Milyen telefonod van?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
Oké, sikerült megoldani. Mindenesetre szarházi egy bagázs ez a T-Mobil, hogy arra is képesek pénzt kérni hogy lássam annak a számát aki engem hív :D:D röhej :D
Sippie
Sziasztok!
A t-mobilnál vettem egy dominós sim kártyát, és a régi számommal családbarát kedvezményre kötöttem meg. Azonban ha egymást hívjuk, nem ír ki számot, pedig ha a Régi számommal másokat hívok azok látják a számomat. Az Új kártyát egy régi nokia telóba raktam, de a hívószám küldése ott is be van állítva. Tud valaki segíteni hogy mi lehet a gond? Egyik se látja a másikat, csak azt hogy hívás van szám nélkül. Az új kártya vásárlásánál az eladó megkérdezte hogy titkos legyen-e a szám, én azt mondtam hogy igen, de ez befolyásolhatja? Az új számnak akkor is kéne látnia a régimet, szerintem.
Zte Blade mobiltelefon van a birtokomban, immáron két hónapja. Szerintem nagyon király
CybeRick
http://www.youtube.com/v/rxpoHNSGVt4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Valamiért rossz link került be az elõbb, sry :)

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

CybeRick
http://www.youtube.com/v/_eNxZN3oquw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Nokia C7 & SPB mobile shell.

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

schumimodells
Nekem ilyen telóm van már három éve,de tervben van a lecserélése.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

Maxtreme
Nem véletlenül. Már a fejlesztés felénél közölték hogy náluk az elsõdleges és legfontosabb OS az Android lesz.

theone91
Olcsó Androidost.

theone91
Olcsó Androidost.

Milyen telefont érdemes most venni kb 40-50körül?

ARSENAL&POKER

theone91
Még a Samsung se viszi túlzásba a hájpolását.

Maxtreme
Ja hát ha végül is azt nézzük hogy a software fejlesztõk 90%-a szarik a badára, tényleg 10/10 :))

theone91
Persze, hogy 10/10, különben csalódásnak elnéd meg a megvásárlását... :D

Benny04
ne túlozzunk...

Laney 3000
Samsung Wave

10/10

SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll

Maxtreme
Manapság mi az a nagyon durva dolog amit ez tud, más meg nem? :)

Stig95
Uppsz lemaradt a kép!
http://mobilarena.hu/dl/cnt/2009-12/54770/n900_3_large.jpg

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Stig95

Nagyon durva cucc nagyon durva tudással!

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Maxtreme

Tökéletes készülék

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Tud WiFi-t az a lényeg..meg sok más lókukit. :D

Aki nem tudja: Samsung Monte alias GTS5620

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Dj káka
sony ericsson w890i

Benny04
<#eljen>

Falkon
Kedd óta:

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Kongy
Samsung S5230 wifi (jobb oldali)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

palinho96
Nekem egy szar kínai i8000-em van! (NEM SAMSUNG)
Azé szar, mert nem jó a kamerája -a hátsó-!
Nem gyártanak hozzá akkut, se külömbözõ tarozékokat!
Igaz érintõ képernyõs, van hozzá ceruza is, de egy kalap szart se ért, és én 20k-ért vettem 1 éve karácsonyra! Mitha kidobtam volna a money-t az ablakon! MÉG FM RÁDIÓ SINCS BENEN!

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Nekem jelenleg egy Sony Ericsson W302-m van. Nem tökéletes, de amire használom, azt jól tudja :)

Az élet olyan mint a motor: ha nem megy be kell rúgni

Aquir
Egyébként elmondhatod mik azok fõ a funkciók, amiért váltottál :) Én szerencsére meg vagyok elégedve ezzel a nem is drága érintõképernyõssel (gyorsan lehet webezni vele - hála Opera Mini -, 2MP képek megfelelõek a telefonon és nem foglalnak sok helyet, msn-skypechat-google talk-ot együtt kezelõ csetprogram fut rajta, Google Maps, Youtube van (ez utóbbi nem is nagyon kell)), és ha pl. az iPhone-t nézem, azt látom hogy ennek sokszorosába kerül, de az élmény fokozásán kívül funkciói annyira nem bõvülnek már, hogy többszörösét fizessem ki érte a mostaninak pl. :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

theone91
Én a szívem szerint bojkottálnám ezeket a thai telefonokat.

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Szeretnék venni egy MyPhone 6670 ezüst Dual-SIM-es mobilt. Mi errõl a telefonról a véleményetek? Jó telefon, megéri megvenni? Van valakinek róla valamilyen tapasztalata? Ha nem jó azt is írjátok meg, mert akkor más fajtát veszek. Esetleg arról tanács, hogy melyik a jó dual sim-es? Válaszotokat elõre is köszönöm. <#worship><#worship><#worship>

theone91
A Touch Wiz UI a kezelõfelület neve (UI - User Interface).

Pl.: A HTC-féle Sense UI is csak egy kezelõfelület, amit a gyártó beleintegrál az adott operációs rendszerbe, így téve egyedivé azt.

Viszont nem kizárt, hogy a szoftvernek is ez a neve, de valószínüleg a Samsung is leszarja... :D

sziasztok!

tegnap elõtt adtam el a telefonomat az 1 kp500 volt mostanim pedig 1 samsung i9000 lesz most sajna telefon nélkül vagyok de ha még ebben a hónapban nem jön ki akkor marad az olcsóbb változat a samsung s8500 wave

gigabyte m56s-s3/amd athlon64 x24800am2/ kingston 2x1024mb ddr2 800khz/ sapphire radeon hd 3850 256mb/ wd 160gb/ chieftec p4, atx12V 400W

Maxtreme
végülis ha gy nézzük, jah :)
Mondjuk személy szerint én nem érzem hiányát a nyílt OS-nek.

franc0
Pontosan, ez a korrekt megfogalmazás.
OS-es telefonnak azonban csak azokat tekintjük amin: WM, Android, iPhone OS, webOS, Symbian, Blackberry OS, Bada stb van.

Hogy ON is legyek, jelenleg ez az elsõszámú:

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Benny04
az is OS végülis, csak zárt (:

Maxtreme
Nem, nem OS. Touchwiz :)
Nekem a menüjével különösebb gondom nem volt. Ellenben a filmlejátszásnál a kezelõfelület valóban rohadt lassú volt :)

Benny04
hát nekem nagyon nem tetszik az s5230, menüje laggol mint a szar...
corby még nem volt a kezemben, de gondolom az is ugyanaz, mivel ugyanaz az OS :/

Aquir
látom :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Maxtreme
Ezért mondtam (írtam) hogy az a lényeg hogy neked megfeleljen, hisz Te használod! :)

Nekem sem volt különösebb gondom anno az S5230-al sõõt. Szerettem, korrekt kis készülék árat nézve. Csa khát jött 1 ajánlat amit nem utasíthattam vissza :D

Aquir
Sosem vártam nagy fényképezõtudást mobiltól, netezni sem naponta akarok vele, stb. A szélesebb képernyõ ezért nem nagy ok. Nekem egyszerûen a Corby felelt meg :)

Aquir
Na de az nem ugyanaz mintha nem lenne :)

Maxtreme
tény, de kb minden másban jobb mint a corby.

Am meg a zárt OS nem minden esetben akkora hû de nagy problem.

Benny04
de az zárt OS, és programok nincsenek rá

s5230-on meg nincs wifi

Aquir
Igen, az nem nyerte meg a tetszésem

Maxtreme
Ha már samu, és ez az árrés.. Egy s5230-al élményem szerint jobban jártál volna, de lényeg hogy neked tetszik :)

Aquir
Van saját OS. de mi minden jóság kezelésére gondolsz pontosan?

Benny04
nincs rajta OS :(

Aquir
Samsung Corby

Azelõtt nem is nagyon ismertem a régebbi telefonom képességei miatt milyen az internethasználat mobillal, de ezen nagyobb képernyõn most már van Google Maps, nézegettem az sg-t, youtubeot is viszi, szóval ezek új élmények :)

35ezer volt a Mediamarktban. + pár dolog: 2 megapixel, fm rádió, zenének hely

Hát az ára nagyon húzós, mint minden Apple terméknek. Mg rengeteg korlátja van, ami az Apple értékrendjébõl és a szerzõi jog maximális védésébõl fakad, no de mind1.:)