McLaren F1 Team
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. a meki nem akadályozta alonsot mert akkor a fia megbüntette volna õt!
3. érdekes a hülye spanyolok míg alonzo nem lett vb gyõztes qsban voltak most meg lázadnak! véletlenül sem alonso a hibás hogy eljött a renaultól! De tegyük hozzá elõrébb végeztek a merci autói mint a renaulté szolva lehet szídni a mekit azt viszont én sem értem a mekinek miért van szüksége ilyen emberekre!
Miért nem volt jó a Hakinen Coultard páros?
alonso meg hozzászokott a kis királyi élethez a renault-nál hogy minden áron õ volt az elsõ számu pilóta! meg nem attól menõ valaki hogy apuci a segge alá tolja az autót hanem attól ha megdolgozik érte! ezt lehet képletesen érteni!
félreértés ne essék.... nem ítélem el alonsot sõt tisztelem a tudása miatt mint minden másik pilótát... csupán kezd unszimpatikus lenni.... lehet hogy nem is maga a pilóta hanem a rajongói akik teszik azzá ami alonso!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ez a spanyolok bolondok,de most tényleg,szeretném jelezni nekik,hogy Kimi Raikkönen a Francia futamtól számítva(Nürbugringet kivéve,ahol megállt alatta a Ferrrari),ez zsinórban 10(!) dobogó lenne,ha nem lenne az Európai futam,de ha azt nem is számoljuk,akkoris egymás után 9x állt fel a dobogóra,ebbõl a 9versenybõl megnyert 5öt,és ha legutolsó négy futamot nézzük ott 3 Kimi gyõzelem van,szóval innen üzenem a spanyoloknak,hogy abban van igazuk,hogy Alonso keze kissé kötve volt,de azért ne vitassák már el Kimi gyõzelmét...
The only speedometer is in your head.
Spanyolországban a McLaren a bûnbak
A hétfõi spanyol sajtó egy emberként támadt a McLarenre és Ron Dennisre Fernando Alonso címvédésének meghiúsításáért, de azzal vigasztalták magukat, hogy legalább nem a közellenség Lewis Hamilton lett a bajnok - derül ki az autosport.com lapszemléjébõl. "Édes vereség" - írja címlapján az AS egy olyan kép mellett, ami a pezsgõzõ Alonsót és Kimi Räikkönent ábrázolja. A Marca "Az évszázad lebõgésének" titulálja a bajnokság végeredményét, és honlapján Ron Dennis lemondásáról szavaztatja olvasóit. "Dennis eldobta a bajnokságot Hamilton favorizálásával, aki nem tudott megbirkózni a nyomással" - teszi hozzá a barcelonai lap. Az El Pais szerint "a Ferrari-család igazi leckét adott a McLarennek, ami csak kívülrõl látszik csapatnak, valójában néhány matrica által összetartott egók halmaza." Tárgyilagosabb hangnemet üt meg az El Mundo, amikor publicisztikájában kifejti: "Ha csak egy lóra tesz, a McLaren mindkét címet bezsebelte volna. De (Hamilton) csillogása elhomályosította Ron Dennis és tanácsadói látását. Az újonc világbajnok álomképébe ringatták magukat. Dennis az egyenlõség jelmezébe öltözött, és így a végére maradt a döntést. Az eredmény nem is lehetne egyenlõbb: 109-109 pont, csak épp az olasz szomszéd egyetlen ponttal elorozta a dicsõséget."
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mert a statisztikák azt mutatják!
és lassan afelé hajlik az egész cirkusz hogy ugyanolyan kocsit tesznek mindenki alá! eddig 1 gumigyártó! jõvõre a maclaren electronis cég hozza az elektronikát mindenkinek !
Viszont ezt az elsõszámú pilótaságot meg elitélem! És annak örülök, hogy bevezették azt hogy a csapattárs szánt szándékkal nem engedheti el a másikat!
Amit annó a ferrari csinált hogy a sumachert elengedte massa vagy talán barichello volt még akkor hát.... undorító szerintem!
Amit msot csináltak semmi hiba nem volt szabályok szerint max taktikailag ugyanis egyértelmûen jól ment massa és hazai pályán nyerhetett volna ha nem adták volna neki ki ukászt hogy ha õ az elsõ és kimi a második akkor engedje el! (Nem véletlenül csinálta az amit csinált a pódiumon) és megérdemelte volna a nyerést kimi még így is világbajnok lehetett volna! (gy.k.: mikor megkapta a trófeát akkor leszaladt a pódiumról és mutatta hogy nektek nyertem... mármint a nézõknek, és a drukkereknek.... azaz a hazájának)
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
számomra érthetetlen,hogyha alonsotól várták a felemelkedést,mert hakkienen óta nem nyertek egyénit,akkor miért nem volt csapatsorrend? hamilton eljátszotta a cry babyt monaco után,aztán a hungaroringen kicseszett mindenkivel,alonsoék válaszoltak,teljes káosz a csapaton belül... Igazából,Hamilton az aki nem ismer lehetlent,mindent és mindenáron,és ezt be is bizonyitotta a rajt után,a McLaren meg szépen belebukott,de én egy percig sem sajnálom õket.ill alonsot kicsit,mert azért abban igazat adok neki,hogy más bánásmódot kellett volna kapnia mint hamiltonnak,meg a csapatfõnök ilyet nyilatkozik,hogy Õk Alonso ellen versenyeznek? mintha alonso nem lenne csapattag!? hát röhej. Ron Dennis ismét bebizonyitotta,hogy nemtud bánni két jó pilótával,gratulálhatunk neki.
Én szememben miért lenne szar? max aki ezeket mondja rá az... remélem megy a Rönóhoz a Meki meg fõhet a saját trágyadombján, ilyen remek évet amikor minden a kezükbe volt igy eldobni, nevetséges...
Én úgy tudom, hogy a rajtszámot a versenyzõk hozzák, tehát 1-es lesz Kimi 2-es massa 3-mas hamilton 4-es alonso és így tovább.
De lehet hogy a konstruktõri világbajnokság szabja meg és azon belül meg hogy melyik pilota végzett elõl tehát elsõ a ferrari és a két pilóta között az elsõ helyezés szabja emg....
Azt hallotátok hogy a honda és a BMW nem megengedett üzemanyagot használt és még nem biztos hogy kimi a világbajnok? ugyan bizonyítékot nem fogadta el a FIA de a meki fellebezett!
jõvöre Kimi Raikkönen révén a Ferrarin lesz az 1es,értelemszerüen Massáén a 2es és a további rajtszámleosztást a csapat vb határozza meg,viszont onnan a Mclarent kizárták,tehát egyedüliként nem szerzett pontot az idei évben,így a 22-23as rajtszám lesz a jutalmuk.Legalábbis az elmúlt elég sok évben így volt.
amúgy egy kis érdekesség,a Ferrari 204pontot szerzett idén,a McLaren pedig 109+109=218,viszont a Magyar futamon szereztek 15öt,amit az FIA elvett a két pilóta szabálytalan viselkedése miatt,és a McLaren el is fogadta a döntést,tehát 218-15=203.Vagyis,ha nincs a kémbotrány és a McLarent nem zárják ki,akkoris a Ferrari lett volna a csapat vb.csupa érdekes dolgok ezek😊
Jövõre még nehezebb éve lesz, mert már nem csak azoknak lesz infójuk a Bridgestoneról, akik ellopták a Ferrari adatait.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Hamilton az elején vállalt egy fölös kockázatot,alonso bevitte az erdö,hibázott,és kész ez már elég lett volna,hogy alonsoval szemben veszitsen,de a spanyol nemtudott menni a ferrarikkal.van egy így.én szerintem megérdemelten nyert kimi,teljesen egyértelmü,hogy örülök a gyözelmének,hiszen mióta a McLarenhez került neki szurkoltam.
Alonso nagyon heppy h nem Hami nyert, Kiminek udvariasan gratulált ahogy a címvédõtõl illik, Kimi elérte azt amit minden pilóta szeretne 2007ben õ volt a legjobb.
azért elismerésem Totti,hogy még mindig nekik szurkolsz.
Mennyél 2 levezetõ kört, pörgesd meg minden tribün elõtt, lebegtesd a zászlót, a Brazilok biztos imádni fogják😊)) remlélem betartja ezt a szavát, és lesz mûsor! ez hiányzik
Sose bíráltam vezetöi képességét,tény a szezon elején jobb volt mint Alonso és Kimi,Massából meg hülyét csinált Malajziában.de azért azt se mondanám h a többiek tétlenek voltak,Kimi pl úgy táncoltatta Silverstoneban ahogy akarta,Alonso lemosta Monzában.De megis mondom miért nem szereti a közvélemény,kérdem én,milyen pilóta az olyan,aki kikap a csapattársától alaposan(monza) majd arra fogja az egészet,hogy azért nemtudott nyerni,mert Massa támadta Õt fél körön át.A futam nem egy körös volt,hanem 51.Az ilyen és ehhez hasonló nyilatkozatok miatt nem szereti a közvélemény,persze Alonsonak is voltak húzásai,de nézd csak meg a Ferrari csapatot,ott is két vb esélyes megy egy capatban,mégis kijöttek a szezon során,mégis gratuláltak a másiknak ha kikaptak egy adott futamon... Én úgyérzem Hamiltonban egy fikarcnyi tisztelet sincsen Alonso iránt,de megkockáztatom,a csapat iránt se,hiszen akkor nem csinálta volna azt amit Hungaroringen csinált,amibõl az egész botrány lett...
Amugy, itt max pénz bírság kellett volna, a többi csak ráadás és a dilis szurkolók ( többségének ) a kielégítése...
Ha Hamilton limiten felül menne a boxba kvalin vagy edzésen akkor is botrány lenne? ...
A McLaren csapatfõnöke, Ron Dennis úgy véli, hogy egyértelmûen a csapat hibája volt, hogy Lewis Hamilton vétett a szabályok ellen a Brazil Nagydíj elsõ szabadedzésén.
"Ez egyértelmûen a csapat hibája volt. Lewis ment egy felvezetõ kört az esõgumikkal, majd egy másik szettet kapott. Ez száz százalékban a mi hibánk volt. Bár megszegtük a szabályt, nem tettünk elõnyre szert. Két másik versenyzõnél is hasonló hibát vétettek."
"Buta hiba volt. Az emberek hibáznak. De mivel megszegtük a szabályt, vállaljuk a felelõsséget." – jelentette ki Dennis.
"Bízom benne, hogy a versenybírók ezért nem veszik el a konstruktõri pontjainkat – ó, pillanat, már megtették." <#idiota>#idiota>
Mondjuk mekkora szenzáció h ment egy felvezetõ kört, ahogy Button és Sato is, de a lényeg h Hamilton😊, ezeket az ügyeket pénz büntetéssel szokták lerendezni, nemértem minek kell csinálni a mûsort...
Bár manapság elég mókás McLaren szurkolónak lenni 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha van valakinek olyan képe a 2007-es F1 autóról , Hungaroringen , amin nagyjából felülrõl és középrõl látszódik a kocsi, az ossza meg velem .Modellezéshez kellene .
THX !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A Ferrarinál meg éppen ez megy/ment jól.
Ross Brawn a nagy mestere a hirtelen váltásoknak.
amúgy emg jobban járt volna a meki ha engedik alonsot engedik hamiltont és lerendezik elõl! így buktak 3 pontot mert alonso is ott let volna 2. ehlyen illetve ha nem fogadják el a fellebezést akkor buknak most 15 pontot szal ....... tényleg cseszegetik õket!
Szerintem a magukat ma újságíróknak nevezõk jobb, ha éhenhalnak, hátha egy következõ generáció majd tényleg újságot-ír.
Ha olyan nagyon rájuk szálltak volna, lenne bünti a kémkedés miatt is.
Fl van fújva az egész, rá szálltak a csapatra, a pilótákra, a média nyomás alatt tartja õket, ami nem tesz jót nekik. Ez az egész "szar" ahogy van, nem a versenyzésen van a hangsúly hanem minden máson, ami nemjó senkinek.
Csak ránéztem egy oldalra, mai 4 hír : Alonso vs Hamilton, Alonso elmegy a Mekitõl?, Ultimátum a Mekinek? stb... hírekkel foglalkozik...
Ez nemjó.
Nemértem az FIA nagy fellángolását ezen, mi a baj azzal ha egymást szivatják? jó kapjon hely büntetést azért mert csapaton belül pofozzák egymást, de ez a nemadok pontot dolog nagyon erõltett, és egyben vicces is.
Ha egyik odamegy hozzá és levágnak egymásnak egy pofont akkor kizárják a csapatot? -.-
Nem EU kompatibilis.
/ Köszi de annyira nemkell a torrent, nemlátom olyan érdeknesenk az esetet, versenyt megnézem azt kész😊 /
Nos ezért kapott a csapat büntit és szerintem ennek okán nem alfonz, hanem a csapat akadályozta hamit.
Szóval én egyetértek a csapat büntetésével, de nem értek egyet a hátrébb sorolással.