SG:Tokod Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudok menni SZIGETRE!!!! SZÉT BASZ AZ IDEG TELJESEN, pedig ma lesz prodigy, anima!!!<#falbav> Helyette marad ez<#law>!!!

LordVenom
Whehehehe...ami késik nem múlik. Megjavítottam a gépet saját kezûleg. Egyébként jól vagyok,köszi! ;)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

áZ!

...sose azt nézd...

Ja szerintem is vegyél psx-et!!! :) :)

mondtam hogy add el: :)

...sose azt nézd...

Csá! Az gáz barátom. Amúgy mi a helyzet veled, ezer éve láttalak?

LordVenom
csõ. behalt a gépem. :)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Szevesztok!!! Fasza volt a hétvégi házibuli, nõk pia meg minden jó. :) :)

Harmatgyenge az egész ötlet... :(

...sose azt nézd...

csá!
Nézd meg e Guszta ez lett volna amire menrünk volna: http://www.sbct.atw.hu/. Na akkor mindegy, kösz hogy szoltál.

Ehh, nem tudok menni, mert pont balatonon leszünk azon a étvégén...
Ez van, majd legközelebb...

...sose azt nézd...

Milyóta rendõrök mérnek az autóbályákon azóta 20 alatt vannak a hétvégi áldozatok nem felett! pl. a múltheti 19, az azelõtti heti asszem 27 vol. Elég durva!

Sziasztok! Guszta nem megyünk el 2006.08.19.-én lanra? Szentendrén lesz ugy hogy nincs is messze. Feljöhetnél msnre azt megdumálhatnánk.

hio

...sose azt nézd...

Gaben78
tegnap lenéztem a kacsa-kocsma oldalon a palánra hátha van ism., pont történt vm, mert búvárt meg mentõt hívtak, de nem láttam semmit, meg olyan nagyon nem is pánikoltak az emberek. Lehet nem szerették akik belefulladt ...

nem sok, pang a topig!

...sose azt nézd...

immovable
csöcscsácsumimivan?
LordVenom
már nem emlékszem...<#buck>

Gaben78
forrtyog a pala, vigyünk bele jeget! mennyi a beugró egomban?

nézd már, milyen mocskot fújt ide a szél? <#hehe><#hehe><#hehe>

...sose azt nézd...

LordVenom
Én voltam te pöcs,és kurva jó! De az elõbb írtam,úgyhogy olvasson is a szemed ne csak írkálj...<#vigyor>

mert ha nem akkor idelye lenne elmennie mert nagyon jó!!!!!

Valaki volt már az élményfürdõbe?

csátok!!!

Gaben78
én meg még ott nem voltam, de majd igyexem :)

LordVenom
A palán még én sem voltam. De az élményfürdõ nálam most ver mindent. Bazeg a hullámmedencébe majdnem belefulladtam...<#vigyor>

én még nem is voltam idén

...sose azt nézd...

Gaben78
jó a pala vazze :) kár hogy világítottam a sok barna ember között.

<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>
nem csalódtam benned Sztivi Wondör!

...sose azt nézd...

Gaben78
hi... éledünk?!

Hétvégén jó volt az ANIMA és a 1/5!!!!!!!! Megint megcsináltam magam!! :):)

hió

...sose azt nézd...

Zadeus
hy all !
Dorogi vok :P csak benézek ide

LordVenom
csöcs

LordVenom
<#merges2>

mekkhalt a topig!

...sose azt nézd...

mivel kapcsolatban?

...sose azt nézd...

Mi a helyzet skacok?

LordVenom
jól van már a csirából is rájöttünk,te kis csira...<#vigyor>

Steve vagyok vazzeg!!!

Na ki a terminátor???? Minden minden név már elkelt, az itteniek ellopták!

LordVenom
bázze,erre nem tudok frappánsan válaszolni...:DD

Gaben78
Szava! Nyitottam egy juropnetes topicot... hiányt pótoltam, remélem müxik majd...

Yoyo
Lúdtoll, palatábla!

hehe, ha nem lenne pc, mivel írnák a "csúcsgépre" a játékokat? írógéppel? :))

...sose azt nézd...

LordVenom
ááá,ezzel a szar pécével fogom a játékokat leszedni a csúcsgépre...:DDD

Yoyo
Akkó adjátok el a gépeteket!

én is!

...sose azt nézd...

LordVenom
lolll...imádom a sonyt...:DD

már kész, kisgyerek 1 hétig minden kívánságom teljesíti!
neked meg mondtam, emlékszel arra a ps3-as dologra... :))))

...sose azt nézd...