Régi idõk mesefilmjei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
Ez nem film volt.Mert nekem ez ugrott be:

Az igazi tündérmese

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Barátnõmnek keresnék egy régi mesét, ennyire emlékszik belõle:
"volt egy igazi ember és õ összebarátkozott az erdõben élõ sztem tündérek voltak és jöttek emberek h kivágják a fákat és piros x-et festettek a fák törzsére"
Ha valakinek beugrik, akkor köszi :)
Valóban ez az! :) Köszi szépen!
Sziasztok (: Lenne még 1 mese amit keresek ... Egy gyík volt a fõszereplõ , õ mutatott be dolgokat hogy hogyan müködik .. csak ennyire emlékszem .. elõre is köszi (:
Ez az (: Nagyon szépen köszönöm (: Már évek óta próbálom megtalálni.. Köszönöm még eggyszer (:
tutituti
talán a Cyberchase de más mondjuk nem találtam

Sziasztok (: Én egy olyan mesét keresek amiben volt 1 fiú meg 1 lány és mindig olyan dolgokat kelett megoldaniuk amik készségfejlestõek. Volt hogy kulcsokat kelett kipróbálniuk az ajtóba hogy melyik nyitja ki , meg aztán volt egy ellenségük akit Hecker-nek hívtak. Ha valaki tud segiteni azt megköszönném ..
CattiBrie
na, erre van esély <#eljen>
köszönöm.. én is keresgélek :)

viszont így nincs meg az a kutyás vagy macskás mese.. de egyelõre mindegy :)

[/spam]&#8482;

Dynamic
Amit te keresel az a Die Dudeldicks. Ezt énekelték a a fõcím dalban is. Sajnos elég kevés infó van róla a neten és videót sem találtam.
CattiBrie
Nem, inkább valami annyira gagyi mese, mint egy Egér a marson vagy Moha és Páfrány. :)

[/spam]&#8482;

http://www.youtube.com/v/3YznVVoS-qk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

nem hinném hogy erre gondolsz, de ez ugrott be. Egy részt se láttam belõle, csak arról jegyeztem meg, hogy a magyar fõcímdallal vallatni lehetett volna.
És még macska is van az elején:)

Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...

CattiBrie
Heló topik :)

Én is egy régi mesét keresek. Szinte semmi infóm nincs róla, csak annyi, hogy az elején avagy a fõcímdalában valami olyasmit énekeltek, hogy "diadodelmix". Ezt kétszer megismételve egymás után. A folytatásra nem emlékszem. Nem tudom hogy van leírva, nem tudom milyen nemzetiségû mese.

Nekem van egy olyan tippem, hogy ez az a mese volt, ami rajzolva volt és egy fehér meg talán egy fekete macska (vagy kutya) féle rajzfilmfigura szerepelt. Nem tudom, hogy ugynaz-e a kettõ, de igazából mind a kettõt keresem. :)

Ja, és 80-as évek.

Köszönöm, jöhetnek a tippek. :)
Catti

[/spam]&#8482;

Szerintem a Mosómacik a jégen mesére gondolhatsz és benne Fûrész Oszkárra.
http://www.youtube.com/watch?v=Y0YOWf3RxDc
Sziasztok! Van egy rajzfilm, amit régen szerettem, de csak nagyon keveset tudok róla. Amit mégis: kb. '94-'95 vetíthette az m1, ha jól emlékszem, vasárnap délelõttönként. Az egyik fõ karakter egy rózsaszín hosszú ragyás orrú vagy orrmányú, két lábon járó olyan kutyaszerû lény lehetett. Gyakran zsörtölõdõ, de éppen ezért vicces karakter volt. Sajnos csak ennyire emlékszem, de remélem, valaki ráismer a mesére. :)
mazsola89
:) hihetetlen számomra hogy vannak olyan emberek akik ilyenekre emlékeznek :D
Igazából kicsit félve kérdeztem meg mert olyan régen láttam hogy abban se voltam biztos hogy létezik vagy csak álmodtam :D

tutituti
anno emiatt jöttem én is ebbe a topikba:)

mazsola89
Édes jó Istenem! 1000 köszönet! soha nem gondoltam volna h ennyi idõ múlva rá fogok találni :)))) Köszönöm!<#worship>

:D

mazsola89
Sziasztok! Mindig eszembe jut egy nagyon nagyon régi mese sajnos nagyon keveset tudok róla ezért fogalmam sincs hogyan keressek rá. Amit tudok róla h egy ilyen különleges 'osztagról' szól akiknek olyan ruhájuk van amire különbözõ felszereléseket tudnak illeszteni mint pl repülésre alkalmas eszköz, stb Esetleg tud valaki valamilyen információval szolgálni?

Köszi.
Valaki látta végig ezt a sorozatot? A végén visszajutott Blumer a hazájába?

Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.

Ezaz!
Köszönöm szépen!!!
Nah jobban utána néztem neked, ez a micimacko.ujjabb.kalandjai.42.minden.jo.ha.a.vegen.jot.kivansz. címû epizód amit

http://indavideo.hu/video/Micimacko_ujabb_kalandjai_-_Minden_jo_ha_a_vegen_jot_kivansz

Itt meg is tekinthetsz ^^
Most hogy mondod valami rémlik, én amúgy elsõsorban a Balu kapitányra gondoltam:)
Azért köszi. Nálunk amúgy szállóigévé vált, minden banános süteményt, turmixot stb. le banánoslaflatyozunk:D Csak már senki sem emlékezett honnan ered

Üdv!

Volt egy olyan rész a disne-y sorozat Micimackóba, ahol Tigris szülinapját ünnepelték, és ott volt minden álma egy Banános laflaty és egy gólyaláb, ha jól emlékszem :)

Ettõl függetlenül, ez másban is lehetett!
Hello, melyik rajzfilmben volt a "Banános Laflaty" édesség/sütemény? Töröm a fejem de nem ugrik be Google se dob semmit

Punky brewster-re én is emlékszek, még VHS-en nekem is van meg pár rész, netrõl fellelhetõ valahonnan ez a sorozat szinkronosan?

Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.

Egy új kérdés! Punky Brewster Ezt valaki ismeri? :) Még VHS-en néztem :)
Szia! NAgyon szépen köszönöm, hogy írtál, de az "A titiogzatos aranyvárosok"-ra emlékszem. Azt még a magyar tv is adta régen. Nagyon régen láttam, de nem emlékszem olyanra, hogy valami óriási csápokkal ellátott kukac vitte volna a lányt a hátán. Meg az amolyan harcolós volt... azt hiszem! Olyan mintha a jó és a rossz harcoltak volna benne. Amolyan 80' évek beli Avatár :) VAgy valami ilyesmi :)
Hello.
Szerintem te ezt a mesét keresed: A titokzatos aranyvárosok
Itt egy ismertetõ, innen le is tudod szedni a részeket:
http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.948

Sziasztok!
Kérlek segítsetek! Még régen, talán a 80' évek végén a moziban adták le ezt a mesét amit keresek... Csak arra az egyre emlékszem belõle, hogy valami hatalmas nagy kukacok voltak benne és a csajt (talán beteg volt, nem tudom pontosan...) vitte az egyik a hátán. A kukacoknak meg valami cshosszú csápjaik voltak. Amelyik a lányt vitte, az ezekkel a csápokkal át is ölelte a lányt. (Nem bántották az embereket ezek az óriás kukacok.)
Valahogy az Õslények országával egyidõs lehet és talán még a grafikát is ahhoz tudnám hasonlítani.
Elõre is köszi a segítséget!
Sziasztok!!

Én is egy rajzfilmsorozatot keresek már régóta. Annyira emlékszem belõle, hogy a minden rész végén elment aludni az ember meg a kenguru. Ja, és a kenguru hülyén röhögött... :D

Elõre is köszi a segítséget!!!
Sziasztok,
keresek egy rajzfilmsorozatot, ami 1995 körül ment a magyar TV-n. asszem péntek délutánonként ment. Amennyire emlékszem, a fõhösõk Eldorádót akarták megvédeni a fõgonosztól, indián barátjuk vagy barátaik segítségével, akik talán maják voltak. Hát ennyi, hátha valaki emlékszik.. Köszi
Üdv!

Lehet közbe te is megtaláltad, de animeadditccs-re felkerült az elsõ két rész a grand prix-bõl. Bár nem az Rtl-es szinkronnal azt hiszem, de több mint a semmi...a feltöltõ jelezte, hogy pár részt még fel fog pakolni!
Sziasztok, keresek egy olyan rajzfilmet amit az rtl klub-on vetítettek, kb. 1998-2000 körül és (nem tudom a címét) valami eszkimós, sámános , medvére vadászós...
Elõre is köszönöm!
pl N-coron is fennt van pár rész, egyébként kb 15 részt szinkronizáltak le nálunk, ebbõl nekem megvan digitálisan kb 8 meg még vh-sen 3! ezeke jó lenne bedigitalizálni, de nekem nincs hozzá eszközöm, viszont odaadni sem akarom örökbe a vhs-t mert eredetiek! ettõl függetlenül ha nincs ncore accod, írj rám, odaadom a torrenteket
tutituti
hát én megtaláltam ezt.
De csak az elsõ évad 1.,2. és az 5 rész van meg belõle.

Ha ez kell neked akkor írj rá privát üzenetben és megbeszéljük.

Sziasztok.

Oly kérdésem lenne hogy a Dungeons & Dragons ( Börötönök és Sárkányok ) mesét honnan tudnám letölteni , vagy csak megnézni magyarul?
Ha jól tudom a 80as években volt ez a mese és csak 6 részes ( de a wikipédia szerint 83-85 között ment valamelyik csatornán)
A Történet annyi hogy van pár fiatal akik elmennek a Vidámparkba felülnek a Hullám(Szellem)vasútra és átkerülnek 1 másik világba ahol a gonosz Venger-rel veszik fel a harcot
de van 1 Segítségük Sárkánymester néven aki megpróbál nekik segíteni abban hogy hazajussanak.
dióhéjban ennyi aki tud segíteni abban hogy valahol megtaláljam magyarul annak 1000Hála :)
Üdv mindenkinek!
A 90-es évek végén az RTL-en és a TV2-n futottak animék (sokan franciának hitték) melyek közül kettõ beszerezhetetlen magyarul (felirat sincs). Az egyik a "Grand Prix", a másik "Mila, a szupersztár". Az lenne a kérdésem, hogy valakinek vannak-e az elsõ résztõl folyamatosan (nem nagy baj, ha nem végig, már így is nagy dolog lenne) Ha a kép nem tökéletes, nem baj, csak a hang legyen használható, digitalizálás után egyszerûen rávágható bármilyen nyelvû változatra.
Elõre is köszönöm!

keresek egy rajzfilmcímet. Talán a Cartoon Networkön ment, de lehet, hogy régebben is láttam már valamelyik külföldi csatornán reggelente. Amire emlékszem, hogy az ûrben játszódó harcjelenetekben talán hajók, esetleg robotok vettek részt és a jófiúk hajóján volt három fehér folt, melyek külön-külön, illetve együtt mozogva a hajó felszínén, védték a hajót, a lézerszerû támadásokkal szemben.
Hello!

Valakinek megvan ezek közül valamelyik?:

1. Providence, a rejtélyes kisváros
2. Az oroszlánfejû herceg
3. Fakopáncs Frici kalandjai
4. Sissi hercegnõ
5. Nyekk a macska
6. Jim Button
7. Rossz kutya
8. Power Rangers: Túlpörgetve
Hali!
Én egy olyan rajzfilmet keresek ami a 2000-es évek elején ment a Tv2 matinéban és arról szólt h egy régi indián család a jövõbe került és egy felhõkarcoló tetején vannak. Az apuka sose tudta h a jövõben vannak és mindig úgy szervezkedtek a többiek h meg ne tudja. Állat szereplõs volt azt hiszem, talán bõlények voltak az indiánok v ilyesmi:D Valaki ismeri ezt a mesét?
© cbyerdragon

1000 Köszönet a segítségedért, igen ez az amit kerestem. :)
És még a minõsége is tökéletesen elfogadható.
Még egyszer köszönöm a segítségedet. :)
Üdv!

Amit keresel, a Voltron címû sorozat. Nálunk ha jól tudom ,egy videón adták az elsõ 4 részt, ami lényegében a kezdeteket meséli el.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=1uS5b8aQ6z8

Az elsõ 4 rész szinkrosoan megtalálható itt: http://animeaddicts.hu/download.php?filelist.22.4368
szaszy0830
Nah meg is lett...:D:D Süni és barátai a címe
szaszy0830
Sziasztok!Régóta keresek egy mesét, csak sajna nem tom a címét.Bábos mese volt amibe egy vaddisznó,borz,süni,és egy madár szerepelt benne.Az M1-en vetítették.Hátha tudná vki a választ.Köszi!
azthiszem fél 6-kor kezdõdött a Super Channel-en anno....minden részt alig vártunk:P:)

http://www.youtube.com/v/tJ3K98i02UE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Lehet, hogy az lesz.
De azt tudom, hogy rendes nagy film volt, nem sorozat.
De a youtube-on sem találtam rá. :(
Mindenesetre, nem adom fel a keresést. :)

És köszönöm a tippet! :)

Üdv.:
Hulee
zoliii
Nekem a Power Rangers ugrott be elsõre! :D