Autó építés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BMW 325 iX Rallye Car :)
de fordult már meg swiftbõl is és E30-ból is elég a kezem alatt az utóbbi idõben.
maradjunk annyiban, hogy olcsó takarékos és megbízható gép minden lehet csak nem egy E30 pláne nem 1.6
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Szétvannak baszva egytõl egyig, zabálnak, mint a gödény.
A BMW kiesik, mert nekem takarékos kocsi kell. A Merci szintén, mert Merci 😄
A Swift vagy esetleg Corsa. Civic még eszembe se jutott. Külön kösz. Még nem tom lesz-e rá keret.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Vagy mégis mit ajánlasz, ajánlatok viszonylag olcsóé gazdaságos lehetõleg 3-nál több ajtóval és kb. pár százasér?<#help>#help>
Vmi régi mocis újságban (Motor revü,Képes motor, vagy ilyesmi) olvastam 1 fazonról aki Zaporozsec motorból épített motort.Ha jól emlékszem le is vizsgáztatta.Nem tudtok véletlenül vmit errõl a cikkrõl?Mélyebben érdekelne a téma
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Elõször is egy tervdokumentációra van szükséged, amelyet be kell adnod a közlekedésiekhez (vagy hova...), elbírálják, aztán vizsgára kell vinned, ahol , mivel nem széria típus, szigorúbb vizsgának vetik alá. Legalábbis a '90-es években még így ment... most lehet, hogy azt mondják, törésteszt-eredmények és egyéb hóbelevancok nélkül hozzád sem szólnak. Vagy ha igen, mindenképpen drágább lesz egy alig használt alsó középkategriás autónál...
Tehát: csak akkor fogj bele, ha nagyon mániákus vagy. Akkor is inkább azt javaslom, kerti traktornak/lassú jármûnek vizsgáztasd le, 25 km/h-ig legális, aztán, ha nem látsz rendõrt, nyomj egy kövér gázt...
__|__ ________(*)________
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
__|__ ________(*)________
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller