicban. (És nem a developer toolbarral, hanem pl greasemonkey-el)
Énvagyokazapád
Web Developer-t próbálgatok használni, de ha vmit változtatok a CSS-ben, és frissítem a honlapot, egybõl eltûnik....

meg lehet oldani hogy ne tûnjön el, hanem ahogy a honlapra lépek, a szerkeztett CSS lépjen életbe?

Lehet, csak azt föltétlen postal kell küldeni, mert get ben nem fér el, és az ajax a fájlküldést boundary stringekkel oldja meg, és nekem még nem esett le az pontosan hogy megy, de bíztosan megoldható.
és nicklogót is lehetne így cserélgetni?

jó, képek azonosítóját küldi el, és ha nincs fekete kép akkor nincs...
És azért nincs, mert St-nek a laptopján rosszul nézne ki 😊 Írta pár évvel ezelõtt.
Nem az ajaxnak adja át, ami még hozzáteszi a fejlécszínváltást és az el a háttérben idõközönként, lekér egy aláírást és elküldi a forumbeallitasok .php- nak.
fekete fejlécet nem tudsz esetleg elõvarázsolni? nem kliens oldalon
az a gond hogy a színválasztónál nem színkódot küld át

és a gépedrõl a php script átadja az értékeket a sg.hu/forum_beallitasok.php-nak?

Akkor elmondom mi megy... 😊
a beállítások lapon ajaxal lekérve, tehát nem is érzõdik hogy fut, fut egy apache szerverem, így is úgy is, (nem volt kedvem javascriptben fájlolvasást írni (és nem akartam 600 sort berakni javascript változóba, mert belassítja.), ezért php szkriptem adja a random aláírást, a winampos dologra meg ott van a pluginja, ami fájlba írja a változásokat, onnan a php szkriptemmel bármikor kivehetem az aktuális adatot és az ajaxal elküldöm 😊 ez így nekem megy, mert van egy apache alapból... )
azt nem is vettem észre 😊 gondolom firefox dübörög
winampból átvehetõ az éppen játszott szám címe?

hát nem is ülök mellette 😊(az aláírás is változik...)
magától változik a fejléc színed? <#vigyor1>

Azt húzta át a firefox 1 tollvonással tyuamindenit. hát ez így szombat reggelre meredek, amit a rc1 be beleírtak, jógos amit csináltak, de én olyan szépen ki tudtam használni... Hát ez se fog egy darabig a 3 al kompatibilis lenni, mert az alapoktól eggyel fentebbi szintre kell vinni, kilõtték a greasemonkey részt egészen 😊
nem tudom, próbáld ki! 😊