Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megoldódott. :)

Hi!

Közben épphogy elkezdtem folytatni a játékot a pókverembõl, máris elakadtam. :( Ez a részt nagyon nem érzem...

Tehát bemegyek valami barlangrendszerbe, ahol van egy kis víz/tó. Egy leírásban találtam a net-en, hogy oda le kellene úszni, és meghúzni egy kart. Viszont én leúszáskor csak egy titkos ládát találtam, amiben pár cucc volt, kart sehol a vízben.

Biztos hogy a vízben van az a kar? Kb. hol lehet? Valakinek ötlete?
Elõre is köszönöm!

Hát a harc még nekem sem megy valami fényesen, ezért inkább varázsolni szoktam. :(

Viszont amit a kézikönyvben írtak, az az, hogy van sima ütés, illetve úgynevezett "Erõs csapás": A bal egérgomb nyomva tartásával támadóállást veszel fel. A gombot eleresztve Sareth erõteljes csapást mér az ellenfélre. Ötféle módon hajthatsz végre támadást, attól függõen, hogy melyik iránygombot tartod lenyomva csapáskor. Alább látható az öt kombináció (Bal egérgomb+W/A/S/D).

Meg még van a "Végzetes csapás": Ha az adrenalincsík tele van, vigyél be egy Erõs csapást, mely azonnal megöli az ellenfelet. Figyelem: a csapás a célponttól függõen más és más lesz. Pl.: ha a fejre célzol, lefejezed az ellenfelet.. (Ebbõl következik, hogy a bal oldalon lévõ fehér csík az adrenalin erõd).

Ombika
Nos ujbol elkezdtem gamet, mert legutoljara eladtam gepem! Itt igazabol a harcnal adjatok mar tippet, mert mindig kinyiffanok!! Par kard szuras es fekszem is. Ha jol ertelmeztem ,ha lenyomvatartom egeret sokkal nagyobbat tudok utni karddal pl.. Neha van mikor a kepernyo szele ilyen langcsikokbol all az mit jelent harc kozben es mi ez a feher csik nekem lennt harcnal?

Köszi az infot, közben valahogy sikerült összemákolnom meg lövöldöznöm azt a vermet, hogy kijussak onnan. :)
De most lehet visszatöltök egy régit, mert az a tegez jól hangzik, amit említesz. :P Bár nem fûzök hozzá sok esélyt, hogy mégegyszer meg tudom csinálni, ráadásul magasra tudnék menni...

De köszönöm a tippet, meg bátorítást!

Hát, azt nem tudom, hogy pontosan hol tartasz a kútban, de azt tudom, hogy a tetején van egy láda, amibõl megszerezheted a kifogyhatatlan nyilvesszõs tegezt. Annál tovább már nem lehet menni felfelé, de addig bizony trükközni kell rendesen, mert nem adják olyan könnyen az ilyesmit...

Sziasztok!

Egy kis segítségre, javaslatra lenne szükségem.
Talán az 5. fejezetnél járok, és egy nagy pókverembõl kell kimásznom.
Elsõként fel kell mennem egy láncon, majd kötelet lõni a gerendákba, és így egyre feljebb és feljebb.

Sajnos a 2. belõtt kötelem után nem tudok fentem menni. Nem tudom mi lehet a gond. Lehet át kellene ugranom a kötelemrõl egy már gyárilag ott lévõ láncra, mert látom, de túl messze van, és nem tudok odáig elugrani. Máshova meg nem lehetett lõni kötelet, csak abba a gerendába, amibe lõttem.

Van ötletetek, hogy miért nem tudok fentebb haladni?

Elõre is köszi!

közben megtaláltam a megoldást
ja,végül is nem ronda.
más. a templomban a küklopszot h kell kinyírni?
ha kardozom,lenyom,íjjal meg elég nehéz eltalálni a szemét,ráadásul sokszor kell. villám varázslatom meg még nincs kifejlesztve.
Szerintem nem nagyon.
Nekem így tetszett<#vigyor>

helló!

nemrég szereztem a játékot és az érdekelne,h van-e hozzá valami mod,amitõl kicsit jobban fog kinézni?
szebb textúrák,ilyesmi
drága hölgyek-urak tud nekem infót mondani valaki arról hogy az eredeti dark messiah multi nyelves-e? és ha igen van közte német (felirat + szinkron)

kérem írjon egy mailt nekem ide: [email protected]
van vhol pc gurun vagy vmelyik oldalon én találtam annak idején. a titkos helyeket meg a képeket hozzá gamefaq vagy gamewalkthrough on találsz

sz

Bence94
meg kéne csinálni a bennert! nincs valakinek meg ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

koschwarz
na, nekem van valami hosszú kódsoros papír a tokban...<#nezze>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
ha hazaértem, megnézem :)

egyébként mintha nem kellene, de nem mondom biztosra.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Doki17
A játékhoz jár serial? Szeretnék egyet venni, de a tulaj azt állítja hogy nem jár hozzá.

Akinek megvan a magyar végigjátszása, kérem jelezzen!
Köszönöm!

Az élet sz** , csak élvezni tudni kell!

Ombika
Mi a faxom ez a banner?! :(

Vass Gábor
Nálam a kinti résznél a második pályán onnantól teljesen játszhatatlan volt mert annyira szaggatott a játék.

mike0013
mai viszonylatban elég alacsony a gépigénye...:)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Vass Gábor
Nem is szaggat?

Elindult :D :D :D
Tök jó game. 1000x köszi.

Carmang
A DirectX-szel van valami nyavalyája, töltsd le a linkrõl a 9-est, és telepítsd.
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0cf368e5-5ce1-4032-a207-c693d210f616&displaylang=en

Heló.
Van egy gondom a játékkal.
Föltelepítettem.Fölraktam az 1.01-es patchet.Megcrackeltem.
Elindul,végig mennek az intrók.Utána fekete a képernyõ.Alt+tab.Vissza.Akkor jó a képernyõ.Elkezd tölteni.És kifagy ezzel a szöveggel.

Engine Error
Internal driver error IDirect3DDevice9::Present()

Utána le okézom.És kivág valami memóriaterületen nem lehet readet végrehajtani blablát.
v1.02 vel is próbáltam de azzal is ugyanez
Mi lehet a baja?
Elõre is köszi a segítséget.

Én 4-szer vittem végig, de lehet, hogy ötödszörre is nekiugrok szétkapni a népet... (ilyenre cirka 16-17 éve, a wolf3d óta nem volt nálam példa) Pedig ha valaki, akkor én tényleg rühellem a fantasy stílust...

Amiga
Jaja, ultrajó ez a játék. :)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Ombika
Most kezdtem el a jatekot meg elegge elejen vagyok, mikor varba betornek, de vmi fantasztikus game,h eddig miert nem probaltam, pedig megvolt! :)

mi a vége?
1.2? attól van újabb? 1.1 a alap warez :)

Magiszter
Sziasztok! Nem tudja valaki merre találom azt a fájlt amiben a potik tulajdonságai vannak? Régen csináltam egy olyan potion-t ami egyszerre tudta az összes tulajdonságát, de már nem tudom merre találhatnám meg újra azt a fájlt.

A segítséget alõre is köszönöm!

KaszaN
Szevasztok csak annyit kérdeznék hogy ha énmost felteszem az utolsó patchet az a régebbi patcheket is tartalmazza?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Vass Gábor
Nálam a kinti résznél már szaggat mint az állat sajnos.

Rage47
Multit azért kérdezem, mert csak multis game-t szeretek venni...
Ombika
En elkezdtem ,de vista szarakodott, ugyhogy most lehet nekilatok meg1szer, bar ps3 mellett nem sok ido marad! :)

Rage47
Rajtad kivül is játszanak még vele?:D
olyan crack vagy trainer kellene, amivel max skillpontolni lehetne. ha még 1x végigviszem, elõször harcosom volt, de szeretném kipróbálni a tolvajt és a varázslót is

Vass Gábor
Én szoktam játszani vele.

Rage47
Multija él még ennek a játéknak? Játszanak még vele?
Vass Gábor
Ja aha, értem köszi szépen.

mikor bemész az elsõ kisvárosba és az meg beront?..majd felmész az egyik szobába és katapult cuccokat/vagy nyílvetõ,már nem mondom meg..azzal párszor rá kell lõni
Carmang
Hol is van az? Elég rég játszottam már vele...

Vass Gábor
Csak tudja már valaki.

Vass Gábor
Azt a nagy böhöm ellenfelet hogy kell kinyírni a második pálya legelején?

Vass Gábor
Már megvan, csak a magyarítása hiányzik, az este sikerült elindítani már.

mike0013
tessék itt a mûködõ crack

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Vass Gábor
Hehehehe nagyon vicces, csak azért írtam le mert ahogy elindítottam szar volt hozzá a crack.

Ombika
Ird le azt is, h mikor mesz WC-re!!!

Vass Gábor
Sikerült feltelepítenem a játékot.

Vass Gábor
Nekem is megvan a játék már régóta,de még csak most jutottam el hogy feltelepítsem a nagy helyigény miatt.

a nagy átalakító modról vmi hír? amiben újraosztott skillpointok meg átdolgozott harcrendszer meg iylenek lesznek? akkor újra kéne játszani még1x