Milyen telefonod van?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek a screenshot-ok milyen játékokból vannak? N-Gage-esek, nem?
Nekem a jó öreg 6600-m van.<#vigyor>#vigyor>
Symbian is the best !!!!
Többek között ezért:<#ravasz1>#ravasz1>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Má én is rájöttem hogy Symbian4ever!!! Aki meg JAVA telókon gondolkodik annak azt üzenem: SonyEricsson4ever!!!!!!!!!!!!!
Gomoo:
N3250-et vegyé!!!! Az Symbianos (vagyis jobb minõségû filmek, szebb grafuikájú játékok és sok program van hozzá)! Sokkal jobban megéri az árát mint a W800!
hy all most vennék telcsid de még nem tom milyet filmeket zenét szertnék rá jó minõségben 100000 alatt én a 3250 re + a w800 ra gondoltam!!sz.tetek<#nemtudom>#nemtudom>
EZ A LEGJOBB SZÉTCSUSZHATHATÓ TELA(SZERINTEM)

Nekem jelenleg nincs telefonom de nem sokára lesz egy k700i vagy k750i
A bratyónak is iilyen van.... szépen szól az MP3 rajta....<#nyes>#nyes> tuod mire gondolok? De ettõl függetlenül nemrossz phone.

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

vodafone-nál milyen idõközönként vannak új készülékek? mer ez elég gáz, hogy 750-es SE a plafon...
Láma kérdés következik 😊
Játékot hogy tudom úgy fellõni a telóra hogy az mûködjön is? 😄
Mert van 1 tonnányi, (ami elvileg ezen is megy , legalábbis a support list azt írja) Csakhát hogy.. 😊
A saját progijával ahogy elnézem nem fog összejönni 😊
Játékot hogy tudom úgy fellõni a telóra hogy az mûködjön is? 😄
Mert van 1 tonnányi, (ami elvileg ezen is megy , legalábbis a support list azt írja) Csakhát hogy.. 😊
A saját progijával ahogy elnézem nem fog összejönni 😊
z800i
K750i
(off)
Azokra gondoltam, akik hetente váltogatják...
(on)
Azokra gondoltam, akik hetente váltogatják...
(on)
Szép kis vas 😊
OFF
Akinek mindig, vagy néha-néha új telója van, nem feltétlenül divatmókus. Lehet, hogy olyan igényei vannak, hogy az egyre újabb telók kielégítik. Nekem eddig 4 telóm volt kb 6 év alatt. Legrövidebb ideig a Motorola V220-am, az kb 5 hónapig, azután lett a k500i-m. Ha most új teló kellene nekem, fontos lenne az alkalmazás futtatási képessége, belsõ mem, na meg a kijelzõ. Kamera annyira nem fontos, 1.3 megapixel elég is lenne. Épp eleget csalódtam a digitális technikában ezen a téren.
OFF end sry
Akinek mindig, vagy néha-néha új telója van, nem feltétlenül divatmókus. Lehet, hogy olyan igényei vannak, hogy az egyre újabb telók kielégítik. Nekem eddig 4 telóm volt kb 6 év alatt. Legrövidebb ideig a Motorola V220-am, az kb 5 hónapig, azután lett a k500i-m. Ha most új teló kellene nekem, fontos lenne az alkalmazás futtatási képessége, belsõ mem, na meg a kijelzõ. Kamera annyira nem fontos, 1.3 megapixel elég is lenne. Épp eleget csalódtam a digitális technikában ezen a téren.
OFF end sry
...lesz nemsokára
W800i
T630. Nem szeretem cserélgetni a telefonomat, nem vagyok divatmókus. Ez is tud mindent, amit kell, sõt, többet is, bár a kamerája tíz filléert sem ér, tökéletes elmosódott képeket tud kreálni a legnagyobb napsütésben is <#vigyor1>#vigyor1>
k700i
Nokia 8800, és a kérdésem az lenne van valami letöltõ portal ahol ehhez a telóhoz lehet leszedni témákat, játékokat?
Szerintem ez a jó WalkMan mobil.
Mindek 3G-s telefon, hogyha senkinek nincs 3g-s mobilja a környéken, ráadásul a 3G rendszert még ki sem építették. Tehát a W900i nem kell, mert 3G-s, meg csúnya, meg nagy, meg drága.
Ez teljesen fasza. W800i
Mindek 3G-s telefon, hogyha senkinek nincs 3g-s mobilja a környéken, ráadásul a 3G rendszert még ki sem építették. Tehát a W900i nem kell, mert 3G-s, meg csúnya, meg nagy, meg drága.
Ez teljesen fasza. W800i
Nagyon bírják a csajok! :-D
dehogynem lehet, de nekem spec marhára nem tetszik...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Hello
Kéne nekem 1Program!!! Hogy az Siemens.SX1-re fel tudjak tölteni Képet,Videot,Mp3,Stb... a számitogépröl.
Kéne nekem 1Program!!! Hogy az Siemens.SX1-re fel tudjak tölteni Képet,Videot,Mp3,Stb... a számitogépröl.
Van valaki akinek van Nokia N70 -es telefonja?
Miért ne lehetne?????????????????????
bizti lehet már õket kapni valahol!!!!!!!!!!
<#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint>
bizti lehet már õket kapni valahol!!!!!!!!!!
<#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint>
az a legjobb bennük hogy még kapni sem lehet õket. . .
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.