Sportfogadás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
039 H
044 H
104 V
ezeket gondoltam mára. (van benne egy holnapi is.)
ezt feljegyeztem egy naon fontos helyre
(Den Haag sima 3-1 lett, és 2,2x oddszért adták, azóta sem értem miért, nagyon nyerniük kellett..)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ez a bundesliga papírforma úgy tûnik csak a szombati napon jött
elég érdekes eredmények születtek ma is <#dumcsi>#dumcsi>

Majd jövõre rájössz!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

egyiken Vasas - Reac hazaira... 1-0 megvan már elsõ félidõben , 84. percben Reac kiállítás, 92. perc 1-1.
másikon Fc Zürich - Luzern, az is 1-0, aztán 1-1, pedig a Basel kikapott, így azért nem ártott volna nekik otthon elverni az utolsóelõtti helyezett csapatot, hogyha bajnokok akarnak lenni... elõbbi 1,4x oddszért volt, utóbbi 1,25 v 1,2 nememlékszem már.
néztem tegnap élõben a meccset, ugyanaz ment mint a KSC ellen
temérdek kihagyott helyzet, a bielefeld meg a 3 helyzetébõl talált 2 gólt (öngól + méteres lesrõl fejes)
nem kicsit bosszantó hogy az embernek így megy el egy +30ezres szelvénye..
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
remélem ma is hasonló eredmény születik!

nem életbiztosítás az az 1-0, fõleg így hogy idegenben van a visszavágó
szerintem nehezen, idegenben lõtt több góllal jutnak be a döntõbe

uccsó mondatra: <#idiota>#idiota>
megrakom a Leverkusent otthon a hótgyenge Karsruhe ellen (0-1), erre kikap. ezen a hétvégén viszont veri a Schalkét idegenben.
A Monaco otthon kikap a csontutolsó Le Havre csapatától (0-1), akik gyak. kiestek, márcsak matematikai szempontból nem. Rá egy hétre Lyonban 2x is vezet és 2-2-t játszik a monacói legénység.
Az Atletico Madrid sem rossz. Egyik héten elveri a Villareált 3-2-re majd kikap otthon attól az Osasunától, amelyik a liga legvérszegényebb támadócsapata az Espanyollal karöltve. Rá egy hétre az Atletico elveri idegenben az Euro-ligára hajtó (elég masszív) Deportivót, majd 2 hétre rá 5-1re kikap a liga-13. Santandertõl.
vissza a franciákhoz:
A jelenleg 5. Toulouse (3 pontra a 3. Lyontól) elõzõ héten kikapott 0-1re otthon a 11. Lorient-tõl (persze, mert megraktam õket), tegnap meg 2-2-t játszottak a tabellaelsõ Marseille-el, idegenben.
Reggelig sorolhatnám, a lényeg ugyan az:
MI (A F*SZ) FOLYIK ITT GYÖNGYÖSÖN?

*12 év szurkolás után én is tévedhetek 😄
koncentráljunk a jövõ hétre inkább 😊