Régi idõk mesefilmjei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"volt egy igazi ember és õ összebarátkozott az erdõben élõ sztem tündérek voltak és jöttek emberek h kivágják a fákat és piros x-et festettek a fák törzsére"
Ha valakinek beugrik, akkor köszi :)
köszönöm.. én is keresgélek :)
viszont így nincs meg az a kutyás vagy macskás mese.. de egyelõre mindegy :)
[/spam]™
[/spam]™
nem hinném hogy erre gondolsz, de ez ugrott be. Egy részt se láttam belõle, csak arról jegyeztem meg, hogy a magyar fõcímdallal vallatni lehetett volna.
És még macska is van az elején:)
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Én is egy régi mesét keresek. Szinte semmi infóm nincs róla, csak annyi, hogy az elején avagy a fõcímdalában valami olyasmit énekeltek, hogy "diadodelmix". Ezt kétszer megismételve egymás után. A folytatásra nem emlékszem. Nem tudom hogy van leírva, nem tudom milyen nemzetiségû mese.
Nekem van egy olyan tippem, hogy ez az a mese volt, ami rajzolva volt és egy fehér meg talán egy fekete macska (vagy kutya) féle rajzfilmfigura szerepelt. Nem tudom, hogy ugynaz-e a kettõ, de igazából mind a kettõt keresem. :)
Ja, és 80-as évek.
Köszönöm, jöhetnek a tippek. :)
Catti
[/spam]™
http://www.youtube.com/watch?v=Y0YOWf3RxDc
Igazából kicsit félve kérdeztem meg mert olyan régen láttam hogy abban se voltam biztos hogy létezik vagy csak álmodtam :D
:D
Valaki látta végig ezt a sorozatot? A végén visszajutott Blumer a hazájába?
Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.
Köszönöm szépen!!!
Találtam Neked Punky Brewster - Jújj de csúf (hungarian version) -t :)
http://indavideo.hu/video/Micimacko_ujabb_kalandjai_-_Minden_jo_ha_a_vegen_jot_kivansz
Itt meg is tekinthetsz ^^
Azért köszi. Nálunk amúgy szállóigévé vált, minden banános süteményt, turmixot stb. le banánoslaflatyozunk:D Csak már senki sem emlékezett honnan ered
Volt egy olyan rész a disne-y sorozat Micimackóba, ahol Tigris szülinapját ünnepelték, és ott volt minden álma egy Banános laflaty és egy gólyaláb, ha jól emlékszem :)
Ettõl függetlenül, ez másban is lehetett!
Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.
Szerintem te ezt a mesét keresed: A titokzatos aranyvárosok
Itt egy ismertetõ, innen le is tudod szedni a részeket:
http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.948
Kérlek segítsetek! Még régen, talán a 80' évek végén a moziban adták le ezt a mesét amit keresek... Csak arra az egyre emlékszem belõle, hogy valami hatalmas nagy kukacok voltak benne és a csajt (talán beteg volt, nem tudom pontosan...) vitte az egyik a hátán. A kukacoknak meg valami cshosszú csápjaik voltak. Amelyik a lányt vitte, az ezekkel a csápokkal át is ölelte a lányt. (Nem bántották az embereket ezek az óriás kukacok.)
Valahogy az Õslények országával egyidõs lehet és talán még a grafikát is ahhoz tudnám hasonlítani.
Elõre is köszi a segítséget!
Én is egy rajzfilmsorozatot keresek már régóta. Annyira emlékszem belõle, hogy a minden rész végén elment aludni az ember meg a kenguru. Ja, és a kenguru hülyén röhögött... :D
Elõre is köszi a segítséget!!!
keresek egy rajzfilmsorozatot, ami 1995 körül ment a magyar TV-n. asszem péntek délutánonként ment. Amennyire emlékszem, a fõhösõk Eldorádót akarták megvédeni a fõgonosztól, indián barátjuk vagy barátaik segítségével, akik talán maják voltak. Hát ennyi, hátha valaki emlékszik.. Köszi
Lehet közbe te is megtaláltad, de animeadditccs-re felkerült az elsõ két rész a grand prix-bõl. Bár nem az Rtl-es szinkronnal azt hiszem, de több mint a semmi...a feltöltõ jelezte, hogy pár részt még fel fog pakolni!
Elõre is köszönöm!
De csak az elsõ évad 1.,2. és az 5 rész van meg belõle.
Ha ez kell neked akkor írj rá privát üzenetben és megbeszéljük.
Oly kérdésem lenne hogy a Dungeons & Dragons ( Börötönök és Sárkányok ) mesét honnan tudnám letölteni , vagy csak megnézni magyarul?
Ha jól tudom a 80as években volt ez a mese és csak 6 részes ( de a wikipédia szerint 83-85 között ment valamelyik csatornán)
A Történet annyi hogy van pár fiatal akik elmennek a Vidámparkba felülnek a Hullám(Szellem)vasútra és átkerülnek 1 másik világba ahol a gonosz Venger-rel veszik fel a harcot
de van 1 Segítségük Sárkánymester néven aki megpróbál nekik segíteni abban hogy hazajussanak.
dióhéjban ennyi aki tud segíteni abban hogy valahol megtaláljam magyarul annak 1000Hála :)
A 90-es évek végén az RTL-en és a TV2-n futottak animék (sokan franciának hitték) melyek közül kettõ beszerezhetetlen magyarul (felirat sincs). Az egyik a "Grand Prix", a másik "Mila, a szupersztár". Az lenne a kérdésem, hogy valakinek vannak-e az elsõ résztõl folyamatosan (nem nagy baj, ha nem végig, már így is nagy dolog lenne) Ha a kép nem tökéletes, nem baj, csak a hang legyen használható, digitalizálás után egyszerûen rávágható bármilyen nyelvû változatra.
Elõre is köszönöm!
Valakinek megvan ezek közül valamelyik?:
1. Providence, a rejtélyes kisváros
2. Az oroszlánfejû herceg
3. Fakopáncs Frici kalandjai
4. Sissi hercegnõ
5. Nyekk a macska
6. Jim Button
7. Rossz kutya
8. Power Rangers: Túlpörgetve
Én egy olyan rajzfilmet keresek ami a 2000-es évek elején ment a Tv2 matinéban és arról szólt h egy régi indián család a jövõbe került és egy felhõkarcoló tetején vannak. Az apuka sose tudta h a jövõben vannak és mindig úgy szervezkedtek a többiek h meg ne tudja. Állat szereplõs volt azt hiszem, talán bõlények voltak az indiánok v ilyesmi:D Valaki ismeri ezt a mesét?
1000 Köszönet a segítségedért, igen ez az amit kerestem. :)
És még a minõsége is tökéletesen elfogadható.
Még egyszer köszönöm a segítségedet. :)
Amit keresel, a Voltron címû sorozat. Nálunk ha jól tudom ,egy videón adták az elsõ 4 részt, ami lényegében a kezdeteket meséli el.
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=1uS5b8aQ6z8
Az elsõ 4 rész szinkrosoan megtalálható itt: http://animeaddicts.hu/download.php?filelist.22.4368
De azt tudom, hogy rendes nagy film volt, nem sorozat.
De a youtube-on sem találtam rá. :(
Mindenesetre, nem adom fel a keresést. :)
És köszönöm a tippet! :)
Üdv.:
Hulee