Resident Evil 5

Oldal 1 / 15Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Hop a link lemaradt:)

http://www.youtube.com/channel/UCEmL18Oiahb4nBG0DOLmc4g
Törölt felhasználó
Sziasztok! Imádom a Resident Evil sorozatot és amikor megvettem az 5. részét a Steames nyári akcióban, gondoltam készítek róla egy végigjátszás videót. Az összes BSAA jelvényt is megszereztem, aki csak arra kíváncsi a videók alatt ott van hogy hány percnél találja meg.
Sziasztok. Egy kis taktikai segítséget kérnék. Ott tartok, ahol gázcsapokat kell elzárni és jön 2 láncfûrészes pofa. Elsõt ( ami a rácsos ajtót szedi szét) könnyedén legyõztem, de a másodikat ahol a taposóakna van azt nem tudom akár hogy próbálkozok. A csaj általában csak áll mint f*sz a lagziban, hiába adok neki támadó parancsot akkor meg rohangál. Megpróbáltam azt is, hogy amíg nem ér fel a pofa gyorsan tekerem a csapot és rohanok a cél felé, de az a ribanc mindig leragad és nem jön ajtót nyitni. Ti hogy oldottátok meg ezt a buta ai-t? ( társra gondolok)
The Protector
ki tudja?:)

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Seth
3 hónap alatt talán már sikerült neki :D

PSN ID.: Beegabor

The Protector
Szia.

Milyen platformon játszod?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sziasztok! Remélem nézi még valaki ezt a fórumot. Hol találhatok olyan trainert vagy cheatet, amivel elérhetõvé tehetem a külsõket a karaktereknek? Eléggé macerás keresgélni ezeket a szétlõni való emblémákat.
sziasztok!dlc-k mikor nyilnak meg?rögtön?vagy egyszer végig kell vinni?
egyszer végig kell vinned a játékot, majd a Bonus Features-ben tudod unlockolni. link

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Foxy0
üdv
fegyókat hogy lehet végtelen lõszere fejleszteni?(már fulra fel fejlesztetem meg anyit tok hogy vmi tapasztalati pont is kel)

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Sziasztok! Régen ment még vagy Tungglen vagy Hamachin coopba a Teknogods os inditoval. De már nemtudjuk hogy is kellett.. :S Mert sehogy sem akarja látni a másikat.. Tudtok segiteni benne? (remélem nem ilyen "vedd meg" jellegü válaszokat kapok...)

DarkSector
Pc-X360...sajna Ps3-am nincs....S:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ps3-on szokta vki még tolni coopban?

DarkSector
nm bármikor szolj ha van gáz fõleg re és live témában...:)

Menteni fog a játék de figyelj ha mentesz, és letörlöd a gérõl a gémet vagy win reinstallt csinálsz akkor ne csak a Resident Evil 5 mappát rakd el,

ami win7 x64 esetében itt van:
c:\Users\rendszergazda neved\Documents\My Games\Capcom

hanem kell maga a profilod is.

Ez win7 x64 esetében itt található:
c:\Users\rendszergazda neved\AppData\Local\Microsoft\Xlive\

Ez a 2 cucc együtt a mentés GFWL játékoknál!!!!

****Online profil esetén nem gond a második mappa tartalma, mert online profil az online tárolódik és lekérhetõ késõbb!!!****

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Foxy0
kösy

DarkSector
Live profilt kell csinálni.
Offline kell warez-hoz, mikor elinditod, belépsz a GFWL-ba akkor a szerzõdés elfogadásakor görgesd lejjebb, és lesz kéken egy szöveg: Local Profile.

Erre nyomj rá.

Seth
Ja igen. Windows Live profilt kell csinálni. Azt ne kérdezd hogyan (vhol játékon belül, home gomb talán? de elvileg ki van írva), mondom nézz be a pc-s topikba, ott jobban tudnak segíteni. Konzolon nem kell ilyennel foglalkozni

Foxy0
anyit tok vhova bekel jelenkezni vmi live-hoz és akk birok

Seth
Kérdezd meg a pc-s topikban, ott biztos tudják.

Foxy0
SZIASZTOK FEL RAKTAM A JÁTÉKOT JÁTSZOTAM ÉS SOKÁIG JUTOTAM DE VISZONT MENTENI NEM BÍRTAM EZ MÉRT VAN?

DarkSector
Igen érdemes az egész Xlive mappát és nem lehet gond, hülyén van megoldva de sajnos ez van csak. :)

Akkor legközelebb ezt a mappát mentsem le a játékmentéssel együtt,hogy mûködjön?köszi a segítséget :D
DarkSector
Nem sajnos nem...
Attól hogy ugyanaz a név, még a legenerált mappának a kódja más lesz, ez 16 karakteres, és asszem E000-val kezdõdik mindig....

Win7 x64:
C-n találod ezt a mappát, keress egy c:\Users\Rendszergazda\AppData\Local\Xlive\Content mappát ebben lesznek a megvett letöltött tartalmak (0000000000000000-as mappa) és a többi a profil, az E000...-ások.

Hogy melyik melyik a profiloknál, azt úgy tudod lenézni, hogy ideiglenessen kiszeded 1 kivételével a többit és a játékba lépve ránézve látod melyik az az 1 profil ami bentmaradt, ha esetleg több profilod van.

Akkor ezt valszeg buktam,mert csak a játékmentést mentettem le,mielõtt oprendszert töröltem és a gfwl-os profilt meg nem,de a jelenlegi profilnak is ugyannaz a neve,mint az elõzõnek volt,tehát van olyan lehetõség,hogy egy config fájlt szerkeszthetem v hasonló ügyeskedéssel?
DarkSector
GFWL-nál kicsit bonyolult a dolog, sokan buktak és buknak is vele, mert TUDNI KELL hogy a GFWL mentések csakis a PROFILLAL együtt használható.
Ha OFFLINE azaz LOCAL profilt csináltál, akkor magadnak kell lementegetned a profilt tartalmazó mappát.

Ha ONLINE akkor csak bejelentkezel, letöltöd a gépre, majd jöhet a játékmentés, amit a helyére kell másolnod, ahol azelõtt volt, mielõtt kiszedted a helyérõl...

Ha kell még infó, segítség csak szólj.

Hello!Azt szeretném tudni,hogy a mentéseket hogyan tudom beimportálni a mentéseket,hogy a GFWL is elfogadja és lássa?elõre is thx
Hello! Megakarom majd venni ps3-omra a Resident evil 5-öt, de elõtte leakarom tölteni a demóját, vki nem tudná hogy hogyan tudnám ezt a mûveletet megcsinálni, mert keresgéltem, dse nem sok mindent találtam (vagy lehet hogy rosszul kerestem).Elõre is kösz!
<#kacsint>
DarkSector
ha te mondod. :)

nem a joy miatt ilyen.
hidd el ha pcre kezdték vna el fejleszteni nem ilyen lenne.
DarkSector
már közben észrevettem hogy nem érted, hogy ez nem a joy miatt van így, de mindegy.

"ez az irányítás lehet , hogy elmegy konzolon a gamepad miatt , de PCn egyszerûen röhejes."
de ez az.
te meg végülis ott válaszolgatsz ahol akarsz.
DarkSector
ez nem off.
nem platformfüggõ az egyhelyben állás.

mondtam , hogy ne itt OFFolj.
link
DarkSector
nem érted, ez re...látom te arra gerjedsz hogy konzol vagy pc, joy vagy ALT.

Nem haver ez RESIDENT EVIL. Világ életében ilyen volt, a Resident-ekben nem mozoghattál lövés közben ez egy túlélõhorror, nem futhatsz el a zombik ellen, akkor lenne fakocka, mert minden pisis meg tudná csinálni, így is elég könnyû lett.

mondom játsz Silent Hill-t, abban engedik hogy mozogj.

nézd meg a 98-as re1-et ua hát ezt is nosztalgiából hagyták benne, sok embert zavar, de csak mert mindenki máshoz van szokva, régi hc residentes emberkéknek ez a lényeg nekem még a kamera is visszaállhatna a régi módba, de azt elvetették sajnos.

vagy ott van a final fantasy mint rpg, próbálj meg lövöldözni meg ütni hogy közben mozogsz....
hát nemtudsz, ezért kell taktikázni.
tudom kényelmetlen sokaknak, nem is hibáztatlak érte, de nem a játék meg nem a port szar (mert pc-re kiválóan portolták!), hanem nem a te stilusod ennyi.

hude gyors voltál.:D
közben látom rossz topicba ment.
ez a nehézség is egyben , hát elég szépen fogalmaztad meg.<#idiota>
sztem épp ezért butították az AIt olyan egyszerûre mint a fakocka.
ez az irányítás lehet , hogy elmegy konzolon a gamepad miatt , de PCn egyszerûen röhejes.
nade nem itt van ennek a helye , folytköv a masik topicban ha gondolod.
DarkSector
gratulálok, (nem tudsz egyszerre menni és lõni)
ez benne a nehézség egyben, ez régen is egy ilyen stilusú játék volt, ahhogy rengeteg rpg rts....stb
ez nem szar konzolport, hanem max nem tetszik neked a stílus. játsz mással.

ekkora igénytelen konzolport szart.<#taps>
mi ez a nézet?
nem tudsz menni és lõni egyszerre , ezt már a Doom elsõ része is tudta produkálni.<#wilting><#nevetes1>
Seth
Igen, eladhatod mindet

A kincsek jók valamire, vagy csak arra, hogy eladjam, aztán vegyek rajtuk ezt-azt?
Seth
PC szekcióba kérdezõsködj. Konzolon nem kell ilyennel foglalkozni

Hello!

Valaki leírná, hogy hogyan kell offline profilt csinálni, mert sehol se találok a game-hez cd-keyt?
Thx!
Rendben ma délután 5-ig ráérek.
DarkSector
oks bennevagyok, nekem live kulcsom van és eredetiként tudok multizni vele, gondolom te is.
cuccok miatt nem kell aggódnod tudok majd adni ha kell felszerelést. :P

Igen pc-re gondoltam.Extrákat is jó volna megcsinálni.
DarkSector
lehet jövök, ha szerzek egy 48 orás live-ot.
mire gondoltál csak úgy nyomatni vay extrákat megcsinálni?

vagy nem értelek mien gép újratelepítés. PC-re gondolsz?

Sziasztok!

Játszik még valaki neten.Gép telepités után újra elkeztem de egyedül uncsi.Magyar meg ritka mint a fehér holló.
DarkSector
:P
a 2-1 asszem.

Bocs, jogos.
Amikor sikerült, akkor mintha azon a pályán adta volna, ahol elõször lóg olyan tojás féle a plafonról, ami aztán kikel.
De az okos fejemmel akkor megettem. <#nevetes1>
És ha jól rémlik akkor is úgy, hgy valamelyik gránáttal írtottam a tagokat.
Melyik az a pálya?

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Oldal 1 / 15Következő →