Barátság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Na jóéjt.
Bár mi nem 0 hanem 10-éves korunk óta ismerjük egymást. Vsinos lány de nem vonz. Legaláûbbis nem úgy. (Azért értitek? :))
Egyszter félig viccesen félig komolyan megbeszéltük, hogy a lehetõ legjobb barátok vagyunk, de soha még csak meg sem fordult a fejünkben, hoyg járjunk egymássl. Meg azért... Ha félresikerül... Az vajon nem tenné tönkre a barátságot?
Évente átlagban vagy két hetet nállunk tölt és meg nálluk. Ebbõl látszik, hogy a családaink is igen jóban vannak.
Megbeszéljük a problémáinkat, és néha adunk egymásnak tanácsokat, amit mindkettõnk megszívlel...
Életenként max egyszer van ilyen jó barátság. <#vigyor0>#vigyor0><#vigyor0>#vigyor0><#puszi>#puszi><#vigyor0>#vigyor0><#vigyor0>#vigyor0>
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Brigi, el tudod képzelni hogy valaha is lefekszetek?
Mert azért lássuk be: neten eléggé nehéz megismerni vki annyira hogy tud hogy milyen is õ valójában.......ehhez találkozni kell vele, beszélni kell vele és nem 1-szer, nem 2-szer.......
xD
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
xD
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Sztem szép lány, de egyáltalán nem vonz se úgy, hogy járnék vele, se szexuálisan, mert már túlléptünk ezen a ponton. Sokan azt hiszik járunk, annyit vagyunk együtt, sok srác féltékeny rám, mert azt hiszik lenyúlom a csajukat, pedig nem így van. Azok akik kijelentik, hogy nem létezik ilyen, azok nem éltek még át ilyet, nem tudják mi az. Az pedig, hogy sokan azt mondják nem lehet olyan szoros, azért van, mert egy ember nehezebben tárulkozik ki egy ellentétes nemûnek, nem tudja könnyen kitálalni neki az intim titkait. Én is kevésbé tudom elmondani a lány barátomnak, mint fiúnak, de azért elmondom és õ is elmond nekem minden "olyat". :-)
Szóval létezik mindenfajta barátság, csak valamelyik nagyon ritka. De azért mert valakinek volt egy rossz tapasztalata az még nem jelent semmit.
a fiú-lány barátság létezik az már egy másik dolog hogy nem annyira szoros mint a lány-lány vagy a fiú-fiú barátság......
xD
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
Akkor olvasd el mégegyszer a kommentet, mint írtam 12 éve tart a dolog, és a történtek (amik meg sem történtek :)) ellenére sem változott semmi, ugyanúgy mindent megosztunk egymással, egy hullámvölgybõl is sikeresen kilábaltunk, és akármi van, szakítunk idõt egymásra, együtt szórakozunk, sokat, és tartalmasakat beszélgetünk, ugyanúgy megy minden, mint eddig. Sõt, az idõ még jobban elmélyíti a kapcsolatunkat, barátságunkat.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
És, ahogy írtad is, ti gondoltatok rá! :)) Sz'al igazam volt. Nem lehet TELJESEN kirekeszteni a szexualitást egy fiú-lány barátságból. Míg a barátnõim esetében simán :DDD Érted, egyiket sem akartam soha megd*gni! :PPP
Úgyhogy szerintem sem lesz olyan szoros, mint egy fiú-fiú v. lány-lány barátság :))
Tavalyelõtt volt egy komolyabb összezörrenésünk, de megbeszéltük - ami szerintem a legfontosabb. Vagyunk egymásnak annyira fontosak, hogy le tudtuk rendezni a problémát.
Ja, láttam itt vicces felvetést - sem Õ, sem ÉNE nem vagyunk ferdék, sõt régebben volt egy kis egymásragerjedésünk, de az utolsó pillanatban észbe kaptunk, és így nem történt semmi. Utána, mikor a közös haverokkal sétafikáltunk, akkor még 1x egymásra mosolyogtunk, aztán többet nem beszéltünk az esetrõl.
Abban az értelemben igazad van, h nem olyan szoros mint egy fiú-fiú barátság, viszont különbözik a haverságtól is. Egy haverral iszol, néha bulizol, dumáltok. Egy lány baráttal meg tudsz beszélni problémákat, komolyabb, nagyobb súlyú dolgokat is.
Resurrection!
2Fiú lány közötti barátság létezik, de annyira sosem tud szoros lenni mint két azonos nemû között. Még akkor sem, ha egyik fél sem vonzódik igazából a másikhoz. Akkor is más viszony lesz köztük ha az egyiknek lesz/van barátja/barátnõje, jó esetben nem vész el baráti kapcsolat.
3Attól h emberekkel minden nap találkozol, beszélgetsz velük, és ez megy pár éven keresztül, még nem lesztek barátok. Persze nagyobb esély van ilyen rendszeres találkozásokból barátokat találni, de az igazi barátság nem akkor és ott fog kiderülni. Majd ha áldozatot is kell hozni a barátságért, akkor ismered fel h tényleg az..
Resurrection!
sazl : c
sazl : c
bár tudom manapság korábban értek <# sóhaj># sóhaj>
fogadjatok 2 sörben és igyatok :D
a közös élményekkel erõsödik a barátság, szal ha fontos neked járj el vele bulizni.