Milyen PDA-t?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E-Ten X500+ vagy ez a jobb??
E-Ten M700
Ezekkel ugye lehet telefonálni vagy nem?
Next PC upgrade: 2022
szóval én pocketpc re keresek c++ frodítot és nem nagyon találtam eddig.
valaki tud segítnei? elöle is ksözi
Én végülis kettõn gondolkoztam igencsak az airis-en, illetve az x500+ on, ez a kettõ közül fogok majd szerintem választani, de még várok egy kicsit hátha lesz más is hasonló árkategóriába. amúgy én se hallottam jókat az airis-rõl, azt írják, hogy hiába, hogy 416-os proci van benne, de lassú, úgy-hogy lehet, hogy az E-ten-t fogom majd választani, de ez még a jövõ zenéje.
Köszi a választ!
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
Mitac Mio A702 -est próbáltam és elég korrekt készülék
E-TEN G500 lassan 3 éves kütyü - felejtõs
Asus P526 - 200 Mhzes proci,WiFi nincs --- felejtõs
Airis PDAm volt de eléggé gagyi minõségû, kijelzõ színei se tetszettek
E-TEN glofiish X500+ -ezt is nyomogattam már sokat.Bár másfél éves készülék de még mindig eléggé korrekt.Hibátlanul fut rajta az Igo8,BT,WiFi.65kt újonnan simán megér.
Én ezek közül azt választanám.
Ha van rá módod menj el egy-két boltba és élõben fogdosd meg õket...
Szeretnék venni egy olyan PDA-t ami egyben telefon, GPS, és ebbe szeretném a segítségetek kérni. Tudnátok nekem valami jót ajánlani 60ezerFT-ig, max 70ig?
én ezeket néztem ki:asusP320, E-ten G500, Airis T482, E-ten x500, ASUS P526illetve egy MIO a501
szerintetek melyiket érné megvenni?
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Netezésre, játékra oké de hosszabb olvasmányt én nem tudtam élvezni rajta.
www.czekoart.hu
mit ajánlanál helyette? 😄
csk ovlasásra mégse veszek egy 20'' as notit
Elõre is köszi a segítséget
de legyen benne 640X480-as kijelzõ,GPS,BT,WiFi,110 gramm és 11,5 mm vékony,4 giga belsõ memó stb...
fusson rajta akadás nélkül Opera,MSN,Igo,Tvzni lehessen vele,Videót felvenni lejátszani,dupla kamera...
www.czekoart.hu
Egyébként a HTC topikban vannak vélemények...
A Dia szép vékony míg a Kaiseren van full qwerty cserébe jó vastag...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
PDA-t akarok vásárloni és a véleményetek szeretném kérni a HP iPAQ h2210 el kapcsolatban.mi a véleményetek róla???
a válaszokat elõre is köszönöm.
van rajta wifi meg brútusz is a szexképeket viszont letörlöm róla😄
doboza mindene megvan még dizájnos bõrtokot is kapsz hozzá
fejbõl netudom a tipusát HP ipaq valami😄
www.czekoart.hu
meg tudja nekem mondani valaki, hogy melyik a legolcsóbb pda, amin wifis neten keresztül tudnék msn-ezni?
vegylk 500 procival minimum valamit.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
esetleg ezt ajánlom Mio P550
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Elõtte volt egy Mitac Miom ami felbontásban megyeggyezett az Airissel de minõségben 5X komolyabb.
Airis semmiképp sem éri meg az árát!
1.)Airis T620
2.)Fujitsu-Siemens Pocket LOOX N520
Nektek mi a véleményetek róluk?Melyik lehet a jobb?Sokan panaszkodnak az Airis kijelzõjére,de a Siemensen nincs bluetooth ,és lasabban talál
mûholdakat.A bluetoothot rá lehetne kötni usbn?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
OS Name Microsoft Windows Vista Ultimate
a vicc az egészben, hogy a visualstudio-s pda emulator legalabb tizszer lassabb mint a pda, nagyon ratyi. egy grafika ujrarajzolasanal latszodik az elemek kirajzolas sorrendje mondjuk. gepen elinditva zsirul fut, pdan elinditva szinten..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
akksival nekem nem volt bajom, a mostani lítiumosok jól bírják a töltéseket, nincs vele gond egy év után sem.
melyik , melyiket
es a "kerdeseddel" az a gond, hogy fogalmunk sincs neked mik az igenyeid, mit varsz el a keszulektol.
kellemes keresgelest
Prestigio Geovision 350
Mitac Mio C510
találtam leírást mindketõhöz de azokat nem nagyon értem
köszi elõre is
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Ha memóriakártya nélkül megy vele az IGO akkor hibátlan lenne...
Airis T930 PNA

másfél éve használom és a Vivaroban a kormány alatt jóval van egy polc ami elég mély.Oda szoktam berakni a rongyok alá.
Csak most pest legbiztonságosabb részén parkoltam (Rottenbiller u.) és így jártam...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Most én is ezeket nézem.
Vagy 620-as vagy 610-es lesz.
Elég jó áron van csak még tapasztalatokat nem hallottam róluk...