Mintegy száz processzorát hívja vissza az Intel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, ez engem is érdekelne, mert így hirtelen csak Inteles "görénységeket" tudnék sorolni.
"Leginkább a + jelölésüktöl kattantam be. röhej."
Ez is (mármint engem is érdekelne, mi a bajod vele). Szerintem csak nagyon nem vágod ezt a témát. Így talán pont neked való az Intel...
Mert a fogyasztást jelzi. És sok szempontból probléma a nagy fogyasztás:
- Az áram pénzbe kerül.
- Nagyobb táp kell, ami megint csak pénz.
- Jobb hûtés kell az egész gépre. Ismét pénz. Sõt, még hangos is.
- Fûti az egész gépet, és lehet, hogy más alkatrészek ezt nehezen viselik.
- Az órajel emelésnél növekszik a melegedés is. Tehát, ha a proci eleve nagyon fût, akkor nem lehet magasabb órajelû változatokat gyártani (itt bukott a 4GHz-es Prescott).
"Mindenesetre a következö procim az biztos egy kétmagos intel lesz."
Egészségedre.
"amd cég a görény huzásaival nállam már elásta magát."
Mire gondolsz? Merészelt jobb lenni az Intelnél?
"Leginkább a + jelölésüktöl kattantam be."
Mi a baj vele? A tapasztalatok szerint nagyon jó összehasonlítási alap volt.
4-5 éves gépemben 1,8 northwood megy 23-24 fokon folyamatossan. gáyri intel hütövel. 😛
Nah persze tudom hogy mostani.
Amugy miért is fontos ennyire nektek ez a hömérséklet ? Szoval a gyárto si tudja hány fokon megy a proci. Ugy is van tervezve, hogy azon lazán kell menni.
Ez ilyen linux+windows bootspeed flame ? 😊
hajrá gyerekek, ezek fontos dolgok.
Mindenesetre a következö procim az biztos egy kétmagos intel lesz. amd cég a görény huzásaival nállam már elásta magát. Leginkább a + jelölésüktöl kattantam be. röhej.
Aki hülye, haljon meg.
Vettem 1 athlon 2000+(@2300+)-ot, a hûtõt áttettem(univerzális volt), és kapásból 44 Celsius. És persze sokkal gyorsabb is volt.
2 éve vettem bartont, ugyanazzal a hûtõvel 41 fok!
Most bátyámnál van a hûtõ egy 3400+-on (asszem, v. 3200?) és 39 fokos a proci. A 3000 p4-ek 45-60 fok közt mozognak ismerõsöknél, nemkicsit jobb hûtõkkel.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
xbox360+komputer
Nem megbízhatóak, és ez nem elfogadható egy olyan gépnél, aminek 24 órás üzemben kell mennie.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Nem csoda, az Intel már a lehetõ legmagasabb órajeleken járatja a P4-et, miközben az AMD még javában tudja növelni.
Ja, és ugyebár az újabb házak oldalán épp az mostani Intel procik miatt van egy plusz ventihely, adott esetben azzal a kiegészítõ légterelõ csõvel, ami közvetlenül a procihoz szállítja a kinti hûvösebb levegõt. Ezt kimondottan Intelhez ajánlják a gyártók, AMD-hez nem kell ilyen.
Tudod mi az extreme editionnel 1 kategória?
Az FX-55. Simán lenyomja az intelt, bárhol.
És a duálmagos prociknál is jobb az amd.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Natrak
A Tipikus értékekre rá lehet pakolni még 20-30W -ostt is bõven. Az AMD -is melegszik, senki nem mondta, hogy nem, csak alatta van az Intelnek. NEm tudom mit kell ezen lovagolni állandóan. A Tények azok tények, attól függetlenül, hogy honann nézi az ember mást mutathat, de a valóságon a szemlélet mód nem fog változtatni senki számára. A hõmérsékleti összehasonlítások szintén csak hülyeség, mert ezeket csak akkor lehet összehasonlítani, ha ugyan olyan hõmérési eljárással, de tát ugyan olyan alaplappal, ugyan olyan hûtéssel, ugyan olyan körülményekkel méri az ember. 22 Fokos P4 az elég erõtlen próbálkozás. Ott egyértelmûen hibásan mér a hõmérõ szenzor, vagy kõ kemény vetítés. <#hehe>#hehe>
40-60 Fok között van az optimális hõmérséklete mûködés közben. Persze mindez léghûtésre igaz.
Tehát A cél minden esetben az hogy 50 fok köré legyen hûtve a proc legyen az bármilyen is. Ameddig különbözõ hûtõkkel van össze mérve a 2 különbözõ proc 2 különbözõ házban teljesen eltérõ körülményekkel, akkor az egésznek semmi értelme.
A Cikkhez:
Hát nem nagyon hiszem, hogy a ventillátor miatt lene ilyen hiba, hiszen a proci ugye igen korrekt hõvédelemmel rendelkezik. Szóval ez elég nagy kamu, egyszerûen elbaltáztak valamit, és a selejtes cumók kerültek piacra.
Szomszédom viszont intelre esküszik, nem szólok bele a dolgába ennyi az egész. Hadd legyen meg az öröme. Mûködik az is.
<#lookaround>#lookaround>
/*WTF?!*/
Ez fokozottan igaz a felsõkategóriás prociknál, mint az Extreme Edition.
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
Ja és Az új intel fosba keni az AMD-t. Nem tudom mit kell itt kamuzni, tomshardveren egyértelmû tesztek vannak.
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
xbox360+komputer
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
és azért mert kicsit húzós a cucc ára, adhatnának hozzá venti helyett vízhûtést is vagy akár folyékony hidrogént... ;D
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
Ja. De az AMD-k még jobbat.
Intel nagyon gyenguska mostanában.