Eminem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Your suffers will be legendary even in hell!
ez csak valami vicc ugye? :S
Your suffers will be legendary even in hell!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
fightmusic.blog.hu
fightmusic.blog.hu
De bazz hogy Stat Quo meg kiadja a kezei közül a régi Emmel készített dalokat...
fightmusic.blog.hu
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
fightmusic.blog.hu
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
fightmusic.blog.hu
fightmusic.blog.hu
fightmusic.blog.hu
fightmusic.blog.hu
remélem sokkal jobb lesz, mint a Relapse 😄
fightmusic.blog.hu
fightmusic.blog.hu
az ilyeneken meg nemtom hogy sírjak vagy nevessek, de inkább az utóbbi..
Turn Me On Dead Man
de szerintem hirdesd valami hiphop-os oldalon, vagy vatera vagy ilyesmi helyeken, ha még nem tetted meg. 😊Ha igen akkor nem szóltam.
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Eminem szinte összes kiadott lemeze, 8 Mérföld dvd, Fekete lelkû fehér rapsztár c. könyv és két Kazetta eladó ! A cd-k állapota használt, de természetesen mindegyik akadás mentesen mûkszik. A lista:
# The Slim Shady LP (1999)
# The Marshall Mathers LP (2000)
# Devil's Night (2001)
# 8 Mile (2002)
# The Eminem Show (2002)
# Shady Records Mixtape, Dj Green Lantern (2003)
# Straight from the Lab (booklet, nem eredeti kiadás)(2003)
# The Singles (11 lemezes maxi cd pack, díszdobozban) (2003)
# D12 World (2004)
# Encore (Duplalemezes, díszdobozban fotókkal) (2004)
# Curtain Call: The Hits (Duplalemezes, díszdobozban) (2005)
# Eminem Presents: The Re-Up (2006)
+
50 Cent: Get Rich and Die Tryin' (2003)
Eminem - Fekete lelkû fehér rapsztár Viktória Kiadó (2004)
Encore és D12 World Kazettán
8 Mile DVD
Elérhettek itt priviben, vagy a 06203684538-as telefon számon.
Ha valamelyik kedves modit zavar ez, kérem szóljon priviben mielõtt törli. köszönöm
Turn Me On Dead Man
Turn Me On Dead Man
Turn Me On Dead Man
A Raplace: Délvidék Hangjai nevû vajdasági Hip Hop / Rap együttes producert keres a jövõbeli munkáihoz!
Várjuk a jelentkezéseket a következõ email címre:
[email protected]
Peace
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Sztem a mondanivaló változatlanul megtalálható a szövegeiben. Az állítólagos bonus track, a 'Be Careful What You Wish For' sztem elférhetett volna a lemezen mert kegyetlen jó lett.
A '3 a.m.' klippje kb olyan, mintha egy horror filmet néznék, a szövegnek is leginkább akkor van értelme ha ismerjük az életét és végighallgatjuk a lemezt, így önmagában sztem nem ad sokat. Viszont nagyon beleéli magát a színészkedésbe, tehát a klipp maga tetszik 😄
A 'We Made You' túl bolondosra sikerült, a szám nem tartozik a kedvenceim közé, a klipp kicsit erõltetett.
A 'Beautiful' nagyon jó track, a klippje meg remélem csak valami elõzetes reklámanyag, mert egyrészt nagyon vágott, másrészt nem adtak bele apait anyait.
A Relapse 2re kíváncsi leszek, nem bánnám ha (Eminem kárára sajnos) kiszivárogna. A Steve Berman skitben el is hangzik, hogy kész van a 2. lemez is.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de sztem kegyetlen szarul mozog a színpadon. Valamint, hogy kombináljak is egy kicsit, mintha igyekezne kerülni a szemével az erõs fényeket. Hunyorít, könnyez néhány interjún. Eddig ilyesmit nem vettem észre tõle.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
http://www.videoplayer.hu/videos/play/381110
https://www.facebook.com/ferfiklubb/